Teidän kuusen koristeet? Jotain hullua, hauskaa, perinteistä, ihanaa, mitä?

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
Meillä on hopealusikoita kuusessa. Sellasia, jotka voi ripustaa narulla kuuseen. Varressa on kukka, jossa on aukkoja, josta voi pujottaa narun.

Teeman punaisia pieniä mukeja roikkuu myös kuusen oksilla.

Pieniä, suloisia lahjapaketteja on myös, ne kuuluu asiaan.

Pipareita tehdään ja koristellaan kuuseen myös.

Mauri Kunnaksen joulupalloja kerään kuuseen.

Ja paljon muuta... :D
 
Meille tulee tänä vuonna punainen kuusi...tai siis kuusi on vihreä, mutta kaikki koristeet ovat punaisia :) Sellainen väriteema tänä vuonna ja uskon, että sopii jouluiseen olohuoneeseemme mainiosti. Kuusi tuodaan ja koristellaan huomenna.
 
punaista ja kultaista
Meillä on kuudetta joulua samat kuusen koristeet.
Olen ollut hankkiutumassa nuista jo pitkään eroon, sillä niiden piti palvella vain yksi joulu.Viimoset koristeet mitä sillon löydettiin.
Mut ovat tosiaan jämähtäneet perinteeksi..ja jokaisella koristeella on oma paikkansa.
Isolla punaisella joulupallolla on erityinen merkitys, se muistuttaa lapsuuden jouluista.Katsoimme ohjelmia jolöuaamuna, ja Tiku & Taku asustivat Joulukuusessa ja möllöttivät itseään joulupalloista.
 
"pallo"
Meillä hyvin perinteinen ja yksinkertainen, kaikki pallot lasisia, lähinnä punaista ja kultaa. Joka joulu ostan muutaman pallon lisää ja ainahan noita 1-2 kpl hajoaakin (yleensä se on äiti joka pudottaa vaikka ensin käskee lasten olla varovaisia ...), lisäksi hopeaköynnöstä ja airamin kynttilät.
 
Keraaminen vaaleanpunainen sydän, joka sijoitetaan heti tähden alapuolelle. On tullut häälahjan koristeena meille.

Tähti on olkinen ekaksi jouluksi omaan kotiin hankittu. Se alkaa vedellä jo viimeisiään, mutta niin kauan käytetään, kun koossa pysyy.

Loput koristeet ovat kullanvärisiä, ruskeita ja violetteja.

Valosarja on ihan surkea pikkuinen tuikutin, mutta en vaan löydä mistään hyvää tilalle.
 
Jeips
Meillä on ihan perusvihreä tekokuusi ja siihen on lapset lastanneet kahta erilaista köynnöstä, paljon erivärisiä palloja, jääpuikkokoristeita, paperimassasta tehtyjä vanhanajan lahjapaperilla tehtyjä kelloja ja palloja, hileellä päällystettyjä pieniä lahjapaketteja sekä ns erikoiskoristeita vuosien varrelta = lapset 3kpl saavat joka vuosi valita yhden koristeen kaupasta (tänä vuonna juna, jäätelötötterö sekä punainen pieni joulukuusi). Eli kuusemme on koristeiden sekamelska, mutta lasten mielestä maailman kaunein :D
 
  • Tykkää
Reactions: InCase
Tänä jouluna varmaan koristellaan kuusi ihan noilla perus koristeilla (tyyliin tiimarin pallot tms).

Viime jouluna leivottiin vartavasten pipareita kuuseen ja tehtiin popkorninauhaa. lapset (tai ainakin isompi) kärttikin sitten joulunpyhät, millon hän saa syödä kuusen :D
 

Yhteistyössä