yhtö kovia kuin hopeakuulat.Alkuperäinen kirjoittaja JoannaS:Onko noi koristehelmet kivikovia, vai jotakin pehmeämpiä kuin ne perinteiset hopeakuulat?
mä laitan aina liikaa täytettä ja ne pursuilee sit reunoilta. Joudun leikkaamaan reunat siistiksi ja kaapimaan liian täytteet pois ennen koristelua. Päällimmäiseksi kakkupohjaksi laitan sen kakkulevyn, mikä on paistuessaan alimpana. Eli pohja päälle Mulla ei ollut eilen myöskään voita josta olisin tehtyn marsipaanin alle voisokerikreemin, joten laitoin kaksi marsipaanikerrosta päällekkäin jotta päällä oleva näyttäisi siistiltä ja tasaiselta.Alkuperäinen kirjoittaja anis:mahtava! miten saat kakkupohjasta tasaisen, kun itsekin leivoin eilen marsipaanikakun, mutta pohja nousi keskeltä.
okei. kiitoksia avusta.Alkuperäinen kirjoittaja CupCake-:mä laitan aina liikaa täytettä ja ne pursuilee sit reunoilta. Joudun leikkaamaan reunat siistiksi ja kaapimaan liian täytteet pois ennen koristelua. Päällimmäiseksi kakkupohjaksi laitan sen kakkulevyn, mikä on paistuessaan alimpana. Eli pohja päälle Mulla ei ollut eilen myöskään voita josta olisin tehtyn marsipaanin alle voisokerikreemin, joten laitoin kaksi marsipaanikerrosta päällekkäin jotta päällä oleva näyttäisi siistiltä ja tasaiselta.Alkuperäinen kirjoittaja anis:mahtava! miten saat kakkupohjasta tasaisen, kun itsekin leivoin eilen marsipaanikakun, mutta pohja nousi keskeltä.
Maku on aina kuitenkin tärkein =) Ulkonäkö vasta sittenAlkuperäinen kirjoittaja s:Kerranki hieno kakku Eräs esittelee täällä kamalan näköisiä kakkujaan ja pitää niitä todella hienoina. Hänen pitäisi ottaa mallia sinusta.