tiikerikakkuun punainen raita

ajattelin tehdä tytölle 2-vuotissynttäreille prinsessa teemaa mukaillen kruununmuotoisen kakun. pohjaksi teen tiikerikakun, jonka kuorrutan vaaleanpunaisella kermavaahdolla ja sakaroiksi laitan karnevaalikeksejä. koko komeuteen vielä liimailen tomusokerimassalla jotain sopivia hedelmäkarkkeja timanteiksi. mutta kun ehkä siihen tiikerikakkuun sopisi paremmin vaaleanpunainen raita kuin ruskea, niin mitä siihen raitaan voisi laittaa kaakaojauheen sijaan? kermavaahdon ajattelin värjätä tipalla punajuurimehua. sillä saisi kyllä väriä tuohon kakkuunkin, mutta mistäs erikoista makua...
 
leppis74
kaupasta saa vaaleanpunaista tomusokeria. Anoppin piti kuoruttaa sillä kerran kuivan kaukun mut kakku oli kuumaa ja se imeyty kakkuukn josta tuli vaaleanpunainen. en tiedä käykö uunissä köpelösti.
 
kiitti vinkeistä!

siis myydäänkö tuota elintarvikeväriä apteekissa? ilmankos minä en ole sitä marketin hyllyltä löytänyt...

mutta ehkäpä ois ideaa laittaa sekä vadelmahilloa, että tuota tomusokerikuorrutetta (sitä jäi joulupipareiden koristelusta yli). saas nähdä miten käy!
 
Ainakin juu apteekista saa tuota elintarvikeväriä. Itse ostin sitä joulun alla nestemäisenä myös sittarista. Oli maustehyllyn vieressä kaikkien nompparellien ja kuivahedelmien kanssa. Eli saattaapi löytyä myös joistain isommista marketeista :)
 

Yhteistyössä