Talletusvero myös Suomeen - Oletko jo nostanut rahasi pankista?

  • Viestiketjun aloittaja käteinen
  • Ensimmäinen viesti
käteinen
Selvää on, että kun keinot käyvät vähiin, talletusvero tulee muihinkin maihin Kyproksen lisäksi. Vuonna 1946 500, 1000 ja 5000 markan setelit määrättiin leikattavaksi kahtia: Setelin vasen puolisko toimi maksuvälineenä vastaten arvoltaan puolta alkuperäisen setelin nimellisarvosta.
 
"vieras"
Rahat kannattaakin sijoittaa ihan muualle, kuin seisottaa niitä pankkitileillä. Esim. osakkeet ovat hyvä vaihtoehto.
Osakkeitakin voidaan sosialisoida, kuten kaikki muukin omaisuus. Oikeastaan fyysinen kulta on ainoa varma sijoitus nykyään ja sekin pitää piilottaa varmuudekin vuoksi hyvään jemmaan.

Se mikä on varmaa on se, että federalistit ovat valmiita äärimmäisiin tekoihin pelastaakseen euron, mikä ei kuitenkaan tule onnistumaan, ja siksi kannattaa olla varuillaan.
 
"vieras"
Mielestäni säästöjä ei pitäisi verottaa. Itse olen maksanut jo niistä verot palkanmaksun yhteydessä (24%). Tai ainakin veron tulisi olla sidottuna korkotasoon. Jos korot alhaalla myös vero olisi 0. Ja toisaalta on myös huomattavaa, että kun korot ovat ylhäällä, maksetaan tuotosta veroa. Ei nyt kaikkea tarvitsisi verottaa.

Toisaalta, voi sitä rahansa ottaa ulos. Milläs pankit sitten ylläpitää kaikkea jos kaikki toimivat näin... Ei tee hyvää EUlle ei.
 

Yhteistyössä