The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
vierailija
Meilahden hotellissa
Kysypä keittiöltä, onko heillä käytössä levätuotteita? Kauan sitten i löysin omasta roskapussista pakkauksen,josta näkyi, mitä oli eväänä ollut. Helppo löytää syyllinen poskiontelotulehdukseen, kun ei ollut mitään muuta ollut silloin lautasella


Amerikassa kanaan on ruiskutettu karrageenia ennenpakkkaamista. Paljonkohan tuossa ruiskutuksessa saadaan lisää painoa kanalle ja paljonko siinä lihassa on sitten enää proteiinia?

Kysyin ohutpossufiletehtaalta vastaavaa ja sain tosi hyvää palvelua, vastauksenkin seuraavana päivänä:

"Pirkka-porsaan ohuet ulkofilepihvit sisältävät 0,4 % karrageenia (E407). Karrageeni on rakenteeltaan monimutkainen polysakkaridiseos. Karrageenia valmistetaan useista Rhodophyceae -ryhmän punalevälajeista. Karrageenia käytetään hyytelöimis-, stabilointi- ja sakeuttamisaineena. Karrageenia voi käyttää lähes kaikkiin niihin elintarvikkeisiin, joihin lisäaineita saa lisätä."

Valmistaja HK Ruokatalo, Tampere, Valmistuttaja Ruokakesko.

Makkarassakin on siis usein enemmän lihaa, kuin ulkofileepihvissä
 
vierailija
Etkö silti ymmärrä, vaikka itse näet? Et halua nähdä, miten systeemi toimii?
o_O
"Ulkomaiset pääomasijoittajat ovat löytäneet Suomesta kultakaivoksen. Suomen terveysmarkkinoita jakaa keskenään kolme kansainvälistä jättiä: Terveystalo, MedOne ja Mehiläinen.

Terveystalo ilmoitti tällä viikolla ostavansa Oulun Diakonissalaitoksen terveyspalvelut. Oululaisia tilanne harmittaa: jättitalot syövät pienet ja paikalliset. Terveystalon omistaa kansainvälinen pääomasijoitusyhtiö.

- Yksityisten terveyspalvelujen osuus on vain 20 prosenttia Suomen terveyspalveluista. Nyt voimme tarjota palveluja myös Pohjois-Suomessa, sanoo Terveystalon toimitusjohtaja Yrjö Närhinen.

Kannattava bisnes
Suomessa yksityinen ei aina ole aidosti yksitystä. Veronmaksajat tukevat terveysbisnestä: arvonlisäveroa ei tarvitse maksaa ja Kela korvaa lääkärikuluja. Yritykset ja kunnat ulkoistavat työterveydenhuoltoaan.

Sitran johtaja Antti Kivelä pitää Suomen tilannetta outona.

- Nykyinen hajainainen rahoitusjärjestelmä johtaa siihen, että systeemi polarisoituu ja ollaan kohta amerikkalaisessa mallissa, Kivelä toteaa.

Sairastaminen on ikuista
Terveyspalveluihin kannattaa sijoittaa. Sairaudet eivät tästä maasta häviä ja väki harmaantuu.

Tuotot ovat hyviä. Tilastokeskus arvioi, että terveyspalvelujen kate on 20 prosenttia tuotoista. Se on huomattavasti enemmän kuin palvelualoilla yleensä.

- Toivottavasti jonain päivänä Suomessa vielä aidosti yksityisiä ja aidosti julkisia palveluja, toteaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tutkimusprofessori Markku Pekurinen.

Lähteet: YLE-UUTISET / KRISTIINA TOLKKI"
 
vierailija
Tänään tehty meemi, milloin olet nähnyt ekaa kertaa?
Yhdeksän vuotta sitten oli kaksi suomalaista yhtä aikaa podiumilla?
No, liikaa tulee joka tapauksessa. Ja Mertarannan möly pilaa loput:-(

Mut tässä sulle, se, mistä oli kysy,mys ennen kuin tulit tänne. On meillä melkoinen systeemi, kun majurista tehdään siirtoelinyhdistyksen mannekiinia. Sun täytyisi muuttaa sen luo kokkaamaan, kun ei nuo neitokaiset osaa. Kyllä tulee sotelle hintaa taas. Oletkos sinä katsonut Trumanshown?
 
vierailija
Onneksi en olekkaan ratsumies (y)
Mikälienee, mutta--- hyvä kokki kuitenkin:)
--- Olennaiseen asiaan vielä, kun majurin ruokavalion kai tunnet, lue tämä:
Paljon kauemmin on tiedetty, että karrageeni aiheuttaa tulehdusta! Luepa tämä teksti.:sick:
Vuodesta 1975 saakka!----> Tekstissä mainitaan kahteen kertaan sana carrageenan - mut eihän ihmiset niitä lue, on selvinnyt, eikä varsinkaan linkkejä aukaise(y)

Veronmaksajana kannattaisi kiinnostua ennen kuin ollaan kaikki samassa elinsiirtojonossa.

(oikeesti: majuri on saattohoidossa, mut ei kai mömmöiltään sitä huomaa?)
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä