The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
onks siellä oikein ulkosauna? mun mummolla oli rannassa oma rantasauna ja vitsit kun sinne vielä pääsis:love:
Rannassa on joo ulkosaunat. Isompi ja pienempi. Mutta sähkökiukailla!
Lämmin vesi tulee varaajasta mutta muutoin ei oo lämmitystä ellei sit tuiki kiuasta päälle. Metka systeemi mutta eipä tarvitse enää kuin tää kesä tästä riemusta "kärsiä".

Sit muutetaan herraties minne.
 
  • Tykkää
Reactions: Elena777
Rannassa on joo ulkosaunat. Isompi ja pienempi. Mutta sähkökiukailla!
Lämmin vesi tulee varaajasta mutta muutoin ei oo lämmitystä ellei sit tuiki kiuasta päälle. Metka systeemi mutta eipä tarvitse enää kuin tää kesä tästä riemusta "kärsiä".

Sit muutetaan herraties minne.
Täällä on lämminvesivaraaja ja pata tarvittaessa ja suihkussa voi onneks käydä ilman saunan lämmittämistäki...mutta täällä ei oo merenrantaa eikä merikotkia ja muita veslintuja niinku siellä:cry::cry::cry::cautious:
 
Mie hipsin peiton alle :), tulikin kivan raukee olo kun vielä iholla on saunan lämpö ja sitten sisäisestikin tuon juoman ansiosta..sitruunan ja inkiväärin tuoksut:love:

Huomenna ois muuten rymistelemistä tiedossa pajunoksien metästyksen muodossa:barefoot:, sitä tiiä miten kaukana saa hortoilla ja kummosten jännämomenttikertoimienkin kanssa, eksyn pian jonnekin karhun halileluksi:unsure:... Lähikaupassa ei muuten ollu edes yhtään mitään höyhenpussukkaakaan:confused:...pitänee penkoa askartelukaapin perukoita että oisko kuitenkin jemmassa...

Mutta siis tähän kohtaan:
Hyyveli yyteleitä ja kauniita unia:)*pus*
 
Käyhän se auton säilyttäminen kai noinkin.



Uskomaton näky sai Jaakon, 36, leuan loksahtamaan – Volkswagen Passat keikkui savupiipun päällä


Julkaistu: 4.4. 21:46

Naapureiden mukaan auto ilmestyi piipun päälle aamupäivän aikana.
Maaseudun rauhaa horjutti tiistaina erikoinen tapaus Pohjois-Pohjanmaalla Yli-iissä, kun naapurien ja ohikulkijoiden hämmästykseksi mökin savupiipun päälle ilmestyi punainen Volkswagen Passat -farmariauto. Siskonsa luona kylässä käynyt Jaakko Juutinen, 36, kuvasi Karjalantien oudon näyn videolle.

– Se on ihan siinä julkisen liikenteen nähtävillä. Kun näin sen, ajattelin, että mitä v****a. Uskomaton näky, Juutinen nauraa.


Näky sai kaikki ohikulkijat automaattisesti hidastamaan. (KUVA: Ville Honkonen)

Juutinen epäilee, että tempauksen takana on autonomistajan huomionhakuisuus.

– Jos siitä ei ole liikenteelle vaaraa, että se tulisi alas sieltä, niin ei muuta kuin antaa auton olla mökin katolla. Mutta en tiedä, puuttuuko virkavalta tuohon, Juutinen pohtii.

Oulun poliisilaitoksen johtokeskuksesta kerrottiin tiistai-iltana Ilta-Sanomille, että poliisi kirjasi päivän aikana samasta osoitteesta tulleen ilmoituksen. Ilmoittajan mukaan kyse oli pienestä kolarista.


(KUVA: Ville Honkonen)

– Tämä on jonkinlaiseksi pilasoitoksi noteerattu. Ilmeisesti siellä on sairaankuljetus käynyt, mutta sieltä ei ole ketään löydetty, johtokeskuspäivystäjä kommentoi.


Tapauksesta ilmoitettiin päivän aikana Oulun poliisille, joka kirjasi ilmoituksen pilasoitoksi. (KUVA: Ville Honkonen)

Ilta-Sanomien kuvaaja kävi paikan päällä myöhään tiistai-iltana toteamassa, että auto keikkui edelleen korkeuksissa savupiipun päällä.


(KUVA: Ville Honkonen)

– Naapuri kertoi, että auto oli sinne aamupäivän aikana ilmestynyt. Piippu on yllättävän korkealla, joten auton nostamiseen on tarvittu joku tosi järeä väline. Auto oli savupiipussa kiinni vain keskeltä pohjastaan. En kyllä ihmettele, jos se näin puuskaisella tuulella tulee alas, kuvaaja Ville Honkonen kertoo.

(KUVA: Ville Honkonen)
Heini Särkkä
 
  • Tykkää
Reactions: Hra Majuri
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä