Teettekö makaronilaatikon keitetyistä vai kuivista/raaoista makaroneista?

  • Viestiketjun aloittaja "hei"
  • Ensimmäinen viesti
"hei"
Eli keitättekö makaronit ennen aineiden yhdistelyä vai laitatteko jauhelihan, munamaidon ja kuivat/raa'at makaronit kypsymään uuniin? Olen kuullut tehtävän molemmilla tavoilla.
 
"vieras"
ehdottomasti raaoista. pari 400g raakaa makaronipussia, 400-700g paistettua jauhelihaa (joka on maustettu reippaasti) ja sulatan maidon (tai 50-50 maitoa ja vettä) sekaan joko runsaasti juustoraastetta tai sulatejuustoa ja sen heitän makaronin ja jauhelihan sekaan.
 
........
Keitän lihaliemessä puolikypsiksi makaronit, ottavat kivasti makua liemestä.

Poistettuani veden niistä kippaan munamaidon joukkoon kaikki: lihat, makaronit, silputut sipulit raakana ja kaikki kulhossa sekaisin ja seos vuokaan.
 

Yhteistyössä