Televisio-ohjelmia 3-vuotiaalle?

Nyt olisivat hyvät televisio-ohjelmavinkit tervetulleita. Eli mitä televisio-ohjelmia suosittelette kolme vuotiaalle. Mitä teillä katsotaan?

Oma 3-vuotiaani ei ole aiemmin oikeastaan saanut katsoa televisiota. Jotain lauluohjelmaa ja säätiedotuksen on katsonut jonkin kerran. Lupasin hänelle että 3-vuotiaana saa alkaa katsomaan televisiota. Nyt en kuitenkaan tiedä mitä "sopivaa" sieltä tulisi pienelle.
Pikku kakkonen tulee monena päivänä ja sitä ennen usein joku leppoisa piirretty. Mitkä pikku kakkosen ohjelmista ovat teillä suosittuja ja hyviä? Entä muut ohjelmat? Onko muita pienille lapsille kivoja ohjelmia kuin piirrettyjä?


Olen kiitollinen kaikista vastauksista.
 
En nyt muista tähän hätään kanavia ja esitysaikoja, mutta meidän pojalle (2v8kk) tärkeitä on: Puuha-Pete (ihan ykkönen), Mainio Manu, Tomi Traktori, Mikki Hiiren kerhotalo, Tuomas Veturi ja Veeti Paloauto. Katsoo melkein kaikkea mitä annetaan, mutta nuo on ihan hitit.
 
Katottu aina telkkaria. Ja päivittäin kaipaa tutti-ritaria, VAAN EI TUU!!!!
Ihan on tykännyt myös Manu Mainiosta, Tomi Traktorista, Posti patesta. Himpulat ja sinisen talon nalle kiinnosti kovin. Ja onhan niitä muitakin, mut ei muista.
 
Meidän kolmivuotias tykkää kaikkein eniten Mikki Hiiren kerhotalosta ja minustakin se on Disney-hapatukseksi aika hyvä ohjelma lapselle, koska se oikeasti aktivoi lapsen mukaan. Hoi touhotin! Miiska Muuska Mikki Hiiri! Ja sitten lopussa aina Mikkitanssi. Yhden kerran tyttö kysyi minulta, että jos hän ei nyt oikein jaksaisi tanssia, niin voisiko hän vaikka vain katsoa kun muut tanssii. Oli siis niin mukana ohjelmassa, että ei omin lupineen uskaltanut jättää tanssimatta :)
En tiedä tuleeko sitä nyt Suomen telkkarista, ennen tuli sunnuntaiaamuisin. Me katsotaan sitä Playhouse Disneyltä.

Toinen hyvä on ollut Rölli, ellei lapsenne pelkää sitä. Meillä Rölli on ihana siksi, koska se on vain ruma ja tuhma ja siksi yksinäinen eikä siis yhtään pelottava vaan tyttö toteaa usein, että hän on sitten Röllin kaveri jos sillä ei kerta ole muita. Me ollaan kunnneltu ikivanhoja äänikasetteja Röllistä ja sitte nkatsottu Röllin Hirmuisia kertomuksia -elokuvaa dvd:ltä mutta se on kyllä varmaan useimmille liian pelottava.

Lazytown on ollut suosittu myös ja siksi kiva kun sen aikana meillä aina täytyy olla tarjota sporttikarkkia eli omppuja tai porkkanoita. Taitaa tulla neloselta joku päivä.

Niin, ja ne Muumit tietty. Mutta eipä taida niitäkään tulla telkusta.Pääosin tv:n tarjonta pikkukakkosen lisäksi on sitä WITCH, Winx, Pokemon - linjan räiskintää, jota edes minä tv-addiktina en anna lapseni katsoa...
 
Meillä 3v. poika saa kastoa vain YLE:n lastenohjelmia ja suosikit on samoja kuin edellisillä:Manu Mainio, Tuttiritari (ei tule tällä hetkellä) sekä Pipsa Possu. Sunnuntaisin katsotaan koko perhe aamuisin Late Lammas, joka taitaa olle enemmän meidän vanhempien suosikki, mutta nyt poikakin on päässy jyvälle siitä. Pikku kakkosessa poika kyllä tykkää enemmän siitä kun näytetään ohjelman juontajaa (Veeraa, Annaa ja muita) ja kun ohjelmia tulee, niin ei välttämättä tykkää.
 

Yhteistyössä