toinen plussa toinen nega?!

  • Viestiketjun aloittaja hämillään
  • Ensimmäinen viesti
hämillään
eli kp 30/28-30 ja apteekin oma näytti haalean plussan mut clearblue digitaalinen "ei raskaana"... kumpaa uskoa. onko jollain näyttäny clearblue väärin?

tässä niin kovasti toivotaan lasta jo..

aiemmassa raskaudessa sain plussan tavis clearbluella vasta kp 32/28 vaikka aiemminkin tein, näytti negaa tai haamua, lapsi siitä raskaudesta syntyi ajallaan.
 
no joo
Plussa on plussa, jos teit testin oinikein ja luit testiajan sisällä. Äärimmäisen harvinaisiahan ne väärät plussat on. Nega voi johtua siitä että pissa oli laimeampaa (esim ollut rakossa vähemmän aikaa tai olit juonut enemmän).
 
hämillään
joo no apteekin oman tein puoliltapäivin, aamun jälkeen en ollu veskissä käynyt.. ja se toinen värillinen viiva tuli vähän testiajan ulkopuolella mut kumminkin.. sehän voi olla väärä plussa sit kai.

clearbluen ostin koska ajattelin et se on 100pros varma testi enkä malttanu aamuun vaan edellisestä veskikäynnistä tunti 20minsaa.....

kuitenkin hämillään.. ei viittis lähteä taas uutta hakemaan..

ja nyt alkoi tulla vaaleanpunertavaa valkovuotoa, eilen tuli kerran jo....
 
Apteekin omahan on oikein käytettynä yksi luotettavimpia testejä, joka ei anna vääriä plussia. Mutta tämä samainen testi on tunnettu myös siitä, että se antaa lähes poikkeuksetta roskishaamuja, eli testin tulos pitää ehdottomasti katsoa testiaikana, eikä myöhemmin.
Eli jos tosiaan sait haamun testiajan sisällä niin kyllä siihen suurella todennäköisyydellä voi luottaa! :)

Tuo digitaalinen ei taida olla herkimmästä päästä, joten voi tosiaan olla että pissa on ollut laimeampaa tai se on ollut liian vähän aikaa rakossa.
Mun käsittääkseni tuohon digitaaliseenkin voi kyllä luottaa, mutta negahan voi vielä hyvin muuttua plussaksi myöhemmin silläkin! :)
 
-.-
aivan! apteekin oma on luotettava,muttavaatii todellakin tulkitsemisen testiajan puitteissa.itsellä ihan sama homma 2 viikkoa sitten..apteekin oma alkoi haamuttaa testiajan jälkeen enkä ollut raskaana!
 
No sitten kyllä valitettavasti on riski, että se on roskishaamu, joka ei välttämättä tarkoita mitään.
Itse sain tärppikierrosta samaisella testillä dpo 11, eli kolme päivää ennen oletettujen menkkojen alkua sillä selvän plussan joka tuli heti kun testialue kastui. Saman päivän iltana sain digitaalisella tuloksen raskaana 2-3, eli tosi aikaisin mulla tuli molempiin selvät tulokset, mutta sehän on ihan ihmisestä kiinni miten hormonit nousevat.
Jos vaan pystyt niin odottele vielä muutama päivä ja tee uudestaan tuo apteekin oma testi, pitäisi tulla jo selvempi viiva.

Tsemppiä! :)
 
hämillään
tulee vastauksiakin niin laidasta laitaan etten tiedä enää mitä miettisin :)

kun niin kovasti toivoisi raskautta niin selittää itselleen kaikenmaailman tarinat että plussa se on ja sit pettymys onkin valtava jos ne menkat sieltä tuleekin :( niinku nyt vähä siltä näyttäisi, ku sitä vaaleanpunertavaa valkovuotoa tulee paperiin wc-käynneillä :( voi surku...
 
-
Alkuperäinen kirjoittaja hämillään;23573645:
tulee vastauksiakin niin laidasta laitaan etten tiedä enää mitä miettisin :)

kun niin kovasti toivoisi raskautta niin selittää itselleen kaikenmaailman tarinat että plussa se on ja sit pettymys onkin valtava jos ne menkat sieltä tuleekin :( niinku nyt vähä siltä näyttäisi, ku sitä vaaleanpunertavaa valkovuotoa tulee paperiin wc-käynneillä :( voi surku...
Eiköhän se aikanaan selviä, mitäs tuota murehdit.
 
