~*~ Tammikuun Vauvat 2012 kesäkuussa ~*~

Niiiiskuneiti Tuosta alkoholin käytöstä voisin kommentoida sen verran, että meillä ei sen suhteen ole ongelmaa. Mies ei juo kuin saunalonkeron silloin tällöin, humalahakuisesti ei käytännössä koskaan. Sitä ei vaan oo ikinä kiinnostanu ne hommat :) Mutta kuten muutkin ovat täällä todenneet, niin miehen alkoholin käytön kanssa saa olla tarkkana - eikä kannata sokeasti luottaa siihen että ko. tapa muuttuu lapsen myötä. Näitä esimerkkejä nimittäin löytyy tuttavapiiristäni :(

tatara Minun mielestäni ei ole mitään järkeä alkaa stressaamaan tuon riskiluvun takia. Saamanne luku on todellakin hyvä ja mitattu turvotuskin on pieni. Tuntuu että ehkäpä onkin ihan hyvä systeemi täällä meillä, että noita lukuja ei edes kerrota ellei niissä OIKEASTI ole jotain huolen aihetta. Ehkäpä täällä on huomattu, että turhaan alkavat vanhemmat sitten stressaamaan lukujen kanssa jos on huonompi kuin jollain toisella tms.. Ja ihan vertailun vuoksi sanon vielä, että meidän vauvelilla tuo luku turvotus oli lähes tuplasti isompi ku teillä eli 1,5-1,6 - joten teillä ei ole mitään huolta!! Ja omaa riskilukua en tiedä, toivon vaan että postissa tulee parin vk sisällä kirje jossa kerrotaan tuloksen olevan normaali - ja se riittää meille. Ja kuten kätilö muistuttikin, niin vaikka saisi kuinka hyvän riskiluvun niin ei nämä seulonnat 100% varmoja ole :( Toivottavasti et nyt pahoittanut tästä mielipiteestäni mieltäsi, mutta tuli nyt laitettua aika suoraa tekstiä :ashamed:

Onnittelut kuitenkin kaikille ultrassa käyneille hyvistä kuulumisista :)

St. Brigitten Kävin vilkaisemassa blogiasi, mutta olen näköjään niin tumpelo että en tajunnu kommentointia niin kommentoin sitten tänne :D Näköjään maailma on pieni, sillä mikäli se kuva teidän pihasta on sieltä mistä uskon sen olevan niin mekin olemme asuneet jokunen vuosi sitten saman taloyhtiön asunnossa :) Näytti nimittäin se talo ja piha niin tutulta..

Ja Sartsalle Tervetulotoivotukset tänne Rovaniemelle ;)

Onko kellään muulla pahoinvointi sellaista tosi ajoittaista. Mulla aamut on pahimpia mikäli ei heti herättyä ala syömään jotain, mutta sitten myöhemminkin saattaa vähänkään pidemmän syömättömyyden seurauksena alkaa etomaan - ja joka ei sit mene ohi ilman pöntön halailua :( Jatkuvaa ellotusta ei oo ollut enää viikkoihin mutta nuo yllättävän pahoinvointikohtaukset on tylsimpiä. Samaten sama oksuolo voi tulla jos jostain syystä yskäisee siten että tavallaan yökkäyttää samalla.. argh!

Meillä on huomenna reissuun lähtö. Lähdemme ensin muutamaksi päiväksi mun kotipaikkakunnalle ja sieltä jatkamme viikoksi Vuokattiin. Eli kesälomareissu meilläkin edessä.

Pirtsi 13+0 (jos en ihan väärin muista.. vaihtu toi la niin voin mennä päivissä sekaisin..)
 
Viimeksi muokattu:
Pikaisesti vain omaa napaa... Mukana ollaa edelleen.
Pahoinvointia ollut tähän asti kokopäiväisesti ja varsinkin illasta.
Nyt helpottaa mut väsymys ei.
Tänään oli ensimmäinen neuvola ja sydänäänet saatiin kuulumaan :heart:
parin viikon sisällä pitäis vielä tulla aika np-ultraan.

Fantteli 10+0 ja poks
 
Pikaisesti päänsäryn kanssa tulin vain tuohon np-ultraan ja riskilukuun kommentoimaan että tiedän perheen johon syntyi down-poika ja down huomattiin vasta syntymän jälkeen. Lisäksi hyvällä ystävälläni oli viimeisimmässä raskaudessa riskiluku muistaakseni 1/7 (alle 20 se jokatapauksessa oli) ja terve poika syntyi. Eli on aivan turha stressata etukäteen, kukaan ei saa takeita terveestä vauvasta vaikka olis mitkä luvut.
 
Sartsa83
Pirtsi kiitokset. :) Rovaniemi on jo entuudestaan tuttu ja pääsee näkeen yhtä vanhaa ystävääkin siellä. :) :heart: Eniten ootan päästä näkeen tän ystäväperheen rouvan lapsuudenkotia.. hänen vanhempansa on kutsunu meidät 2007 vuodesta lähtien käymään heillä ja nyt vasta on semmonen väli et päästään.. nyt tuo lisäjännitystä sitten oma poika, joka kuitenkin on vielä pieni.. mut eiköhän matka ihan hyvin mene. :) :heart:
 

Yhteistyössä