Tarkistakaa lastenne koulu- ja päiväkotikuvien laskut ja varokaa KUVAVERKKOA!

  • Viestiketjun aloittaja zxcv
  • Ensimmäinen viesti
zxcv

Monia muitakin ongelmia oli lapsen päiväkotikuvauksessa mutta kaiken huippu oli kun valokuvat lopulta tulivat ja lopullinen lasku oli 8 euroa suurempi kuin mikä oli valokuvapaketin hinta alkuperäisessä kupongissa!

Kyseessä Kuvaverkko ja tarkemmin valokuvaamo Profiili. Alkuperäinen päiväkotiin palautettava lappu oli jo vaillinainen: valittavissa olivat paketit A, B, C ja D mutta hinta oli ilmoitettu vain paketeista A ja B. Valokuvaaja ei suostunut puhumaan vanhempien kanssa aiheesta ollenkaan eikä selvittämään tilannetta, kuulema ei tiennyt hinnoista mitään. B-paketin hinnaksi oli ilmoitettu 27,90 euroa ja lopulta ruksitimme sitten sen.

No, nyt tulivat päiväkotikuvat ja B-paketti - hinnaksi oli merkitty 35,90! Päiväkodissa myös hoitajat muistavat tuon alkuperäisen paketin hinnan, joten emme todellakaan muista hintaa väärin.

Tarkistakaa siis kaikki maksamienne valokuvien hinta! Ilmeisesti kannattaisi myös ottaa kopio alkuperäisestä ilmoituksesta jotta voisi viedä asian eteenpäin. Meillä ei kopiota ole ja nyt kuponkia etsitään päiväkodissa kuumeisesti jotta voisimme tehdä asialle jotain.
 
Noi koulu/päiväkotikuvat ovat nykyään muutenkin ihan huippuhintaisia. Varsinkin perheissä joissa useampi lapsi, varsinkin koululaisia, tulee tosi kallista lystiä jos niitä kuvia ottaa, ja meillä ainkain nyt neljäsluokkalainen neiti haluaa ehdottomasti kun vaihtelevat kuvia keskenään ja kaikki kaverikuvat yms. :/
 
Ihan sama juttu on muillakin kuvaamoilla, esimerkiksi Seppälän koulukuva. Ennakkoon tilattava paketti oli alle 30 e tai siinä main. Pakwetin lisäksi oli joku jääkaappimagneetti, jossa lapsen kuva ja koko koulun kuva. Hinta yli 40 e / lapsi. palautin muut paitsi luokka- ja tarrakuvat, kun ei ne rahat millään riitä useamman lapsen kuviin. Luultavasti siis paketin lisäksi laitettu jotain "extraa" jota et ehkä yhtään halua...
 
Ollaan oltu kuvaverkon asiakkaita vuosia.Hyviä laadukkaita valokuvia lapsista saatu ja hintatiedot olleet aina valitun paketin mukaan oikein.
Myönnettävä että hinnat on kyllä korkeat.Omalla digikamerallakin saa lapsista persoonallisia valokuvia,jos niin haluaa.Täytyypä olla tarkkana jatkossa tulevien kuvapakettien kanssa.

Ainahan voit palauttaa ne valokuvat joita et halua syystä tai toisesta. =)
 
Jatkanpa,koska aihe ajankohtainen meille.Puolus kuvaverkolle!!
Sain juuri lasten uudet tarhakuvat,paikallisen valokuvaamon kuvaamat.
Harmikseni huomasin,että kuvasatsi oli jokin perusvalikoima,mitään ei valittu etukäteen.Paljon vähemmän kuvia tuli,ei tarrakuvia ollenkaan.Kalliimmat kuin kuvaverkon laajempi paketti olisi ollut.
Valokuvat olivat toki erinomaisesti onnistuneet =)
 
Sollu - lapseni päiväkoti on aina käyttänyt paikallista kuvaajaa ja olemme olleet tyytyväisiä, koska
a) ensin tulee pelkkä peruspaketti halpaan hintaan
b) voi käydä itse paikan päällä tilaamassa juuri siitä kuvasta mistä haluaa tarrakuvat tai suurennokset
c) mitään ei tarvitse lähetellä, palautuksia tai tilauksia.
 
Pinkeiju,kiva kuulla että teillä on edulliset päiväkotikuvat paikalliselta valokuvaamolta.MInäkin suosisin mielelläni oman kaupungin valokuvaajaa,vertaan kuitenkin hintaa paketin kattavuuteen nähden.Sama systeemi meidän kaupungin valokuvaajalla on,että saa tilata tarrakuvat ym myöhemmin.
Ei voi mitään,kuvaverkon hinta on siltikin edullisempi!
 
