The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
Huomentapäivää keskeltä auringonpaistetta ja lintujen laulua :wave: :)

Kyllä nyt hemmotellaan niin autuaasti, on toi energiapallukka taivaalla vaan niin mainio - ihana herätä uuteen päivään valon keskelle :). Kiirusaamu takana, ihan törkeetä haipakkata kun riitti tuota aikataulun pomppimista ja vieläkin tälle päivälle lisää...tää viikko on niin rikkonainen kaiken maailman juttujen takia, vielä kun tuon huomisen päivän tikistän jotenkuten mallikkaasti iltaan asti, niin huokaisen isosti syvään :)

Ja melkein, melkein se meni itkuiseksi heti aamusta...kun nämä ihmiset yllättävät niin hienosti kauniilla sanoillansa ja kehuillansa..aina se vaan lämmittää ja läikähdyttää isosti sydämessä, kun kuulee lapsistansa hienoja asioita ja kehuja :heart:..että edes jotenkin oon jossakin pikkasesti myös osanut onnistua :). Voi apua - edessä vielä siintää se iso itkupäivä :D - mistä tullee sanomista ipanoilta kuten ennenkin, mutta minkäs teen kun tunnen isosti, tuskin se ketään haittaa :)

Heiii, aivan mahtava päivä siis edessä :)! Torstaissa ollaan jo hyvän vauhtia menossa, toukokuutakin muutama hassu päivä jäljellä ennen siirtymistä virallisesti kesään :heart:. Laitetaas rytmitkin kohdalleen:

J. Glynne - Hold My Hand
https://youtu.be/cLyUcAUMmMY
:)
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä