***TAMMIVAUVAT***Tammikuussa (syntyneet päivitetty 31.1.10)

Onnea kaikille vauvatuneille taasen :flower: =)

Mulla tuntuu ettei missään välissä ehi kirjotella, kuten en nytkään kuin pikaseen. Pojat alkanut vaativimmiks tytön syntymän jälkeen. Varsinkin herra 2v :D
Yritän päästä jossain vaiheessa kirjottelee kuulumisia :wave:

mulish ja tiitu ( hippula ) 9vrk
 
Alkuperäinen kirjoittaja Ullis82:
Oliko tuolla kerhon keskustelu-palstalla jo tapahtumia,
miksen mie pääse sinne? Pääsen kyllä kerhoon kirjautumaan, ja kuvagalleriaan ja jutut-palstalle, mutta keskusteluun en....

Auttakee auttakee =)
Sä pääset lukemaan ne, jahka sut on hyväksytty jäseneksi - eli siis varmasti ihan pian.

Tai sit, jos sut on jo hyväksytty, sun pitää olla kirjautuneena kaks plussaan, että pääsee lukemaan, pelkkä kerhoon kirjautuminen ei riitä tarvii molemmat.
 
Onnittelut kaikille nyytin saaneille jälleen :flower: :heart:

Oskari Olematon kannattaa miettiä myös tuota kantoreppua(Manduca), koska liina on lämpimänä kesänä todella kuuma kieputtaa ympärille... Sitä ei jaksa kauaa pitää kesäkuumalla.

Nirppa mulla oli ohjeena, että kahteen viikkoon ei saa kantaa vauvaa painavampaa ja kuukausi on vältettävä kurkotuksia, mattojen ravistelua, yms. Ja pikkuhiljaa sitten vasta vatsalihasliikkeitä yms. Särkylääkkeitä söin noin pari viikkoa ja senkin jälkeen, jos tiesin, että tulee 'rankka' päivä, paljon kävelyä tms. niin otin ennakkoon. Jälkivuotoa joo, tulee vieläkin... Muuttunut ihan kirkkaaksi limaksi ja joukossa jotain ruskeaa toisinaan :x ja sektiosta siis tasan 5 viikkoa tänään.

Vaipoista mä olen tykännyt, että Pampers on paree meidän jässikälle mallilltaan, mutta tuossa new baby koossa ainakin on sellaiset 'reiät' mistä en tykkää :kieh: pojalta tulee sellaista rakeista kakkaa ja joka kerta vaipassa jotain on. Se vaipan pinta jää inhasti pyllyyn kiinni, vaikka suht usein vaihdan vaipankin. Tylsä sitä toisen pyllystä aina repiä irti :whistle: Kysymys siis: onko Pampersin isommissakin koissa sellaiset, vai vain tässä pienimmässä?

Ananaskirsikka+Pikku-ukko
 
Onnea uusille äideille :flower:

Täällä kaikki hyvin vauvan kanssa :heart:
Alapäätä hoidellessa :x Tietää työntäneensä itsestään jotain ulos :whistle:

Esikoinen on ottanu vauvan tosi hyvin vastaan =) Mitään ylimäärästä kiukkua ei ole ollu eikä tunnu olevan mustiskaan....Katsotaan sitten ku palataan arkeen ja jäädään kolmisin päiviksi kotiin..

Synnytyksestä en raapusta sen pidemmin mut 6,5 tuntia kesti säännöllisten supistusten alusta laskettuna, ponnistelin n. puol tuntia.
Ponnistusvaihe ois varmaan lyhyempi jos oisin heti kunnolla uskaltan painaa mut jotenkin hannasin eka :ashamed: Vaan pakkohan se homma oli sit hoitaa :D
Apuna oli ilokaasu ja epiduraali.

Voimia vielä odottaville!! T.Miminen ja Mytty-poika illalla 4vrk
 
Neiti tänään 2vk :heart: D-vitamiinit alkoi, katotaan nyt käykö masuun. Maku oli ainakin paha ilmeestä päätellen, Jekovit on merkki jonka neuvolasta sain, esikko tais saada Devitolia...

vaipat nyt on Liberoa, kun kirpparilta löysin 2 pakettia halvalla. Kyljellään kun vauva makaa niin joskus fuskaa. Kokeillaan vielä tuo tuoreempi kaupan paketti ja etitään sitte toinen merkki jos jatkuu. Pampersista ei löydetty 1 kokoa, mutta esikolla tykkäsin kun rupes liikkumaan.

nimi on vaikea päättää toiselle :| Vahvana on kuitenkin vaihtoehto joka oli esikollekin,toinen nimi ehkä vaihtuu mutta etunimi halutaan alkamaan samalla kirjaimella kun siskolla... Juhlapaikka edelleen auki,joudun varmaan luopumaan kerhotilasta jotta saa kaikki vieraat juoda kahvinsa kupeista.

mustasukkaisuus sisko on 3,5v niin ymmärtää vauvan päälle tosi hyvin, eikä ainakaan vielä ole tullut pahoja mustispuuskia. Äidillä kyllä on paha mieli ettei heti pyydettäessä ehdi huomata. Isompi haluisi kovasti että nostan seisaaltani hänet syliin, kun olen selittänyt etten haavan takia tee niin, vain istualtaan. Haava on siisti ja arpeutunut enimmäkseen,ei tunnu kipuja vaikka touhuan.