-
Alkuperäinen kirjoittaja hämillään;23573777:
et ole tainnut olla samassa tilanteessa kuin minä; raskautta toivottu jo iät ajat ja sit kun viimein tuntus siltä että nytkö onnas, niin sitten saa ihmetellä vieläkin..
No, enpä ole. Mutta lapsia saadaan, jos saadaan. Älä ota paineita.
 
Jos sä sait sillä Apteekin omalla viivan näkyviin, on siellä ainakin jotain tapahtunut. Voi olla ettei hormonia vain ole tarvittavaa määrää (vielä) sitä CB:ta varten, sehän toimii periaatteessa samoin kun tuo apteekin omakin, mutta "viivan" mikä sinne testin sisään tulee pitää olla tarpeeksi vahva että se pystyy sen "lukemaan" ja silloin kertoo vasta että Raskaana. Silmällä näkee heikommankin tuloksen.

Sinuna mä hakisin uuden testin ja tekisin huomisaamuna heti. Ja siis uuden Apteekin oman, koska silloin voit verrata siihen tämänpäiväiseen että onko se viiva tummempi. Jos on niin hyvä, jos ei ole niin voi olla tietenkin valitettavasti että raskaus on menossa kesken. Tuo vuoto mua huolettaisi kyllä.
 
"pipsa1"
Tein siis toissa päivänä tuon apteekin oman testin johon ilmeisty jonkin ajan kuluttua negatiivisen viivan viereen toinen viiva mutta se oli haalea. Tänään tein sitten uuden apteekin oman testin ja se näytti negatiivista. Mitä avuksi?
 
Nostelisin tätä ja kyselisin vähän mielipiteitä. Itellä normi kierto sen 36pvä. Oli menksut myöhässä niin testasin kp38 ja kp39 heikon haamun ja melkosen selkeän haamun apteekin omalla raskaustestillä. Sitten Päivän myöhemmin ostin ton cb digin ja sehän tietty näytti että "ei raskaana". Noh heitin kirveen kaivoon ja oottelin tätiä kylään.
Sitten kp39 alkoi ruskea (kuivan veren näköinen) todella niukka vuoto ja sitä kesti 2pv. Sitten ei mitään. Myöskään näihin kuukautisiin ei liittynyt minkäänlaisia kipuja, vaikka tavallisesti olen tosi kipeä ja menkat kestää sen 5-6pv ja vuotaa kans ihan kunnolla yleensä. Myös säännölliset.

Mielipiteitä tahtosin, sekä kokemuksia tälläisesta? Raskautta?

Ei jotenki tee mieli vielä testata uuestaa, ko ei oo oikeestaa mittää oireita. :D naurattaa vähä itteeki mutta oli pakko jakaa tää joidenki kans. :D
 
"Äityli"
Tein saman päivän aikana ensin apteekin omalla haamun Joka ilmeistyi testiajan lopussa, ja tämän haalean viivan vuoksi tein clearblue digitaalisen joKa näytti "ei raskaana" parin päivän jälkeen tein uuden apteekin oman ja heti tuli selkeät kaksi viivaa enkä uutta digitaalista enää tehnyt eli itse en niiden puolesta liputa.. Nii. Ja ennen tuota ekaa haaleaa tein päivää ennen roskis haamun ja siis kyllähän se plussa sitten oli ????
 
nunniii
Itellä kävi niin että tein apteekin testin päivää ennen menkkojen alkua. Ajan puitteissa selkeä nega,mutta parin tunnin päästä sitä katsoin ja haamu oli ilmestyny. Seuraavana päivänä sama homma. Kertaakaan en saanu selkeetä plussaa, ennen kun kävin verikokeissa yksityisellä,kun meinas järki lähteä siitä epätietosuudesta. Nyt rv 17 menossa. Ensimmäisestä lapsesta todella selkeä plussa heti ensimmäisestä testistä alkaen.
 

Yhteistyössä