Tatuoinneista tietävät!

  • Viestiketjun aloittaja M
  • Ensimmäinen viesti
M
Paljonko suunnilleen tämän kokoinen ja tyylinen kuva maksaisi,riittääkö 1000?? Lahjakorttia mietin..

http://www.jokertattoo.net/joker_tattoo_blog/images/designs/backtattoo/guy-back-tattoo.jpg
 
Ap
Alkuperäinen kirjoittaja hohhoijaa:
onnea ja kestämistä vaan sulle kun joudut kattomaan tommosta häkkyrää jonku vanhan kurttusen papparaisen selässä
Sitähän en kysynyt. Ja kyllä ne muutkin vanhenee yhtälailla vaikka ei olisi tatskoja. Ihme ajattelua tuollainen että ei voi ottaa tatuointia koska vanhenee,ettetkö voi ottaa koiraakaan koska se kuolee joskus?
 
milla
kyllä tonnilla pitäis pärjätä..hinnat vaihtelee kyl tosi paljon mut sanoisin et riittää.jos nyt pari satkuu joutuu ite lisäks pistään ni ei paha. kait jokainen saa omalle keholleen tehä mitä tykkää etpulinat pois!!
 
Jaa a, riippuu paljon siitä millaista tuntitaksaa tekijä pitää. Esim pääkaupunkiseudulla voi olla hyvinkin paljon kalliimpaa kuin muualla. Ton tekeminen vie varmaan 7-10h, riippuen vähän tekijästä taasen, niin 100e tuntitaksalla se tonni on aika lähellä.
 
Ton kokonen kuva menee kyllä tunti työnä,eli riippuu ihan tatuoijan / liikkeen tuntitaksasta.
Melkolailla n.700e taitaa olla n.a4 kokonen kuva pyöreesti liikkeessä ku liikkeessä. Helppohan tuo on kuitenkin tehdä ku on vaan mustaa eikä pieniä ykstiyskohtia,mutta mustetta kyllä uppoo hyvin paljon vaikka olis miten pieni selkä hakattavana..:D

Kannattaa kysellä eri paikoista hintoja,mutta useampi tunti siihen kuitenkin menee,ja voisin olettaa ettei moni mielellään tee kerralla noin isoa kuvaa( mahdollisuus haavakuumeeseen on niin korkea näin isolla alueella).
 

Yhteistyössä