The Ketju kirjautuneille - tervetuloa

Lääke pitää ottaa ruokailun yhteydessä. :cautious:
Jaa emmä tota tehny, vaan siis join sellasta järkyttävän pahaa suolavettä...*puklu*...ja sitten muina kertoina purkillisen luumumehua...ja sitten se suolihuuhtelu oli jo toinen juttu, sekään ei tuntunut kivalta vaikka toikin mukanaan myös helpotuksen...ai vitsi pitäsköhän ottaa taas mehupaasto pitkästä aikaa vaikka sen jälkeen kun on muuttohössäkät ohi?:eek:
 
Mä ajattelin, etten halua koska musta oli kiva käyttää (ja on vieläkin!) hiukka ronskimpaa ja rajumpaa kieltä ja sit jos ois ollut moderaattori ois ikäänkuin pitänyt pysyä itsekin kilttinä.
Modena olo on oikeasti perseestä. Just tuo kun pitää sitten noudattaa tiettyä käytöstä ja harkita sanojaan, vaikka ei edes olisi mitenkään kauhea suustaan edes.

Muutenkin se on ihan paskaa hommaa sen suhteen kun ihan sama mitä teet niin joku urputtaa ja jos et tee mitään niin sama homma.
 
  • Tykkää
Reactions: 0oo0
On muuten todella erikoista, että kiusaaminen ei ole heidän sääntöjä vastaan. Sitähän tuo on, ilkeämielistä spekulointia, huhujen levittämistä ja paskan nakkelua.
Ongelma kenties siinä, että harmaan voi bannata mutta bannin voi kiertää. Ja maailmahan ei missään, milloinkaan muutu kiusaamisen takia vaan kiusatun pitää muuttaa tai muuttua tai kadota tai vetää itsensä kiikkuun.

Modeilla ei taida olla keinoja estää sitä ja siksi vastaanotto asian tiimoilta on niin nuiva.
 
  • Tykkää
Reactions: Elena777

Yhteistyössä