Talon myynnistä ja muuta..

  • Viestiketjun aloittaja "zikzak"
  • Ensimmäinen viesti
"zikzak"
Meillä ollut talo myynnissä pian vuoden. Paljon käynyt katsojia,mutta ei nyt kukaan kuitenkaan tarjonnut mitään. Kesän tässä vielä jaksaa asua,mutta talvea ei kiitos enää! Ikkunoista vetää ja kämppä on turhan kylmä! Tämä myydäänkin lähinnä tontin hinnalla. Nyt mietinkin,että mitä sitä tekis,jos tää ei mee kaupaksi nyt kesän aikana,kun minä en tähän enää jää jäätymään:( Lainaa ei pahemmin ole enää varaa ees maksaa ja väki vähentynyt kahdella pesästä lentäneellä. Mä opiskelen ja ukko työtön ainakin syksyyn asti vielä...Tänne paikkakunnalle en muutenkaan piittais jäädä,kun töitä tuskin täältä löydän. Mitä tekisitte tilanteessamme?
 
"vvieras"
Onko tiellä käynyt yhtään katsojaa? Oletko selvittänyt, millä hinnalla alueelta myydäänn tontteja, jos kerta myytte taloa tontin hinnalla? Jos tontilla sijaitsee purkukuntoinen rakennus, niin senkin purkamisesta pitäisi pulittaa 10 000e.

Oletteko nyt ilmaisseet edes, myyttekö taloa vai tonttia?
 
välittäjä minäkin
Moikka! Oletko puhunut välittäjän kanssa, että miksi kävijät eivät ole tehneet tarjousta? Jos on ollut paljon kävijöitä, niin silloin vaikuttaisi hinnan olevan kohdillaan. Välittäjän työhön kuuluu selvittää jokaisen kävijän kiinnostus taloa kohtaan ja myöskin syy kiinnostuksen lopahtamiseen. Onko näin tehty? Onko koko vuoden ollut sama välittäjä? Kai hintaa on tarkastettu sinä aikana? Entä pidetäänkö näyttöjä säännöllisesti? Onko kuvia uudistettua ja markkinointia katsottu? Tiedättekö paljonko on ollut kävijöitä netissä? Onko määrä pysynyt samana, vai laskenut?

Talo hyvällä hinnalla, hyvällä välittäjällä ja oikealla markkinoinnilla EI ole vuotta myynnissä. Jokin siis mättää.
 
välittäjä minäkin
[QUOTE="zikzak";29691623]Joittenkin kohdalla on ilmoittanut,ei kaikkien. Välittäjää vaihdettu ja hintaa laskettu alas. Hinta nyt kohdallaan.[/QUOTE]

Valoita vähän, että mitä ne syyt sitten on olleet? Miksei kukaan ole halunnut tarjousta tehdä?
 
"zikzak"
Nyt kuitenkin mietin,että mites tuleva talvi,jos laittaa esim. vuokralle...Täs 6 huonetta,yli tuhat neliöö tonttii+piharakennus talleineen. Öljyllä lämpiääpi talo=) Meillä pienet tulot niin en tiiä kuinka uskaltaa ees vuokrata,kun ei varmaan saatais sitten siihen meidän asuntoon asuntotukea..Mä siis opiskelija tonnin tuloilla parista muksusta lapsilisät ja ukko kaiketi syksyllä töihin,jossa myös pieni palkka,,päälle tonnin....
 
-
[QUOTE="zikzak";29691623]Joittenkin kohdalla on ilmoittanut,ei kaikkien. Välittäjää vaihdettu ja hintaa laskettu alas. Hinta nyt kohdallaan.[/QUOTE]

Hinta ei nimenomaan ole kohdallaan, jos kukaan ei sitä halua ostaa. Oikealla hinnalla, löytyy aina ostaja.
 
Me laitettiin omamme vuokralle ja muutettiin itse vuokralle toiselle paikkakunnalle. Yritetään kuitenkin kesällä taas myydä.

En tiedä varmaksi, mutta miksei periaatteessa voisi uuteen asuntoon saada asumistukea, sillä sehän ei ole teidän kummankaan oma?
 
#16
Selvästikään kukaan ei nyt ole tuollaisen talon taikka tontin tarpeessa, eikä ainakaan pyytämällänne hinnalla sitä halua ostaa. Jos talo on purkukuntoinen, niin tontin hinnalla myydessä pitää ottaa huomioon vielä purkukustannuksetkin, kuten joku ylempänä huomautti. Silloin hinta voi olla edelleen liian korkea.
Myyntiajat ovat tosin muutenkin venyneet. Puoli vuotta menee helposti hyvälläkin talolla hyvältä paikalta, joten purkukuntoista taloa vähemmän hyvällä paikalla voi joutua myymään vuosia.
Jos pahin ongelma on, että ikkunoista vetää, kannattaa ne alkajaisiksi tiivistää.
 
Se öljylämmitys varmaan karkoittaa osan ostajista jos se kuluttaa paljon? Miut karkottaa monesta kohteesta home, ja silti niitä sitkeesti myydään ihan hyväkuntoisina.

Linkitä se tönö niin helpompi sanoa yhtään mitään?
 
Viimeksi muokattu:
En usko
[QUOTE="zikzak";29692557]Meillä ei onnex hometta.[/QUOTE]

Ei ostaja sitä voi tietää, itseasiassa itsekään et voi tietää varmaksi... Eihän kellään olisi ongelmia hometalojen kanssa, jos homeen olemassaolon voisi 100% varmasti tutkia.
 
Mie oon viimesen vuoden aikana käynyt kattomassa halpoja ja kalliimpia ja jopa sellasia joista on kuntotarkastus tehty -ja silti homeen haju lyö vastaan milloin jo ulko-ovella ja milloin muualla päin taloa. Tosi vähän on ollut sellaisia missä henki kulkee. Yks pahimmista oli 169 000e maksava talo (ei siis tosiaan olla pk-seudulla, joten toi on täällä jo aikalailla hyvä hinta talosta) jossa oli reilusti kosteusvauriota. Senkin joku näytti ostaneen sit....
 

Yhteistyössä