tietääkö joku hyydykkeistä...

että onnistuuko kiwistä tehdä sellanen sileä hyydyke (vai mikä hyytelö onkaan) kakun pinnaksi, siis sellaseksi paksuhkoksi. Ja siis soseuttaisin kiwiä ja siihen pistäsin liivatetta... Tajuaako joku mitä tarkoitan ja tietääkö että onnistuuko? Ja paljonkohan mitäkin kannattaa laittaa?
 
Ihan hyydykekakun päälle vai...?
Mä varmaan tekisin ihan niin et laittaisin ohkasia viipaileita siihen ohuelti ja värjäisin vihreällä vettä (sokerivettä tai maustaisin jollain? ) ja siihen sen liivatteen sekottaisin..
tai siis mun mielestä se näyttäis paremmalta kuin ne pienet siemenet kaikkialla :D
 
No voi persus jos se ei toimi... Mä oisin ottanu vaan ne kohat siihen missä ei oo siemeniä. Eikai muutakaan vihreetä hedelmää oo mistä vois tehä :( Kun en haluis väriaineitakaan ja vihreetä oisin halunnut. Mut ehkä teen sitten keltasen persikasta. Se kai onnistuu?
 

Yhteistyössä