Tietäskö joku minkä merkkistä vuohenjuustoa Amarillossa taikka Rossossa käytetään? Muita hyviä?

Nimittäin todella herkullista! Kaupasta olen ostanut sellaisen paketin jossa on valmiita viipaleita enkä saattanut syödä niitä ollenkaan kun olivat pahoja :(

Suositelkaa vuohenjuustoja muutenkin mikä olis hyvää?

Entä paholaisenhillo-ohjetta?
 
hm
http://www.dansukker.com/Default.aspx?ID=247&ProductPage=1&ProductID=7963&GroupID=519 tämä on tosi hyvä ohje :)

Rakastuin Rosson kana-kermapaholaisenhillopastaan. Kotonakin tosin tuon saa tehtyä näppärästi :)
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja Renesmee:
Alkuperäinen kirjoittaja BKM:
Oliko se kaupasta ostamasi valmiiksi siivutettu vuohenjuusto sellaista, missä oli samassa paketissa ikään kuin kaksi ohuempaa pötkä vuohenjuustoa siivutettuna?
Jep.. Jäi syömättä :(
Ei sitä voi oikein kunnon vuohenjuustoksi sanoa. Kokeile vaikka Pirkan parhaat vuohenjuustoa, se on ihan ok, mutta ei kuitenkaan yhtä hyvää, kun olen just jossain ravintolassa syönyt.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Renesmee:
Alkuperäinen kirjoittaja BKM:
Oliko se kaupasta ostamasi valmiiksi siivutettu vuohenjuusto sellaista, missä oli samassa paketissa ikään kuin kaksi ohuempaa pötkä vuohenjuustoa siivutettuna?
Jep.. Jäi syömättä :(
Mun mielestä ainakin se on sitä kaikkein miedointa vuohenjuustoa mitä kaupasta saa, mä olen taas maistanut muita, ja ovat aika lailla voimakkaamman makuisia olleet. Plus mä en pidä siitä kuoresta mikä vuohenjuustoon tulee, se on kaikissa muissa vuohenjuustoissa paitsi tuossa. Ainakin meidän lähikaupassa. :/ Mutta varmaan esim. jos tekee lämminvuohenjuustosalaattia, niin siihen sopiikin paremmin se kuorellinen versio.
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja hm:
http://www.dansukker.com/Default.aspx?ID=247&ProductPage=1&ProductID=7963&GroupID=519 tämä on tosi hyvä ohje :)

Rakastuin Rosson kana-kermapaholaisenhillopastaan. Kotonakin tosin tuon saa tehtyä näppärästi :)
Kerrotko mite teet tuon evään ite? :)
 
bää
En ole mikään suuri vuohenjuustofani, mutta yhden aika kivan löysin. En muista merkkiä, mutta myydään pötkössä (valkoinen pohja paperissa ja sit joku vuohen pää ja teksti punaisella). Samaa merkkiä on normirasvainen ja vähärasvainen (10 %) versio ja just se vähärasvainen versio on mun makuuni parempi, koska on tavallista miedompi.
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Alkuperäinen kirjoittaja hm:
http://www.dansukker.com/Default.aspx?ID=247&ProductPage=1&ProductID=7963&GroupID=519 tämä on tosi hyvä ohje :)

Rakastuin Rosson kana-kermapaholaisenhillopastaan. Kotonakin tosin tuon saa tehtyä näppärästi :)
Kerrotko mite teet tuon evään ite? :)
huhuu!!?? :)
 

Yhteistyössä