Pakkaset sais nyt niinkun riittää. Tytön päiväkodin mittari näytti aamulla -27 astetta. Heillä on hiihtoviikko ja suksetkin ostettiin, lapset on sielä ihan villinä kun ulkoilut on max 1/2h :kieh:

Nyt pumpaamaan kun vauva nukkuu isännän viekussa, kohta hakemaan adhd kotiin...
Aurinkoista päivää kaikille!!!

santtu ja unikeko 2vk (itsekin kyllä aika sippi)
 
Täällä taas :wave:
Tänää ois ollu Pätkän viimene nvla, mut eipä päästy, ko auton akku sano ittesä irti,argh! No ei sit tarvinnu isompiakaa kerhoon kuskata ja siitäkös älämöly nous :/ lupasin sit askarrella kotona noitten tenavien kans :eek: siis minä? Mitä mie meninkää taas lupaamaan? Pakkoha se ol jotai keksii,ko toiset paniikis,ko eivät päässeetkää askartelee. Saldona oliki sit muutama ystävänpäïväkortti, silputtuu paperisilppuu ympäri keittiöö ja tussit piilotettu keittiön pöydän alle :attn: Onneks se o ny ohi, ja tenavat nukkuu.
Taitan siis ittekki ottaa levon kannalta :p

Pörri ja Pätkä 39+6
 
heips :wave:

Onnea vauvautuneille :flower:
Kyllähän se näyttää ihan hyvältä jo tämä meän pino, ei enää montaa yhessä kasassa olevaa :D

Mullekki vois tuon salasanan laittaa :wave:

).( Täällä vauva-arki on alkanu oikein hyvin rullaamaan. Neiti on kyllä erittäin rauhallinen tapaus :heart: nukkuu ja syö hyvin, yöllä saattaa jopa 5h vedellä hirsiä :whistle: Maitoa riittää hyvin omasta takaa.
Päivisin kattelee ja tapittaa isoilla silmillä pitkiäki aikoja.
Minulla olo on mitä mainioin eikä mitään kummempia vaivoja ole, mullahan ei tullu repeämiä eikä leikattu joten alapää on kunnossa =) Yölläkin kun saa nukuttua niin tuntuu että jaksais vaikka ja mitä. Terveellisempi ruokavalio vaan pitäs alottaa jotta alkais tuo paino tippumaan, melkeen samaan tahtiin vetelen karkkia kuin raskausaikana :ashamed:
Ulos ois kiva päästä käveleen mutta kun tuota pakkasta on liikaa ettei vaunukävelylle pääse.

Ristiäiset meillä on 27.2 ja melkein kaikki on jo suunniteltu. Kotikaste ja mummit lupas auttaa leipomisissa.
Nimi on suunnilleen päätetty ja kerron sen sitte kerhossa.

Päivänjatkoja kaikille ja nautitaan kaikki vauvoistamme :heart: ne on niin vähän aikaa pieniä..

Katjuska ja piika 10pv
 
ananaskirsikka Ei ole isommissa pampersin babydry malleissa sitä verkkoa... activefit malleissa puolestaan on.

vaipat Meillä käytössä pampersit, koko2. Liberoa en ole nyt edes kokeillut, kun esikoisella vaippa oli aina ulkopuoleltakin märkä.... eikä tarttenu olla edes normaalia pidemmät vaihtovälit.

Nyt jäsenyyttä hakemaan kerhoon...

Onnea taas vauvan saaneille!!
 
Täälläkin on jakauduttu!!
Eli poika syntyi 23.1 klo 10.27 paino 3570g,pituus 50cm ja pipo 37 cm. Syntyi vko 40+1. Synnytys käynnistyi peittojen heiluttelun jälkeen =) Synnytys oli helppo ja kaikenkaikkiaan kesti supistusten alkamisesta 9h 40min.

Onnea muillekin vauvan saneille ja tsemppiä vielä odottaviille!!
Minullekin voisi sen salasanan laittaa =)

Talvivauva+ vaavi 4vrk :heart: :heart:
 
Onnea vauvautuneille :flower: :heart:

Itsellä ei ole mitään merkkejä lähenevästä synnytyksestä.Kai se voi alkaa ihan yht äkki..Voihan? Meillä olis perjantaina se vaavin painokontrolli, saa nähdä mitä ne meille siellä sitten sanoo..Ja kun tätä mun synnytystä ei käynnistetä,ni kuinkakohan paljon yli ne antaa mennä että tekevät jotain...Täytynee kysellä kovasti perjantain käynnillä..
Pörrikö se laitto sen pätkiskakun ohjeen..Täytyy kokeilla sitä kuulosti niin hyvälle..
Jaksamisia kaikille kärvistelijöille..
Mude08+pikku2 39+5
 
Huomenta! Mittarissa jälleen yli 20 pakkasta,prkle! :kieh: Melkein tekis mieli jättää isosisko kotiin, mutta olisin kypsä jo puolilta päivin. Ja kun hoitopäiviä ei tullut muutenkaan montaa tässä kuussa mut maksu menee niin viedään vauvan kans autolla.

Löysin kerhon, mutta minkä otsikon alla olemme? Ja saisinko salasanan =)

Yö meni jälleen hyvin, herätys n.3h välein. Ei syö yöllä niin paljon (n.40-70ml) kun tankkaa illalla aika hurjasti,siltä meistä ainakin tuntuu että söis koko ajan, desi meni vartissa illalla :heart:

Nyt muistipeliä isomman kans ja aamupalaa. Sekä henkinen valmistautuminen astua ovesta ulos :kieh:
 

Yhteistyössä