Teidän perheen arkiruokaklassikot?

  • Viestiketjun aloittaja Kokki vailla ideoita
  • Ensimmäinen viesti
Kokki vailla ideoita
Ruoasta täällä usein puhutaan ja kysellään, mutta jaksaisiko joku vielä listata ja vinkata minulle:

Teidän perheen takuuvarmat arkiruoka-klassikot.
Eli suht helpot ja nopeat sapuskat jotka uppoaa mukuloille ja miehelle ilman suurempia vastustuksia.

Kiitän ja kumarran :)
 
Lasagne, spagetti+tomaatti jauheliha kastike, makaroni+jauheliha, makaronilaatikko perunat +kastike (nakki, makkara, j.liha, lihasuikale), muusi(tai perunat)+kalapuikot, riisi+kanakastike, tortillat....
 
Paistettu nuudeli, kana ja vihannekset.

Eli siis, ensin kanat, sipuli ja valkosipuli paistumaan pannuun, täysjyvänuudelit veteen kiehumaan. Kun sipuli on pehmennyt, niin sekaan vihannekset (mitä nyt sattuu löytymään, parsakaalia, porkkanaa, kukkakaalia, maissia, papuja, herneenpalkoja, ananasta, mitä vaan).

Maustetaan maun mukaan ja sekoitetaan kaikki ainekset wokkipannussa, lopuksi sekaan jokaista ruokailijaa kohden yksi kananmuna ja kypsennetään vielä hetki. Wolaa, ruoka on valmis, kun kananmuna on kypsää. :)
 
hellsbells
Makaronimössö, makaroni ja jauhelihakastike, makkarakastike ja perunat, kinkkukiusaus, riisi ja kanakastike.. Nuo uppoo meillä vissiinkin parhaiten lapselle. Mies nyt syö mitä tahansa ruuaks kelpaavaa.
 
"Piipi"
Jauhelihakastike, nakkikastike, uunilohi (tai pannulla paistettuna), lihapullat, perunavelli. Siinäpä ne suosituimmat. Broileriruuista ei mies tykkää yhtään, joten teen niitä harvemmin, silloin kun syömässä on vain minä & lapsi.
 

Yhteistyössä