The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
Höpötät :D

Ja mites se menikään*yrittää muistella*...että aivan liian överiyli-pomppivanpirtsakanpaheksuttavanpositiivinenpöhkö on ihan liikaa elämäni murmelina ja eemelinä- tyypille joten :D

Hörrrhö mikä hörrrhö:), hyvä kun itteni kanssa pärjään jotenkin...
Tulevan ex- vaimoni ensimmäinen homma on pitää minut miehenä.

Aikamoinen hörhö saa olla jos siihen luulee pystyvänsä.
 
vierailija
ai--- ootko sinäkin sellaista syönyt?
Olenkin sanonut, "ettei ole tarkoituskaan et ihmiset olisivat terveitä", vaan että löydettäisiin kaikki mahdollisimman lääkemyönteiset ihmiset kauppaamaan niitä toisilleen. Ei sillä väliä, miten ne vaikuttaa, kun vaan saadaan ne pakkausket kaupaksi ennen kuin patenttisuoja-aika menee umpeen. Jos ruoka olisi kunnollista, ei tarvis sairastella eikä kauppa kävisi. Jos tuo on sulle uutta, voi voi :confused:
Lainalause oli suolistosairaiden keskustelusta. Siellä oli vuosituhannen vaihteessa samanlainen HK-blöö-kerho, ettei mitään muuta ihminen mieltänyt syötäväksi. Otan osaa:ninja:
Ja nyt menee kuvaukseen jatko, tämän takia.:geek:
 
vierailija
Teillä ketjun miehillä ei kyllä juuri olis varaa kuittailla Paulalle spämmäämisestä. Yksi laittaa yökaudet paskoja musavideoita, toinen uhoaa samoilla ampumisilla ja painimisilla päivästä toiseen ja kolmas öyhöttää ihan muuten vaan miljoonilla nikeillään.
Niin on tehnyt monta kertaa.
Yks asia, mikä täällä kaikkien täytyy muistaa aina:
http://pjarvinen.blogspot.fi/2012/06/varo-lapparin-web-kameraa.html
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä