Tiiättekö sen naisen joka kuljeksii ympäriinsä miljoonan kassinsa kanssa?

"Rötväles"
Aaaaa! yht' äkkiä hoksasin että näimme kesällä juuri tämän laukku Leenan jossain keski- tai itä-suomessa. Istuskeli laukkupinonsa kanssa pyörätien varressa. Luultiin että joku bussikuormallinen ihmisiä on parkkeerannut siihen ja yksi on jätetty syystä tai toisesta vartoimassa laukkuja.
 
12700
Leena taittaa matkaansa Lopella. Juurikin äsken kaatosateessa valtatie viisnelosella ja suuntana Forssa. Hänellä oli turvanaan otsalamppu, mutta kovin tuntui turvattomalta matkanteko, sillä rekkaliikenne kyseisellä tiellä on vilkasta ja illat pimeitä ja sateisia... :/ Toivottavasti jatkaa matkaansa turvassa liikenteen vaaroilta...
 
Eilen ajoin Kassi-Leenan ohi Lopella 54 tietä. Riihimäkeen päin oli suunta kylläkin tie väärää puolta pikkuisen huoletti kun tuo pimeäkin tulee niin pian.:( Tosiaan täällä Läyliäisissä oli kolimisen viikkoa sitten enpä silloin tuttavuutta tehnyt mutta ehkä seuraavan kerran vien hänelle kupposen kuumaa kahvia ja muutaman leivän.:)
 
"mari"
oli tänään Hausjärvellä kantatie 54 varressa Lahden suuntaan menossa ilmeisesti. On muutaman vuoden ajan säännöllisesti käynyt täällä. Olen keskustellut hänen kanssaan pariin kertaan vuosi pari sitten ja ovat hänen syynsä sitten mitkä tahansa, uskon, että hän on tietoisesti elämäntapansa valinnut ja mielestäni sitä pitää kunnioittaa, avun pitää olla sellaista, jonka hän haluaa eikä alaspäin katselevaa holhoamista.
 
"minä"
Mietin tuota Leenaa. Jotakin ihminen pakenee mielessään kun koko ajan on tien päällä.
Ihan kuin rankaisisi itseään, pakoa jostakin kun ei halua olla paikallaan.
Onhan tuo todella raskas valinta tuollainen elämäntapa.
Ymmärtäisin jos vaikka kesällä reissais, mutta koko ajan.
Oikeastaan ihminen tarttis hoitoa tuollaiseen.
 

Yhteistyössä