Kuvaverkko tekee yhteistyössä valokuvauksen erään paikallisen kuvaamon kanssa.siten tulee tuettu oman kaupungin yrittäjääkin,hoksasin sen vasta nyt.
MUTTA,nyt meille tulleet kuvat tosiaan täysin yksityisen kuvaamon toimesta otettuja ja toimitettuja.Siksi hinta on korkeampi..niin sen täytyy olla. :)
 
Pinkeiju!
Edulliselta kuulostaa teidän kuvapaketti.:)


Piti minunkin hakea käsiini tytön koulukuvapaketti.Se sisältää ryhmäkuvan,3 isoa muotokuvaa,5 pientä muotokuvaa sekä tarrakuva-arkki (15 kuvaa),hinta 25euroa koko paketti kuvaverkolta.
Kuvien kehykset sai valita itse etukäteen.Kivoja kuvia tuli ja minusta hinta on kohtuullinen. =)
 
Meillä ei ainakaan otettu noille kolmelle ku vaan ryhmäkuvat ja tarrakuvat... Olis muuten menny n. 75e :eek:
"Ihanaa" ku kaikkien viiden lapsen kuviin menee tulevaisuudessa n.125e (jos koko paketin ottaa), näillä hinnoilla,ja varmasti hinnat tulee vielä kuitenkin nousemaankin... mutta, Elämä on!!
 
Meillä on vasta otettu kuvat, joten en muista yhtään, mikä firma oli kyseessä. Muistaakseni viime vuonna oli kuvaverkko ja ihan tosi hyvät kuvat oli. Eikä vissiin kauhian kalliitkaan, kun ei ole tän paremmin mieleen jääneet.
Nyt vain mietin, että mitä ihmettä mie olen valinnut, kun ei muistu mitkään paketit mieleen.... luin vain ohjeesta, että kun kuvat tulevat, niistä voi valita, mitä ottaa.....
Että taas on varmaan meikä mokannut tän homman jotenkin ...:ashamed:
 
Meille tuli Kuvaverkolta päiväkodin kuvat ja paketissa oli ryhmäkuva, tarra-arkki, kolmen kuvan sarja ja kalenteri 2008 jossa myös kuva. Hintaa oli 39,00 ?. En muista paljon oli ennakkoilmoituksessa mutta mielestnäi ei ollut kyllä noin paljon. Kalenterikuvan varmaankin palautan, mutta mummot kun jo odottavat kuvia niin pakko loput ottaa.
 
Meille tuli kuvat eilen - olivat tosi hyviä, Seppälän kuvaamon ottamia. Ainut miikka niissä oli se, että pojan hiukset näyttivät ihan punaisilta!! :eek: Ei siinä mitään, mie kyllä tykkään punapäisistä pojista, mutta kun ei lapsella oikeasti ole noin punaiset hiukset!

Mietittiin sitten hetken miehen kanssa, että laitetaanko takaisin, mutta toisaalta värivirhe on niin pieni, että luultavasti pidämme kuvat.

Ja hinnoista:
Ryhmäkuva 5,90
4 kuvan muotokuva-arkki 5,90
Mustavalkoinen 13 x 18 kuva 5,90
Tarra-arkki 15 kuvaa 5,90
Ystäväni-kansio 2,00

Koko hoito 25,60 ja alennuksen kanssa, jos ottaa koko satsin: 21,90.

Ei miusta paha ollenkaan!
 
pakko kommentoida tähän sillä vastoittain saatiin hyppysiin päiväkotikuvat jotka myöskin oli kuvaverkon kautta.
Meillä systeeminä se et ottavat peruspaketin, jonka lisäksi saa halutessa rastittaa esim. sisaruskuvat tai joulukorttikuvat.

Kuvat on tosi kalliit, (perus)paketti 42e, johon kuuluu ryhmäkuva, tarrakuvat, muotokuva x 3(sekä kalenterikuva). Tämän lisäksi tuli valitsemamme sisaruskuva x 2, joten paketin hinnaksi tuli 57e :eek:

No, rupesin tossa laskun eräpäivää tutkimaan ja päätinkin jo että kalenterikuvaa en ota/ halua/ tarvitse... mut sit huomasinkin et jos en ota koko pakettia, joudun muista kuvista maksamaan yksikköhinnoittain eli loppuhinta 42e paketille ilman kalenterikuvaa tulis 47e!!
Että tämmöstä kiskurointia.. kahden lapsen kuvat 42e+ 57e

Koululaisen kuvapaketti oli paljon halvempi,muistaakseni alle 30e. En kyllä muista kuvaajaa, mut ei niissä ainakaan tarvinnu ylimääräistä maksaa jos ei koko pakettia halunnut..
 

Yhteistyössä