Tallinnan kauneushoitoloista

Hei! Olemme menossa päiväksi Tallinnaan tarkoituksena ottaa joitakin kauneushoitoja siellä. Kertokaapa hyviä paikkoja keskustasta?? Meitä 3 naista ja haluaisimme ajat tietenkin samaan aikaan. Esim. jalka- tai käsihoito.
Kiitos etukäteen!
 
ehkä tää tulee myöhässä mutta hyvä hoitola on Gersi stiilistudio aivan keskustassa palace hotellin vieressä. siellä käy paljon suomalaisia ja yleensä kun porukalla menee niin ajat on samanaikaisesti 3726419181
pärnu mnt. 22.

puhuvat suomea
 
Älkää vaan menkö Sadamarketissa olevaan kauneushoitola Helenaan!! Kävin sielä kolmen kaverini kanssa jalkahoidossa. Kohtelu oli aivan törkeää, 'hoitajina' oli kaksi kiukkuista venäläistä muijaa. Pajattivat vaan venäjää keskenään, meille eivät sanoneet mitään. Kaikkien jalat liotettiin samassa likaisessa vadissa ja raspit ym. olivat jossain purkissa, josta niitä vaan otettiin, ei edes huuhdottu asiakkaiden välillä!! Hoitaja pilasi isovarpaani kynnen leikkaamalla iavn liian lyhyeksi. kesti monta kuukautta palautua ennalleen, ettei haljennut enää. Sellainen kokemus minulla!

Sen sijaan olen kuullut hyvää suurten tavaratalojen yhteydessä olevista kauneushoitoloista, esim Stockmannin. Kuulemma ovat laadukkaita.
 
joo, ei niihin "suomalaisten ostosparatiiseihin" kannata hoitoihin mennä. niissä saa halvalla mutta huonoa palvelua ja hoitoja. stockalla vaan hintataso huimasti korkeampi niikuin näissä hotellien hoitoloissakin.jos jaksamista on niin kannata näitä paikallisten suosimia hoitolaitoksia käyttää niissä hintataso pysynyt kohtuullisena. helteistä sunnuntaita täältä tallinnasta!!
 

Yhteistyössä