Te,joiden vauvoille tullut runsasta pulauttelua rotarokotteen jälkeen!!

Siitä alkaa olla jo jonkin verran aikaa, mutta sen muistan, että pulauttelu lisääntyi reippaasti. Ja elämä oli sekaisin ainakin 2 vkoa ellei vähän enemmänkin. Oli kiukkuisuutta ja vauvalla oli selvästi huono olla. Ehkä jos teet viestihaun, niin löydät rota-rokotteesta lisää, koska muistelen, että täältä mm. itse kyselin ja löysin vanhoja vastauksia aiheesta. Neuvolassahan sanottiin, että rota-rokote ei aiheuta pahempia oireita, mutta kyllä se vaan taitaa aiheuttaa. Tietenkin se vatsatauti on pahempi..
 
Kuusi päivää rokotteesta alkoi väsymys. Tyttö nukkui paljon, ei innostunut leikkimään eikä juuri jokellellut. Kahdeksantena päivänä oksensi kuusi kertaa isot kasat. Soitin neuvolaankin asiasta ja siellä terkkari epäili, että tyttö oli saanut rokotteesta lievän taudin. Yhdeksäntenä päivänä olo alkoi normalisoitua ja kymmenentenä oli jo täysin oma iloinen itsensä :). Meillä tyttö sai rokotteen viime viikon keskiviikkona.
 
Elli77
Meillä pojalle tuli myös selvästi lisääntynyttä pulauttelua, mikä kesti n. viikon ajan. Pulauttelu oli ollut runsasta tähänkin asti, loppujen lopuksi taustalta paljastui refluksina oireillut maitoallergia. Rotarokote tosiaan pahensi silloin refluksioireet n. viikon ajaksi.
Hölmöinä otettiin vielä tehosterokotekin, tästä oireet olivat kuitenkin jo lievemmät.
Eli varmaan kuitenkin selvittiin vähemmällä kuin jos oltaisiin rotavirustartunta saatu, nyt jälkeenpäin olisin kuitenkin varmaan jättänyt väliin.
 

Yhteistyössä