Terveellistä, mutta HALPAA ruokaa??

Taas maksoin laskuja kamalan pinon..on edessä taas kolme viikkoo et pärjättävä 80eurolla..siitä menee suurin osa vauvan ruokaan ja vaippoihin..omaan ruokaan ei siis jää juurikaan mitään. Oon syönyt nyt mm. kaurapuuroo ihan veteen tehtynä ja sit makaroonia. Vatsa ei tykkää näistä ollenkaan (kun pelkästään syö hiilaria) että kohta mielummin ryhdyn vesipaastolle ku syön niitä ja kärsin jatkuvista mahavaivoista :D

Kertokaahan jos mieleen tulee jotain halpaa mutta suht terveellistä ruokaa millä nyt eläis ees jotenki..ihanaa olla köyhä.. :kieh: :D
 
"Piipi"
No, et kyllä elä 80 eurolla kolmea viikkoa ellet ryhdy roskisdyykkariksi. Pyydä ihmeessä apua joltain sukulaiselta/ystävältä tai jos kunnassasi on tarjolla ruoka-apua kirkon tms. toimesta...
 
"äitee"
Erilaiset keitot; kala-, jauheliha-, nakki-, kanakeitto. Tai vastaavat kastikkeina, kokeileppa hiilarien sijasta höyryttää papuja tai kesäkurpitsaa (leikkaa kesäkurpitsa juustohöylällä pitkikiksi suikaleiksi) ja syö kastikkeen kera..ja esim.kesäkurpitsasta, tomaattimurskasta ja jauhelihasta saat mukavan uunivuokaruuan, päälle hieman juustoa.
 
roskisdyykkariksi..pitäskö...hehehe ;) onneks on huumorintajua tallella niin jaksaa vääntää vitsiä omasta kurjuudesta :D toisaalta..pärjäs opiskeluaikoinakin vähällä..nyt vaan pitäs kyl saada energiaa ihan lapsenkin takia..et jaksais leikkiä ja olla..nytki tuntuu e nukahdan ku tätä kirjotan.. :O
 
[QUOTE="äitee";26801091]Erilaiset keitot; kala-, jauheliha-, nakki-, kanakeitto. Tai vastaavat kastikkeina, kokeileppa hiilarien sijasta höyryttää papuja tai kesäkurpitsaa (leikkaa kesäkurpitsa juustohöylällä pitkikiksi suikaleiksi) ja syö kastikkeen kera..ja esim.kesäkurpitsasta, tomaattimurskasta ja jauhelihasta saat mukavan uunivuokaruuan, päälle hieman juustoa.[/QUOTE]

Jauheliha on kallista ja juusto :D
 
diipis
:O hmm, eiks oo ketään keltä lainata muutamat kympit? nyt kannattaa tehdä esim. kaalista ruokaa, kaalilaatikko/keitto on halpaa ja hyvää. sit jauhelihaa, he-ma-pa, makaroonimössöä siihen vaik sit viel tomaattimurskaa. tonnikalapastaa.. en kyllä silti usko että 80e saa elettyä 3vk.. se tekee vähän päälle 3e/pv käyttörahaa. :I eli n7e sais mennä 2pv ruokiin, sit jäis varmaan hedelmät jne ostamatta. leivät kannattaa leipoa itse, jauhopussi ei kauheita maksa.
 
"vieras"
Tähän aikaan vuodesta monet vihannekset on halvimmillaan, joten niillä saa mukavasti vaihtelua ruokiin. Katso vaikka kotimaisten vihannesten kuten kesäkurpitsan ja kaalin hintoja.

Mut tietysti jos se miehes on tehnyt sopimuksen pupun kanssa, ettekä pidä kasviksia ruokana, niin sitten tästä ei oo hyötyä.
 
Mikä ihme tampio sulla on miehenä jos se syö kaikki ruoat?? Tee peruna keittoa (perunaa+keittovihanneksia+vaikka papuja) sitä syö 3 päivää kun tarpeeksi ison satsin teet. Osta pussi soija rouhetta, maksaa pari euroa ja siitä tekee todella monta ruokaa.
 
"Mmm"
Miten voitte olla tuollaisessa tilanteessa? Rahaa syödä kolme viikkoa kaurapuuroa ja pelkkää makaronia? Hae apua, mielestäni tuossa ei ole mitään hauskalta kuulostavaa...
 
Minä olen pihistelyn mestari. Teen leivänkin itse (hiiva maksaa 20snt ja jauhot euron pussi, näistä saa 3-4 pss sämpylää).. En ostele jugurtteja yms.valmiita välipaloja, vaan teen itsepoimituista marjoista kiisseliä, joskus rahkaa (rahka on kallista) ja erilaisia piirakoita ja puuroja välipalaksi.. Jatkan jauhelihaa laatikoissa soijalla ja näin 400g jauhelihaa riittää kahteen laatikkoruokaan jne jne.. Ja väitän ettei tuo 80€ riitä kuin MAX kahdeksi viikoksi ja pelko yksinkertaisella eväillä..Tyyliin sitä itsetehtyä sämpylää ja jauheliha keittoa..

Meinasitteko saada ostettua vessapaperia tai shamppoota, hammastahnaa ollenkaan tässä kuussa? Sinuna menisin sossuun tai diakoniaan.
 
Ei nyt tähän hätään auta, mutta KESTOVAIPAT säästää oikeasti pitkän pennin!! Ja olisko sun mahdollista tehdä jotain mistä saisit lisätuloja?

Mutta halpoja ruokia makaronin ja puurojen lisäksi: soijarouhe ja kaali sekä peruna.

Nyt on metsä täynnä ruokaa: Ei kun sieniä ja marjoja poimimaan!!
 
"poikia3"
Jos 80 eurosta suurin osa menee vielä vauvan vaippoihin ja ruokiin - niin kiiruusti leipäjonoon, sossuun tai diakonin puheille. 3 henkeä ei voi tuolla rahalla todellakaan pärjätä mitenkään!

Ja terveellisen ruuan tuolla rahalla saa kyllä unohtaa.

Mutta metsästä saa marjoja ja sieniä, niillä saa edes vähän apua.
 
Mikä ihme tampio sulla on miehenä jos se syö kaikki ruoat?? heh heh..reenaa kovaa niin ei millään ihan pienellä annoksella pärjää :D kelasta ei paljoo tukia saada kun ollaan muka suuri tulosia :D kun ne katsoo vaan sen määrän mikä on ennen kaikkia menoja. Miehellä siis ihan ok tulot mutta edellisestä suhteesta kaksi lasta joten siihenkin suuntaan siis rahaa menee :) sitte kaikki laskut vuokra ja lainoja maksellaan jne..

"Meinasitteko saada ostettua vessapaperia tai shamppoota, hammastahnaa ollenkaan tässä kuussa? Sinuna menisin sossuun tai diakoniaan." vessapaperia en oo ostanu ite melki koskaan..kirjasto ja lähikuppila on hyviä paikkoja mistä saa paperia hakee..haha...ei kai joka kk tarvi uutta shamppoo pulloo tai tahnaa :p kyl riittää niistä..

Ollaan me aikasemminkin pärjätty näin vähällä..kyselinkin vaan jotai halpoja ruokavinkkejä :D ja joo...mut ei mulla niin hätää..mulle on pääasia että vauva voi hyvin ja saa tarvitsemansa ruuan :) :heart:
 
"vieras"
Vierailua diakonia-toimistoon ehdotan minäkin.
Sen jälkeen päiväkävelylle lähimetsään ja sieltä terveellisiä mustikoita kaurapuuron päälle ja kantarelleja makaroonin kaveriksi. Molempia kasvaa tänä vuonna tosi paljon.
 
"vieras"
Siis mies ja vauva saavat vatsat täyteen, mutta sinä näet nälkää? :O aika itsekäs ukko sulla, meillä kyllä jäisi treenit vähemmälle jos niiden takia puoliso joutuisi olemaan nälissään.
 
  • Tykkää
Reactions: Anatolia

Yhteistyössä