Törkeää toimintaa Kelalta.

  • Viestiketjun aloittaja Saatanan kela
  • Ensimmäinen viesti
Saatanan kela
Mun ja miehen yhteistulot on kuukaudessa netto noin 3500kk ja kela eväsi kotihoidontuen kun hankimme muka liikaa. Lisäksi hain hoitolisää koska en pääse kotiin välillä kun on sellaiset työ ajat. Lisäksi ei myönnetty päivähoitopaikkaa ollenkaan, tuolle pienimmälle koska mies ei pysty olemaan toisen kanssa samaan aikaan. Eli toisen lapsen on oltava päivähoidossa.
 
.....
... mitä törkeää tuossa nyt oli. Kotihoidontukea esikoisesta ei saa vanhempainrahakaudella, jos tienaa liikaa tai tämä on kunnallisessa päivähoidossa. Hoitovapaalla sitä saa tuloista riippumatta, mutta silloin lapsi ei saa kunnallista hoitopaikkaa. Kunnallisen hoitopaikan saa aina kun sitä hakee, kunhan lapsi on sen 9 kk vanha/ alle kouluikäinen / erityistarpeinen. Sitä ei voida evätä. Juuri sitä paikkaa minkä te haluatte, kunnan ei tarvitse antaa. Hoitolisä myönnetään tulojen perusteella, ei sen perusteella miten pääset kotiin työaikojesi puitteissa....

? outo aloitus.
 
vierass
Mistä lähtien kela on niitä päivähoitopaikkoja myöntänyt? :LOL:

Ehkäpä sinun kannattaisi opetalla luetun ymmärtämistä ja sen jälkeen käydä lukemassa kelan sivuilta, mitä kotihoidon tuki on ja kenelle sitä myönnetään ja millä perusteilla.
 
vierass
[QUOTE="ihmettelen";30713023]Miten tolla äo:lla muka vois tienata netto 3500 euroa?[/QUOTE]

eroottisia palveluja tarjoamalla voi tienata vähän pienemmälläkin äo:lla, siinä ei ole kovin korkeita vaatimuksia älyn suhteen
 
tajusin just
Että olen muuten aina niin onnellinen että en ole kelan enkä veroviraston enkä sosiaalitoimiston virkailija... näitä aloittajan kaltaisia valopäitä kun siellä varmaan saa työkseen sitten "neuvoa" (vaikka koska nyt kannettu vesi olis kaivossa pysynyt?)
 
vierass
Puhutko sä ap nyt jostain yksityisen hoidon tuesta? Kuka sun lapsia hoitaa? Et sä sillee saa, että toinen on kotona jonkun tutun hoidossa yksityisen hoidon tuella ja toisesta oot hoitovapaalla.

Sori ap mutta en kyllä ymmärtänyt sun aloituksesta mitään.
 
"Toivottavasti"
ap ei ole tosissaan tämän aloituksensa kanssa. Tai jos on, on hänellä joko pahasti puurot ja vellit sekaisin, tai sitten muuta häikkää ymmärryksessä. Tai tekstin tuottamisessa.

Ts. en minäkään ymmärrä aloitusta ollenkaan. Sekavampaa tekstiä en ole vähään aikaan lukenutkaan, joten on tällä toki viihdearvoa.
 

Yhteistyössä