Te, joiden miehiltä ei ole löytynyt siittiöitä ensimmäisestä siemennestenäytteestä!

Kuinka kauan mies oli pidättäytynyt ennen näytteen antamista?

Meillä on mies ollu aina maksimiajan, eli 5-6 vuorokautta ja nyt luin toiselta keskustelupalstalta, että jonkun kirjoittajan miehen näytteestä ei löytynyt siittiöitä 4vrk:n pidättäytymisen jälkeen, mutta 2vrk:n jälkeen löytyi!! Onko kenellekkään muulle käyny näin??
Meillä ois tammikuussa 2.icsi eessä ja mietin, että koitetaanko vielä tyrkyttää näytepurkkia sinne labraan, aatteleeko ne että ollaan ihan tolloja eikä hyväksytä tosiasioita :/

muoks. muokkasin otsikkoa vähän sopivammaksi kysymykseeni.
 
En tietenkään ole expertti vastaamaan kysymykseesi (ei ole mistä koskaan testattu, meillä 2 luomu tyttöä), mutta jotenkin tuntuu aika ihmeelliseltä että 2vrk pidättäytymisen jälkeen löytyisi siittiöitä mutta ei pidemmän ajan jälkeen, siittiöitähän muodostuu ja kypsyy kokoajan kiveksissä, ja jos ne eivät pääse ulos niin eivät ne sieltä mihinkään häviä. Ihmeitähän voi aina tapahtua ja voihan olla että ensimmäisen näytteen käsittelyssä ja säilytyksessä on ollut jotain kummallista. Oliko siis niin ettei näytteessä ollut yhtään siittiöitä vai oliko näytteessa kuolleita/viallisia/liian hitaasti liikkuvia siittiöitä. Jos jälkimmäinen niin viosi kokeilla tarjota uutta näytettä (eli jos näytteen säilytys vaikka ei olisi ollut asianmukaista)
 
Niin minäkin mietin, että mihin tuo 2vrk perustuu...
Meillä ei siis ole löytynyt yhen yhtä siittiötä näytteistä, joita mies on tainnu antaa 3 tai 4kpl. Biopsiasta kyllä sitten löytyy ihan hyviäkin yksilöitä.
 
Meillä miehen ensimmäisestä näytteestä ei löytynyt lainkaan siittiöitä, seuraavasta näytteestä siittiöitä yllättäen löytyikin vaikka pidättäytymisaika molemmissa näytteissä oli sama 3vrk ja eilen viimeisimmässä näytteessä siittiömäärä oli kolminkertaistunut edelliseen näytteeseen verrattuna, oltiin ostettu miehelle löysempiä kalsareita ja mies on syönyt foolihappoa ja sinkkiä, nyt vielä ostettiin miehelle monivitamiinia kun luin jostain että e- ja d-vitamiinilla voi olla vaikutusta spermanlaatuun. Miehen siittiöitä on nyt eilen pakastettu tulevaa hoitoa varten varalle, mutta tietysti toivomme että helmikuun hoitoa varten annettava satsi olisi ainakin yhtähyvä kun eilinen.
 
Onneksi biopsiasta löytyy Duffyn miehellä hyviä siittiöitä, voitte mitä suurimalla todennäköisyydellä saada biologisen jälkeläisen. Toki siittiötuotantoon vaikuttavia seikkoja on paljon (googlaa), esim. tupakointi, alkon käyttö, jotkut lääkkeet jne. Mansikkaisella oli hyviä vinkkejä, joiden kokelemisesta ei varmasti ainakaan ole haittaa. Toivottavasti Duffy ja Mansikkainen saavat hyvän saaliin seuraavalla kerralla :flower:
 

Yhteistyössä