Tampere?

Hei!
Mitä kivaa voisi perheen kanssa tehdä Tampereella? Ollaan tulossa jonakin pe iltapäivänä / iltana. Lapset 8 ja 10 vuotta. Hyvä ruokapaikkakin ois hakusessa, oon kuullu hyvästä pihviravintolasta, mutta mikähän se on ja onko siellä lapsille ruokaa?
Tai no kai joka kuppilasta jotain lapsillekin saa :).
 
Haloo! Onko Tamperelaisia paikalla?
Ton "kivan" ei tarvitse olla mitään extremeä, mutta ei nyt ihan tavallinen leikkipuistokaan.
Mitä teillä tulee elokuvissa? Onko lastenteatteria? Tai ihan mitä vaan kivaa.
Ja joo, voin googlettaa, mut ois kiva saada omakohtaisia kokemuksia.
 
"Wieras"
Delfinaario ja koiramäki ovat auki edelleen. Amurin työläismuseo kortteli on hieno paikka jos lapsia yhtään mennyt aika kiinnostaa. Taidekeskus rullasta ei omaa kokemusta mutta monet kehuneet. Muumimuseo taitaa olla vähän nuoremmille jos ei lapset ole muumifaneja. Leffat taitaa pyöriä samat kuin muualllakin. Teatteri mukamas nyt äkkiseltään tulee mieleen joka tekee lastenteatteria.

Kyllähän Tampereella ruokapaikkoja riittää. Americas Diner, Daddy`s Diner voisivat olla ainakin lasten mieleen. Pihvipaikka on vaikea tietää mitä tarkoitat manhattan steak house on ainakin yksi ja stefan's steakhouse toinen jälkimmäinen ainakin enemmän aikuisten paikka.
 
Tampereelle on viime aikoina kunnostettu tosi kivoja leikkipuistoja (vaikket niitä nyt ihan hakenutkaan). Meidän muksut + siskon lapset (ikähaarukka 2-13 vuotta) ovat tykänneet Tiitiäisen satupuistosta (sijaitsee Näsikallion laella ihan keskustassa), Sorsapuiston leikkipuistosta (Tamperetalon kupeessa) ja Eemil Aaltosen puistosta Tammelassa, ihan keskustan vieressä). Rulla saattaa olla 8 ja 10 vuotiaille ehkä hieman lapsellinen paikka ellei siellä satu olemaan jotain ohjattua toimintaa.

Oletteko vaan perjantain Tampereella? Lauantaina Tallipihalla on Maagillinen teatteri tapahtuma jossa on lapsille askartelutyöpajaa klo 16.00-19.00 ja elävää musiikkia kahdella lavalla sekä tietysti myntikojuja. Tapahtuman teema on musiikkia, tanssia, naamiaiset.

Jos mitään pihvipaikkaa ei varsinaisesti hae, niin Hullusta porosta ollaan saatu tosi hyvää sapuskaa. Varsinkin puffet lounas on ollut mahinio.
 
Vielä kysyn että onko tossa Ahaa teatterin lähellä joku hyvä lapsille ja aikuisille sopiva ruokapaikka. Mennään ennen teatteria syömään eikä oo aikaa syödä pitkän kaavan mukaan, eli pääruoka ja ehkä jälkkäri.
 
Vielä tuli yks ongelma johon tarvitsen Tamperetietäjien apua :).
Eli tytön siistit kengät ovat pienet ja ajattelin että nappaan Treelta kengät ja samantien jalkaan. Mikä kenkäkauppa olis siinä lähellä Ahaa teatteria tai koskikeskusta josta pienelle tytölle löytyis siistit lakeri tai nahkakengät?
Tai matkalla r-tie asemalta em paikkoihin. Aikaa ei oo kauheesti kenkäostoksille niin ajatteliin tehdä täsmäiskun.
 
"Wieras"
kookenkä löytyy sekä rautatieaseman vierestä että koskikeskuksesta. Stockamm on myös rautatieaseman vieressä. Sokoksella on tosiaan pieni kenkävalikoima esim nyt lähinnä lenkkareita ja toppakenkiä.
 

Yhteistyössä