Toimiiko peniksen suurennosleikkaukset?

  • Viestiketjun aloittaja Pikkaisen suurempaa
  • Ensimmäinen viesti
Pikkaisen suurempaa
Toivoisin miehelleni himpun suurempaa varustusta, mutta genetiikalle ei valitettavasti mitään voi. Olen lukenut noista peniksen suurennosleikkauksista ja kiinnostaisi tietää, kuinka paljonko kokoa noilla oikeasti saa? En ole mihelleni vielä puhunut, mutta voisin ostaa tuollaisen leikkauksen hänelle 30-vuotis lahjaksi.
 
iuyiu
en lähtis leikkelemään. Voi tulla muita ongelmia
Pari juttua voi tehdä ihan itse. Jos on hieman vatsaa niin laihduta. Siinä alavatsassa on hieman rasvaa joka vie pikkasen pituudesta. Homma penispumppu. Pumppu ei suurenna mutta saa sillä hyvän erektion ja penis on tilapäisesti isompi. Pumppaa kuitenkin varovasti.
 
endis
Porno taitaa tosiaan saada aikaa ihme tarpeita, mutta pidennysleikkauksessa irrotetaan vain sidekudoksia siten, että siitin pääsee laskeutumaan paremmin (sama kuin painaisi siittimen juuresta alaspäin). Valitettavan monelle tulee vaurioita, jotka voivat aiheuttaa toimintavaikeuksia. Mikäli koko on milelestäsi pieni, kannattaisi varmaan harkita lantiopohjan lihasten jumppaa tai hakeutumista lähetystyöntekijäksi sopivaan Afrikan maahan, kuten Kongoon :)
 
"Pop"
[QUOTE="...";30617519]Tarkoitatko lähetyssaarnaajaksi?[/QUOTE]

Lähinnä varmaan lähetyssaarnaaja-asentoon. Minkähän kokoinen ap:n miehellä on jos pidempää pitäisi saada?
 
juuust
Just. Naisille kyllä vaaditaan silareita ja kustannetaan niitä, mutta miehille ei sitten voida penikseen pituutta ostaa, kun voi tulla "vaurioita". Hitto tiedättekö miten pahoja vaurioita rintojensuurennuksissa naisille tulee? Niin, mutta eihän sillä väliä kun ne voi leikata sitten vaikka uudestaan, eikä se haittaa jos ei niistä maitoa tule. Penis on kuitenkin oltava teräskunnossa, jotta sen saa survottua ties minne. Vitun sovinistit.
 
"A p"
Nyt mua kummastuttaa kun täällä noin minun kimppuun hyökätään. Mies itsekin haluaisi isomman ja se selkeästi vaivaa miestäni. Myös itse haluaisin vaikka edes sen kaksi senttiä lisää pituutta ja paksuutta. Ja miehellä on oikeasti aika pieni eli mitattiin niin vähän päälle 13 senttiä.
 

Yhteistyössä