te joilla on useampi lapsi

  • Viestiketjun aloittaja baseballs
  • Ensimmäinen viesti
vieras
Esikoinen oli 8 kk, kun aloin odottaa kakkosta. Oli suunniteltu sikäli, että sai tulla, jos on tullakseen. Yllätyttiin kyllä, koska tärppäsi heti ekasta kierrosta eli kuukautiset eivät koskaan tulleet.. Ja siis imetin!
 
D
Meillä vanhin oli 4kk, kun aloin odottamaan keskimmäistä ja keskimmäinen oli 11kk kun aloin odottamaan nuorinta. Kolmas raskaus alkoi vahingossa, sillä ehkäisy petti... Raskaus jatkui jälkiehkäisypillereistä huolimatta, joten kolmas lapsi oli todella tarkoitettu meidän perheeseen. Hyvin on pärjätty. Lapset ovat nyt 8,7 ja kohta 6v. ja heillä on ihanan läheiset välit.
 
sunflower20 harmaana
Esikoinen oli n 8 kk kun aloin odottaa. Jätettiin ehkäisy pois hyvissä ajoin, ajateltiin että 2 v olis hyvä ikäero ja kun esikoista "tehtiin" monta kuukautta... mut kuopus tärppäskin heti ja ikäeroksi tuli n 1,5 vuotta. Alkuun jänskätti miten pärjätään kun on pieni ikäero, mutta hyvin meni ja menee edelleen. Oikeastaan tosi hyvä ikäero, on toisilleen paljon seuraa.
 
YxVaan
Esikoinen 6 k kun jätettiin ehkäisy pois. Ja 2 kk myöhemmin tein plussatestin. Eli suunniteltu oli, tehtailua ei tarvinnut kauaa harrastaa, esikoista tehtiin vuosi. Ikäeroksi tuli siis 1 v 5 kk, ja hyvä niin. Rankin aika lienee jo takana, nyt noista on paljon seuraa toisilleen.
 

Yhteistyössä