Talopaketeista kertokaa, mikä on teillä, onko hyvä?

Viestiketju alueella 'Autot, asunnot ja rakentaminen' , aloittaja ÄITÄI, 26.10.2004.

 1. ÄITÄI

  ÄITÄI Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  20.05.2004
  Viestejä:
  33
  Saadut tykkäykset:
  0
  Itse haaveilen kannustalosta, mutta mies sanoo kalliiksi. Tuleeko se loppupeleissä kuitenkaan paljoakaan kalliimaksi? Design taloon oltaisiin molemmat kallistumassa, mutta vielä on kaikki avointa, tonttia myöten... Mielipiteidenvaihtoa, kiitos! :)
   
  #1
 2. merelle

  merelle Vieras

  meillä on kannustalon onnela 171, aivan upea musta.
   
  #2
 3. -F-

  -F- Vieras

  Kannustalo tulee kalliimmaksi ja paljonkin. Toki riippuu siitä mitä paketin hintaan laskee, mutta Design on todella varteenotettava vaihtoehto. Ainoa heikkous on siinä, ettei kuviin saa tehtyä muutoksia omien toiveiden mukaan.
   
  #3
 4. ÄITÄI

  ÄITÄI Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  20.05.2004
  Viestejä:
  33
  Saadut tykkäykset:
  0
  \
  Tuo juuri mietityttää, design on muuten mukava mut PARI juttua mietityttää siinä talossa jonka kumopikin meistä valkkas.. Takka on vähän hassusti aseteltu ja sit kaipais tuplalasiovia sisätilaan ylös... Nii, ja kuisti ois kiva umpinaisena. Mut oot sitä mieltä et ei kande ees yrittää, vai...? :/

   
  #4
 5. ÄITÄI

  ÄITÄI Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  20.05.2004
  Viestejä:
  33
  Saadut tykkäykset:
  0
  \
  Onnelaa mäkin olen haaveillut, mutta sitä pienintä mahdollista ja muutamalla muutoksella.. No, saa nähä miten mies innostuu, ku menee kaveria auttaan Rauhalan rakentamisessa. :)
   
  #5
 6. ludde

  ludde Vieras

  Meillä omatalon talopaketti. Tyytyväisiä ollaan. Aikalailla perustalo.
   
  #6
 7. -F-

  -F- Vieras

  \
  Tuplalasiovet onnistuu varmaankin Designeilla, takan sijaintia ei voi siirtää, koska silloin tulisi hormikin siirrettäväksi ja silloin rak.kuvat menisivät uusiksi. Kuistin saa varmaan umpinaisenakin.
  Niin olen siis itse sitä mieltä, että kääntyisin Design-talon puolelle ehdottomasti. Kannustalot ovat kauniita, mutta rak.kustannukset ovat kaikkiaan kalliimmat. (jos huomioidaan ihan kaikki alaohjauspuusta smyygilautoihin.)
   
  #7
 8. ÄITÄI

  ÄITÄI Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  20.05.2004
  Viestejä:
  33
  Saadut tykkäykset:
  0
  \
  :D Vai että s...lautoihin... -siis että mihin? Että tämmöne rakentaja täällä :wave: :ashamed: Mutta eikös se mene niin, että tekemällä oppii, ja tarpeeseen kysyy!?! :whistle:

  No se Design-talo on ykkösenä nyt, mutta vielä menee aikaa, ennenku selviää saadaanko me haluamamme tontti... Ja siinä ajassa voi muuttua vaikka mikä. :)

   
  #8
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti