Tarvitaanko rattaita 3v.+4v. kanssa?

Olemme lähdössä pariksi viikoksi Phukettiin koko perheen voimin johon kuuluu juuri 3v. ja 4v. täyttäneet vesipedot :) Hotelli on ihan Kata beachin keskustassa, mutta silti nyt on alkanut mietityttämään tarvitaanko rattaat molemmille? Kävelykyky kuumalla tuntuu joskus katoavan kuin tuhka tuuleen, vaikka muuten energiaa riittää. Vanhemmat ovat matkustelleet paljonkin, mutta tämä lasten kanssa matkailu on uutta ja kun lapset kasvaa, tarpeet muuttuu.
Onko siis kokemuksia samanikäisten kanssa matkustelusta? Muitakin hyviä vinkkejä otetaan toki vastaan.



 
eikö 4 vuotias jo kävele muutenki ilman kärryjä pitempiäki matkoja?

3 vuotiaalle ois hyvä semmoset halvat sateenvarjo rattaat mitä maksaa 40? prismassa. taittuu kokoon helposti ja menee pieneen tilaan. :D
 
Alkuperäinen kirjoittaja waaka:
eikö 4 vuotias jo kävele muutenki ilman kärryjä pitempiäki matkoja?

3 vuotiaalle ois hyvä semmoset halvat sateenvarjo rattaat mitä maksaa 40? prismassa. taittuu kokoon helposti ja menee pieneen tilaan. :D
meillä on sateenvarjorattaat ja molemmt lapset kävelee kyllä itse pidempiäkin matkoja ,mutta en tiedä mitä tuo kuumuus teettää. Mielumin otan ylimääräiset rattaat kun kannan lasta. Basreissa kuitenkin tulee kierreltyä jonkin verran, kun ei niitä voi välttääkään ja illalla pitää päästä syömään, joten ihan käytännön kokemuksia kyselen.
 
meillä 3 veellä on rattaat aina reissussa mukana, niissä on hyvä istuskella ja katsella maailmaa vaikka iltaisinkin, tarvittaessa vaikka nukahtaa niihin. aion ottaa vielä vuodenkin päästä matkaan mukaan. lapsi myös viihtyy niissä, ja on oiva rauhoittumispaikka vilkkaissa paikoissa, esim. lentoaseman ruuhkissa (jos joutuu odottelemaan tunteja myöhässä olevaa konetta tms.) kaupoissa yms. Eipä pääse karkuunkaan tai hukkumaan väkijoukkoon.

Kyllä meillä lapsi tykkää kävellä ja juosta ja liikkua, mutta me vanhemmat halutaan kävellä muualla kuin hotellilla joten rattaat on must.

5 vuotiaana ei varmaan mahdu niihin enää, mut niin kauan otetaan matkoille ja reissuille kotona ja ulkomailla mukaan.
 
Meillä on oli rattaat mukana kesäkuussa Turkissa 4,5vuotiaalla. Ensin olin jättämässä kotiin, koska kotona kävelee pitkiäkin matkoja. Onneksi päädyin kuitenkin ottamaan mukaan, koska 40 asteen helle veti nehut kävelystä isommaltakin ihmiseltä.. Ja markkinoilla oli kätevät, kun ei tarvinnut niin silmä tarkkana vahtia lasta.

Itse asiassa viime kesänä jenkeissä meillä oli myös rattaat mukana, mutta silloin niissä enimmäkseen istui kävelyyn väsähtänyt 6-vuotias..Eli jos olisin teidän pöksyissänne, ottaisin rattaat molemmille, jos siihen kerran mahdollisuus. Ei niitä pakko ole käyttää, jos tarvetta ei ole, mutta paikanpäällä ikävä harmitella, jos ne ovat kotona.. =)
 

Yhteistyössä