The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
Iltoi!

Yksi joululahja ostettu. Ja sit pati Disney-leffaa mitkä voi katsoa juniorin kanssa täs joku päivä. Ja mun kuopukselle synttärilahjaksi tonttumekko. Ja iiiiiiiso pitsa jostain puffasta matkaevääksi kun alkoi nälättää ihan yllärinä!

Ja sit katsottiin joku "öljynporauslautta räjähtää" leffa. Deepwater jotain tai jotain sinnepäin popcornien ja oluen kera. Siis ihan kuin ois ollut ihan oikea sunnuntai ja vapaapäivä ja kaikki! :) Hyvin harvinaista herkkua meillä.
 
  • Tykkää
Reactions: Elena777
vierailija
"Kansainvälinen syöväntutkimuskeskus on ottanut titaanidioksidin mahdollisesti ihmisille syöpää aiheuttavien aineiden luetteloon (ryhmä 2B).

Luetteloon ottaminen perustuu riittämättömään näyttöön karsinogeenisyydestä ihmisille ja riittävään näyttöön karsinogeenisyydestä koe-eläimille. Rotilla tehdyissä elinikäisiässä hengitystutkimuksissa ilmakuljetteisten hengittyvien titaanidioksidihiukkasten on osoitettu aiheuttavan keuhkokasvaimia pitoisuuksilla, jotka aiheuttavat olennaista hiukkasrasitusta keuhkoille ja tästä johtuvaa keuhkojen ylikuormittumista ja tulehdusta. Toisissa koe-eläimissä, kuten hiirissä ja hamstereissa, ei kuitenkaan kehittynyt keuhkokasvaimia vastaavissa titaanidioksidin testeissä. Myöskään ihmisillä tehdyt epidemiologiset tutkimukset eivät viittaa työperäisen titaanidioksidialtistuksen ja syövän riskin yhteyteen."
Luitko Roosa tuon?
 
vierailija
Tehtaissa, varastoissa ym... Lääkkeissä!
"Käyttöä koskevat rajoitukset
Tämä tuote on teollisuuskäyttöön tarkoitettu pigmentti.
Tätä tuotetta ei ole tarkoitettu kulutukseen, kosmetiikkaan, lääkkeisiin eikä lääketieteelliseen loppukäyttöön.
Cristal ei tietoisesti myy tuotetta käytettäväksi näihin käyttötarkoituksiin."
Tuo lukee käyttöturvallisuustiedotteessa eikä siinä ole mitään tulkinnanvaraista edes.:eek:
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä