täytekakun täytteeksi vauvojen sosetta.

  • Viestiketjun aloittaja Äiti 04 la 05
  • Ensimmäinen viesti
Äiti 04 la 05
Löytyisikö täältä ihmisiä, jotka ovat laittaneet lapsensa yksivuotiskakkuun tai yleensäkin kakkun jotain vauvojen hedelmä/ muita mansikka/mustikkasoseita. Olisin kiitollinen vinkeistä. mitkä hyviä. Pitäisi saaada tyttären kakku lauantaiaamuna tehtyä. Kiitos!
 
rahkakerma
rahkakerma on hyvää kakun välissä. Sose sekaan tai erikseen sinne väliin.
Siis rahkakerma on sitä että kermavaahtoa ja rahkaa sekaisin ja sokeria. Sopii kääretortunkin väliin nam.
 
Siis minähän olen tehnyt jo vuosia (siis myös ennen lapsia) täytekakut niin, että laitan väliin jotain piltti-sosetta ja kermavaahdon ja maitorahkan (sokeroituna ja vaniliinisokerilla maustettuna tietty) seosta. Päälle sitten soseen mukaisia marjoja tai hedelmiä koristeeksi.
 
hi-5
Semperin mangososetta, hieman sitruunamehua sekaan ja lisäksi kakun väliin rahka-kermaseosta. Päälle kun vielä tekee kinuski-suklaakuorrutuksen (ei nyt ehkä ihan pienille lapsille!) eli keittämääsi kinuskikuorrutukseen sulatetaan minttusuklaata, niin johan on hyvää!
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 26.08.2005 klo 13:09 Jäärä kirjoitti:
Minä suosittelen jotain aprikoosisosetta tai sitten Piltin Aurinkoinen-sosetta, ne maistuvat hyviltä aikuisenkin suussa.
Aurinkoista suosin minäkin!! :p Ja rahkakermaa jonka sekaan siis tuo sose!!

Semperin soseissa kantsii olla tarkkana ettei vaan pistä niitä joihin on lisätty rautaa,ovat ihan karsean makuisia,yöks,eivät maistu meillä lapsillekaaan!! :x
 
catarina
Miksei voi tehdä tuoreista marjoista? Marjakausi parhaimmillaan :) Tietty jos ei ole pakasteessa/pihassa marjoja, niin sitten. Mukavaa synttäriä!! :flower: Meilläkin ens viikolla tytyn synttärit :whistle:
 

Yhteistyössä