Ticket to heaven - talvivaatteet?

  • Viestiketjun aloittaja pimpelipompelipompompom
  • Ensimmäinen viesti
pimpelipompelipompompom
Onko kokemusta, ovatko hyviä, kestäviä, lämpimiä ja vedenpitäviä? Vesipilariksi ainakin ilmoitetaan sama 10 000, kuten usein Reimatecilläkin.
Aiemmin kokemusta vain Reimatecista ja Travalle Remusta.
Entä koot, vastaavatko ilmoitettua tai verrattuna edellisiin?
Entäs jälleenmyyntiarvo?
 
Meillä T2H:n talvivaatteet ovat olleet tosi kestäviä (enkä tarkoita nyt niitä plain rain tuulipukuja). Hankauksenkesto parempi kuin Reimatecissa tai Remussa. Pitää myös vettä hyvin. Mun lapset ei ainakaan ole noissa palellut.

Meillä kestävyys merkitsee aika paljon. Saa kierrätettyä ulkovaatteita sisarukselta toiselle. Hintakin on edullinen kun ostan T2H:t Tanskan outletista tai jostain muusta alelaarista. Huutiksessa myydyista ticketeistä olen saanut enempi rahaa, kuin mitä itse niistä uutena maksoin (alehinnat).

Yleisesti ottaen Ticketit on reilua mitoitusta. Reilumpaa kuin Reimatec tai Remu. Etenkin talvihaalarit ja -housut.
 
Meillä on ollut nyt 4 ticketin talvipukua ja yksi välikausipuku. Talvipuvut tosi lämpimiä ja söpösiä, hyvin kestävät. Ainoa miinus mitä olen huomannut on todella kapeat hihan suut, vaikea saada hanskoja mahtumaan ellei sitten laita siihen haalarin päälle. Tuo välikausipuku toiminut kanssa tähän mennessä ihan ok, tosin heti meni polvista pehmeäksi, mutta siinäkin lienee syynä rasavilli poika. :D

Jälleenmyyntiarvo ihan huippu! huutonetissä jengi maksaa käytetystä ticketistä jopa 90€...
 
"Pee"
Alkuperäinen kirjoittaja KiviäkinKiinnostaa;24865441:
Yleisesti ottaen Ticketit on reilua mitoitusta. Reilumpaa kuin Reimatec tai Remu. Etenkin talvihaalarit ja -housut.
Mulle väitettiin täällä että jo tilaamani 80cm Ticketin haalari on ihan ylisupersuuri 72cm pitkälle ja 12kg painavalle rotevalle tyttövauvalleni ja ettei tule olemaan sopiva tänä talvena (tyttö nyt 8kk). Haalari tuli eilen ja totesin että olis ollut todellinen virhe ostaa 74-senttinen haalari... Ihan sopiva haalari sopivan pienellä kasvunvaralla, lapsi ei huku haalariin.

En tiedä onko vertailukelpoista, mutta 3-vuotiaalle pojalle, joka on 105cm pitkä menee helposti vielä tämän talven Lassien 104-senttinen haalari.

Mutta ei voi liikaa korostaa sovittamisen tärkeyttä haalariostoksilla, välttyy monilta pettymyksiltä... =)
 
[QUOTE="Pee";24865527]Mulle väitettiin täällä että jo tilaamani 80cm Ticketin haalari on ihan ylisupersuuri 72cm pitkälle ja 12kg painavalle rotevalle tyttövauvalleni ja ettei tule olemaan sopiva tänä talvena (tyttö nyt 8kk). Haalari tuli eilen ja totesin että olis ollut todellinen virhe ostaa 74-senttinen haalari... Ihan sopiva haalari sopivan pienellä kasvunvaralla, lapsi ei huku haalariin.

En tiedä onko vertailukelpoista, mutta 3-vuotiaalle pojalle, joka on 105cm pitkä menee helposti vielä tämän talven Lassien 104-senttinen haalari.

Mutta ei voi liikaa korostaa sovittamisen tärkeyttä haalariostoksilla, välttyy monilta pettymyksiltä... =)[/QUOTE]

Eri malleissa on eroja mitoituksessa. Mulla taas ei ole kokemusta ollenkaan noista baby-koon haalareista.
 
-
Niin, on totta, että ticketin haalarit ovat reilumpaa mitoitusta kuin muut merkit. Mutta minusta ne kuitenkin aika hyvin vastaavat oikeaa kokoa, ts. 98-senttiselle lapselle se 98 on sopiva jne. Muissa merkeissä olemme yleensä ostaneet kokoa isomman.

Toiseksi, minusta lapset puetaan kovin usein liian pieniin haalareihin. Jos haalari näyttää lapsen seisoessa juuri sopivalta, on se jo liian pieni. Täytyy olla sitä liikkumavaraa niin, ettei haalari heti lumivuorelle kiivetessä ala kinnata haaroista.

Että sanoisin ennemmin, että Ticketin mitoitus vastaa juuri ilmoitettua kokoa. Kestävyydeltään, vedenpitävyydeltään, ulkonäöltään, jälleenmyyntiarvoltaan ja lämpimyydeltään aivan paras talvihaalari.
 
Noissa ticketeissä tuntuu vähän vaihtelevan mallikohtaisesti se mitoitus. Meidän pojalle ostin 116cm talvipuvun ja poika on siis n.120cm pitkä ja se oli just sopiva, ei kyllä yhtään kasvuvaraa. 122cm välikausipuku taas niin iso, että hukkuu siihen. Tytöllä 92cm puku just sopiva pienellä kasvuvaralla ja käyttää muutenkin 92cm vaatteita... Eli tosiaan kannattaa kokeilla ja muistaa että mallikohtaisia eroja on! :)
 
-
Etenkin merkitystä on sillä, onko mallissa vyötärökiristys. Vauvamallit ja baggiet (joissa sitä ei ole) voivat vaikuttaa reilummilta kuin oikeastaan ovatkaan, koska ovat sellaisia löysiä. Mutta jos katsoo hihojen ja lahkeiden pituutta sekä sitä, minkä verran tyhjää sinne haaroihin oikeasti jää (pitäisi jäädä kourallinen), ei haalari ehkä olekaan liian iso.
 
"sama"
Meillä oli viime talvena käytössä 80cm babybaggie ja lapsi oli marraskuussa 80cm ja 11.5kg, meni hyvin koko talven, ei ole aikomustakaan yrittää änkeä meidän 89cm pitkää siihen enää tänä talvena.

Voi olla joo vähän pieni.
Oho mittasin väärin, siis 83cm lapsi on. Myyjäkin sanoi että on sopivasti kasvinvaraa, ja kun ottaa alaselän kohdalta haalaruista kiinni kun on lapsen päällä, saan ylimääräistä kangasta ainakin nyrkillisen siitä. Ja kokeiltiin istuallaan ja käsiä pyöritellen että olisi sopivan pituiset hihat ja lahkeet eikä kiristänyt lainkaan... Eli?
 
"sama"
[QUOTE="sama";24865640]Oho mittasin väärin, siis 83cm lapsi on. Myyjäkin sanoi että on sopivasti kasvinvaraa, ja kun ottaa alaselän kohdalta haalaruista kiinni kun on lapsen päällä, saan ylimääräistä kangasta ainakin nyrkillisen siitä. Ja kokeiltiin istuallaan ja käsiä pyöritellen että olisi sopivan pituiset hihat ja lahkeet eikä kiristänyt lainkaan... Eli?[/QUOTE]
Kasvunvaraa* :D
 
kuinka ihmeessä
"sama"
Alkuperäinen kirjoittaja kuinka ihmeessä;24865661:
On varmaan liian pieni! Jos lapsesi on tarkoitus päästä myös liikkumaan haalari päällä, osta isompi koko. Senhän on tarkoitus mahtua koko talven, mieti kuinka paljon lapsesi vielä sinä aikana kasvaa lisää!

Mutta ap:lle: yhdyn edellisiin kommentteihin. T2H on paras kaikin puolin, reiluhko koko.
Lapsi on siis 83cm :)
 
-
Älä edes aloita tätä ????
Eiks joku vois vaikka kysyä milloin tulee lapsilisät?
Selaa vanhoja ketjuja ....
Voitko kuvitella, että iso osa täällä palstalla kävijöistä vain käväisee täällä kysäisemässä jotain itselleen akuuttia asiaa. Te, jotka majailette täällä 24/7 tietysti väsytte, kun samoja asioita toistetaan. Mutta koittakaa kestää, tai hankkikaa elämä.
 
"sama"
Alkuperäinen kirjoittaja kuinka ihmeessä;24865710:
Okei, se kuulostaa jo sopivammalta yhdistelmältä! (Siis 83-senttiselle koon 80 haalari.)
Nyt mua rupes jännää että kannattaako tilata se 86cm? Kun myyjä sanoi että olisi varmaan liian iso? :( Mutta aloin epäillä kun sanoitte! :D
 

Yhteistyössä