Thaimaa

Käytiin parisen vuotta sitten Phuketissa ja se ainakin oli ihan loistopaikka! Ihania ihmisiä, ihanaa ruokaa ja mahtava ilmasto!! Huomasi aivan itsekin hymyilevänsä koko ajan siellä niille aina iloisennäköisille paikallisille =) Ainut miinus tossa paikassa on mun mielestäni se ihan järkyttävän pitkä lentomatka jolle en ihan heti lähtisi ainakaan ihan pienten lasten kanssa. Toisaalta lento on yöllä ja lapset saattais nukkuakin kunnolla koko matkan tai sitten ei...
 
Ja sillon se oli kyllä ihan sieltä syvältä minne ei aurinko paista.Toista kertaa en sinne ikinä lähtis...siellä ei ollu yksinkertasesti yhtään mitään.Ainaka mulle ku en tykkää siitä löhöilemisestä.
No, mies sitten aikanaan löysi Thaimasta ihan kaikkea muuta ja nykysin onki siellä joka toisen kuukauden (tiä mitä lie sielä sitten touhuaakaa |O ) :'( .
Mutta se on sitten jo toinen juttu...

No, en sittten tiedä millanen paikka se nykysin sitten on.Varmaan muuttunu jonkun verran :/
 
Me oltiin häämatkalla Cha Amissa eli Hua Hinin naapurikaupungissa 2004 ja se oli oikea paratiisi. Oltiin siellä sesongin ulkopuolella joten oli tosi hiljaista. Tavattiin matkalla pari joka oli niinikään häämatkalla Hua Hinissa. Meidän loma oli kävelyjä rannalla, löhöilyä uima-altaalla ja hiljaisuudesta ja Thaimaan kauneudesta nauttimista. Toisella parilla lomaan kuului ankaraa shoppailua, juoksua, pyöräilyä, allasaerobicia, tennistä ja vaikka mitä. Ja iltaisin tietty partyparty!!! Me istuttiin illat ravintoloissa tai hotellin parvekkeella ja laskettiin meren ulapalla näkyviä kalastajaveneiden valoja samalla kun siemailtiin paikallista olutta ja nautittiin snackseja. Hua Hinissa käytiin pari kertaa ostoksilla. Hua Hin vaikutti loistavalta paikalta jos haluaa soppailua ja aktiviteetteja. Meille tuli siellä tarve päästä äkkiä takaisin hiljaiseen Cha Amiin... Tämä toinen pari olisi kuulemma menehtynyt siellä tekemisen puutteeseen. ;)

Paikalliset ihmiset olivat tosi ystävällisiä ja asiallisia, ei kuulunut mitään viheltelyä tai perään huutelua niinkuin esim eteläeuroopan maissa on tapana. Ruoka oli mielettömän hyvää ja oluista meidän makuun kävi parhaiten Singha. Retket olivat kivoja, esim kelluville markkinoille kannattaa ilman muuta lähteä. Tosin samoja tuotteita myytiin meidän hotellin vieressä huomattavasti edullisemmin, mutta venematka oli elämys. =)

Toivotan teille ihanaa lomaa, kateeksi käy!
 
thaimaa...on tällä hetkellä meidän perheen ihan suosikki kohde..nytkin odotellaan joulukuuta jotta päästään taas nauttimaan lämmöstä,hyvästä ruuasta ja iloisista ihmisistä.
Hua hinistä en tiedä...ilmeisen rauhallisen oloinen kohde. Mutta varmasti ihan mukava paikka.
Käy katsomassa www.thaiklupi.fi tai www.thairy.net
 
Ihanalta kuulostaa =) Itse olen vähän karttanut thaimaata, kun en ole kovin suuri riisin ystävä, enkä mitenkään erityisemmin pidä itämaisesta taiteesta tai musiikista. Hirveän naivia, juu. Saapa nähdä kuinka kohde meidän koukuttaa, niin monelle on niin käynyt =) Ai niin, äitini kertoi, että siellä oli jotain voimakkaita hajuja ja hän on hyvin herkkä erilaisille tuoksuille, itseänikin saattaa helposti alkaa ällöttää. Nytpä vasta naiviksi menikin, mutta pitääkö tuo paikkansa? =)
 
FW: Jos et pidä riisistä niin tilaat nuudeleita tai esim keittoja. :D Jos tuossa tarkoitat pahoja hajuja, niin välttele paikallisten toria missä myydään "tuoretta" lihaa yms. :x Taiteeseen ja musiikkiin me ei varsinaisesti edes törmätty missään, vaikka ei sitä ihan erikseen välteltykään.
 
Sen verran provokatiivinen oli tuo mun edellinen kommentti, että vanhaan hyvään aikaan olis tullut harmailta jo turpiin tuosta ;)

Joo, nämä kohdemaiden valinnat, tykkäämiset ja ei-tykkäämiset on paljolti mielikuvajuttuja, ainakin minusta tuntuu siltä. Uskon, että thaimaa saa mut pauloihinsa, kuten niin monen muunkin on saanut.

Siellä kasvaa kuulemma joku hedelmä, jonka tuoksu on ylitse muiden...
 
Kiitos vastauksistanne! Juu innolla odotan tuota reissua, meillä on mukana silloin 1.8kk vanha tyttö joten ei meidän tarvi ihan hyörinän keskellä ollakaan... Lento kyllä vähän jännittää, kun se on niin pitkä mutta kyllä kai se jotenkin lutviutuu...
 
Mites suhtaudutte Thaimaan prostituutioon? Kuinka näkyvää se on, onko joka paikassa jne? Itse en vois kuvitella meneväni Thaimaaseen just tuon takia, mua vaan ahdistaa se niin suunnattomasti. Totta kai ihmiskauppaa on muuallakin, mutta jotenki Thaimaa on mun mielessä se kaikista pahin...
 
Niin, kuinkahan se on siellä esillä? Amsterdamissa olen nähnyt sen sortin kauppaa, mutta kyseinen alue on hyvin rajattu. Saapa nähdä miten laajasti se tuolla näkyy, esiintyykö vain iltaisin ja öisin vai onko myös päiväsaikaan... VAikea on tosiaan etukäteen kuvitella millaista se on. Omiin mielikuviini tuo seikka ei ole päässyt vaikuttamaan.
 
Juu, olen minäkin Saksassa ja Venäjällä tuohon touhuun törmännyt, mutta jostain syystä just Thaimaa tuntuu erityisen iljettävältä... Ehkä siksi, kun noissa em. maissa prostituutiota on vaan tietyillä kaduilla tai alueilla, ja niitä voi sitten vältellä. Mites Thaimaassa? Ja en voi sillekään päähänpinttymälle mitään, että Thaimaa on valkoisten länsimaisten miesten huvittelupaikka... Hirveitä ennakkoluuloja mulla! Huh!
 
Mä olen hiukan miettiny totakin juttua mutta olen kuullut että Pattajalla se on kovempaa touhua kuin näissä vähän uudemmissa kohteissa,me ainakin valittiin paikka koska se on enemmän perheyställisempi... Muuten mä olen sitä mieltä et mä en asialla voi mitään , mua kyllä yököttää miehet jotka sinne menevät nuorien/lasten perään. mutta mua kiehtoo lämpö,ja kuulemani mukaan erittäin ystävälliset paikalliset ja se ettei siellä ole niin paljon varkaita kuin esim. Etelä-Amerikan kohteissa, Kuubassa ym. Jokapaikassa sitä lienee, varsinkin köyhissä maissa.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Hallatar:
Mites suhtaudutte Thaimaan prostituutioon? Kuinka näkyvää se on, onko joka paikassa jne? Itse en vois kuvitella meneväni Thaimaaseen just tuon takia, mua vaan ahdistaa se niin suunnattomasti. Totta kai ihmiskauppaa on muuallakin, mutta jotenki Thaimaa on mun mielessä se kaikista pahin...

Aniaki siihen aikaan ku me siellä Hua Hinissa oletiin ni se oli todella näkyvää.Naiset kauppas ja huuteli miesten perään joka ikkunasta suurin piirtein.Huolimatta asiitä oliko vaimo/tytöystävä mukana tai vaikka kainalossa.... ravintolassakin tulivat melkein kylkeen kiinni os istu tiskilla jne...

Näin ainaki sillon -98
 
Me ei nähty siellä missään minkään sortin prostituoituja. Tosin ei oltu juurikaan missään ilta-/yöelämässä mukana. Ja oltiin turistisesongin ulkopuolella liikkeellä. Ainoat, jotka meitä ahdistelivat olivat retkikohteiden apinat. :D
 
Täällä ollaan eikä täällä mikään haise, vähän katukeittiön käryt ja ehkä vähän välillä myös viemäri tuolla kaupungilla. Hut.suja ei huomaa katukuvassa mitenkään eivät todellakaan pidä mitään ääntä itsestään. Ruoka on ihanaa ja ihmiset... aivan uskomattomia. Ihana paikka! =)
 
2003 oltiin Bangkokissa ja Hua Hinissä eikä todellakaan ollut silmiinpistäviä nuo prostituoidut. Miehen kanssa kahden oltiin eikä kukaan mitään huudellut kummallekaan!

Ihana maa on ja kamala kaipuu takaisin... ;)

Ja tosiaan noista hajuista, paikallinen tori on todellakin se joka kannattaa jättää väliin....
 
Hajusta asiaa vielä... :whistle: Selvisi että se paikallinen pahanhajuinen hedelmä on nimeltään durian ja sen tuominen esim tähän meidän singaporen hotelliin on kokonaan kielletty. Ilmeisesti myös hua hinissä rajoittavat sen esille panoa juuri voimakkaan hajun vuoksi.

Mekin tässä jo huokaillaan takaisin pääsystä thaimaaseen, vaikka sieltä lähdöstä on vasta reilu vuorokausi. Onneksi sentään paluulento on bangkokin kautta, vaikka vain konetta vaihdetaankin =)
 
Alkuperäinen kirjoittaja Hallatar:
Mites suhtaudutte Thaimaan prostituutioon? Kuinka näkyvää se on, onko joka paikassa jne? Itse en vois kuvitella meneväni Thaimaaseen just tuon takia, mua vaan ahdistaa se niin suunnattomasti. Totta kai ihmiskauppaa on muuallakin, mutta jotenki Thaimaa on mun mielessä se kaikista pahin...

Se riippuu kokonaan omasta asenteesta. jos sitä haluaa nähdä, sitä näkee kokoajan ja kaikkialla. Jos ei halua nähdä, sitä ei näe lainkaan. Baarit on täynnänsä kauniita paikallisia tyttöjä, jotka toki lähtevät farangi-miehelle mielellään oppaaksi käypää maksua vastaan, mutta itse en osaa nähdä baarityttöjä prostituoituina.
Jos asuisin samanlaisessa kulttuurissa, taitaisin itsekin mielummin huvitella turistien ja ystävien kanssa -baaritytöt usein lähtee oppaiksi eim. niin, että mies porukan opppaiksi lähtee tyttöporukka, kavereita siis- ja tienata yhdessäviikonlpussa sen mitä kaupan kassalla kuukaudessa. Käytännössä kun et käsikädessä vastaan tulevasta parista tiedä, ovatko he naimisissa vai maksullisessa suhteessa.
Mun mielestä prostituutio näkyy paljon enemmän vaikka Kööpenhaminassa iltasella, eikä sielläkään tarvi kun terassilta vessaan lähteä -keskellä päivää, kun miehen piirittää joku, jokatarvitsee 500 DKR päivän annokseensa ja on sen saadakseen valmis tekemään mitä vaan. Niitä tyttöjä mä kutsuisin huoraksi, ja niitä mä säälin, baaritytöt on baarityttöjä ja se on ihan eri asia. Ne pukeutuukin säädyllisemmin, kun keskiverto yökerhobilettäjä lännessä, eli tyttöbaarissa voi ihan hyvin istua perheen kanssa, ilman että lapset ihmettelee tyttöjen pukeutumista, toisin kun sen muutaman kerran kun Suomessa ovat alan ihmisen nähneet...
Sanotan näin, että tahimaalaisen baaritytön voin palkata mukaan lastenvahdiksi, täällä Länsi-Euroopassa huumeannoksensa eteen huoraavaa en. Sitäpaitsi Thaimaassa ei ole pornokauppoja ollenkaan! Eli lasten silmille ei hypi hieromasauvat, niinkun eräissä muissa paikoissa...

Thaimaassa liikkuminen on niin helppoa, että on ihan sama mika kohde tulee valittua, aina voi mennä muualle, jos paikka alkaa tympiä. Mun mielestä HuaHin on oikein hyvä perhekohde, kaikkea löytyy,mutta kuitenkin niin pieni, että siellä on viellä helppo liikkua. http://www.dolphinbayresort.com/Things_to_Do_and_See.asp?P=Park&Lang=EN Esim. tuolla esitellään luononpuistoa, joka on noin ½tunnin matkan päässä HuaHinista ja aivan upea!
 
Alkuperäinen kirjoittaja LisaMarie:
Alkuperäinen kirjoittaja Hallatar:
Mites suhtaudutte Thaimaan prostituutioon? Kuinka näkyvää se on, onko joka paikassa jne? Itse en vois kuvitella meneväni Thaimaaseen just tuon takia, mua vaan ahdistaa se niin suunnattomasti. Totta kai ihmiskauppaa on muuallakin, mutta jotenki Thaimaa on mun mielessä se kaikista pahin...

Se riippuu kokonaan omasta asenteesta. jos sitä haluaa nähdä, sitä näkee kokoajan ja kaikkialla. Jos ei halua nähdä, sitä ei näe lainkaan. Baarit on täynnänsä kauniita paikallisia tyttöjä, jotka toki lähtevät farangi-miehelle mielellään oppaaksi käypää maksua vastaan, mutta itse en osaa nähdä baarityttöjä prostituoituina.
Jos asuisin samanlaisessa kulttuurissa, taitaisin itsekin mielummin huvitella turistien ja ystävien kanssa -baaritytöt usein lähtee oppaiksi eim. niin, että mies porukan opppaiksi lähtee tyttöporukka, kavereita siis- ja tienata yhdessäviikonlpussa sen mitä kaupan kassalla kuukaudessa. Käytännössä kun et käsikädessä vastaan tulevasta parista tiedä, ovatko he naimisissa vai maksullisessa suhteessa.
Mun mielestä prostituutio näkyy paljon enemmän vaikka Kööpenhaminassa iltasella, eikä sielläkään tarvi kun terassilta vessaan lähteä -keskellä päivää, kun miehen piirittää joku, jokatarvitsee 500 DKR päivän annokseensa ja on sen saadakseen valmis tekemään mitä vaan. Niitä tyttöjä mä kutsuisin huoraksi, ja niitä mä säälin, baaritytöt on baarityttöjä ja se on ihan eri asia. Ne pukeutuukin säädyllisemmin, kun keskiverto yökerhobilettäjä lännessä, eli tyttöbaarissa voi ihan hyvin istua perheen kanssa, ilman että lapset ihmettelee tyttöjen pukeutumista, toisin kun sen muutaman kerran kun Suomessa ovat alan ihmisen nähneet...
Sanotan näin, että tahimaalaisen baaritytön voin palkata mukaan lastenvahdiksi, täällä Länsi-Euroopassa huumeannoksensa eteen huoraavaa en. Sitäpaitsi Thaimaassa ei ole pornokauppoja ollenkaan! Eli lasten silmille ei hypi hieromasauvat, niinkun eräissä muissa paikoissa...

Thaimaassa liikkuminen on niin helppoa, että on ihan sama mika kohde tulee valittua, aina voi mennä muualle, jos paikka alkaa tympiä. Mun mielestä HuaHin on oikein hyvä perhekohde, kaikkea löytyy,mutta kuitenkin niin pieni, että siellä on viellä helppo liikkua. http://www.dolphinbayresort.com/Things_to_Do_and_See.asp?P=Park&Lang=EN Esim. tuolla esitellään luononpuistoa, joka on noin ½tunnin matkan päässä HuaHinista ja aivan upea!
Juu, suomessakin r-kioskilla näkee pornoa enemmän kuin tuolla hua hinissä. =) Yksinäisiä miehiä on reissussa aikalailla ja siihen kiinnitimme huomiota, mutta mitään rietastelua ei ainakaan perheaikaan ollut ilmassa.

Onko ap:llä jotain kysyttävää kohteesta? Nyt olis tuoreita kommentteja tarjolla =)

 

Yhteistyössä