Tammikuun 2005 äitejä?

  • Viestiketjun aloittaja 2 poikaa
  • Ensimmäinen viesti
2 poikaa
Onko täällä tammikuussa 2005 synnyttäneitä äitejä? Onko sellaisia, joilla on jo toinen vauva tämä tammikuussa äskettäin syntynyt kullannuppu? :) Kirjoitelkaas kuulumisianne!
 
täällä olisi tammikuun 7pvä prinsessan saanut äiti, isoveli on 3,5v ja kovin rakastunut pikku siskoon..jaksaa ihmetellä kun on tytöllä pienet jalat..heh!muuten on vauvaa täynnä oleva arki lähtenyt hyvin käyntiin..kovin on tyttö kiukkuinen aina iltaisin ei kuitenkaan koliikkia mutta taitaa vaan vetää itsensä niin "piippuun" ettei sit uni tule kun huutamalla..yöt meillä nukutaan yhdellä syötöllä jollei 5-6 välillä tapahtuvaa syöttöä lueta yö syötöksi..juu enpä minä nyt muuta kertomista keksi tähän väliin..kovasti odottelen lottonumeroita joskos nyt tärppäis..
 
2 poikaa
IHANAA! Joku, jolla on samanikäiset muksut! :D

Meillä esikoispoika on nyt 3v.3kk eli aika samanikäinen kuin teilläkin! Onko ollut mustasukkaisuutta tai taantumista? Meillä sitä ilmenee läninnä silloin, kun on vieraita ja äidin huomiota ei saa juuri ollenkaan jne. (Juttelen vieraiden kanssa jne.) Tällöin alkaa nostattamaan housujaan tms. On innoissaan just veljen pikkujaloista ja kaikesta asioista: "Se hymyilee, sehän juttelee..." hihkuu innoissaan. Aika temperamenttinen tämä kakkosemme ja esikoinenkin aina sanoo: "Älä hiilesty", koska itse höpötän vauvalle kaikin tavoin, jotta ei kiihtyisi niin nopeasti mitä toisinaan tekee... \|O

Syntyikö teidän esikoinen siis joskus syksyllä 2001..? Laskupääni mukaan... syyskuussako? Meillä esikoinen syntyi 12.12. ja tämä kakkonen 11.1. Lasketut ajat sattuivat hauskasti: esikoisella 2.1.02 ja kakkosellamme 5.1.05 Nyt on poikien synttäreillä kuukausi+päivä väliä... Välissä joulu eli mamma paisuuuuu... ;) Pääsiäisen aikaan ovat saaneet alkunsa laskelmiemme mukaan... KÄÄÄÄK: nyt on pääsiäinen...

No toivottavasti lotossa tärppäsi!! - Meillä ei tartte ihan heti tärpätä... vauvasaralla :whistle:
 
Tammikuussa syntyi meidänki pikkukakkonen. Eli 28 päivä, prinsessa. Esikoinen (prinssi )syntyi 15.1.2004 eli ikäeroa heillä vuosi ja 14 päivää.

Molemmat saaneet alkunsa myös pääsiäosen aikaan...

Toivottavasti tänä pääsiäisenä ei "vieraita" käynyt kylässä...

Suklaa munia tuli kyl syötyä :LOL:

 
2 poikaa
Hauskaa, että edelisellä kirjoittajalla myös pääsiäisen tuloksia nuo lapset!! ;) Nyt jännätään mitä tapahtuu... Pääsiäinen oli ja meni. :heart: :heart: :heart:
 

Yhteistyössä