Toinen synnytys!Kauan kesti?

  • Viestiketjun aloittaja Tyttö pian tulossa.
  • Ensimmäinen viesti
1. Kesto 5h (eka 21h). Rv 41+2 (eka 41+1).
2. Ikäeroa noin 1v10kk.
3. Alkoi supistuksilla, kalvot puhkaistiin vasta ennen ponnistusta (eka samoin supistuksilla, mutta lapsivedet meni myös melkein heti).
 
"Vieras"
1. 2h kokonaisuudessaan, siitä kun kotona heräsin vessaan, siihen kun lapsi sylissä. 39+4 oli viikkoja ( sama kuin esikoisella)
2. Ikäeroa on 1v 8kk
3. Heräsin yöllä vessaan, ei tuntunut rakko tyhjenevän ( olikin supistuksia), ja samassa meni vedet. Supistukset alkoi siitä n. 10-15 min päästä säännöllisinä ja kipeinä. Odotettiin hoitaja esikolle ja lähdettiin. Sinä aikan alkoi ponnistuttamaan, koko matkan( onneksi lyhyt n. 15km) " pidättelin" , 9 min sairaalassa ja lapsi syntynyt.

... Onneksi ei ollut ruuhka-aika;)
 
"vieras"
1. kesto 49h rv39+5
2. ikäeroa 4vuotta
3. alkoi supistuksilla, mutta tilanne ei edennyt vaikka supistuksia tuli tiuhaan tahtiin ja olin siis ihan synnärillä. päätyi lopulta sektioon kun ei vaan syntynyt edes imukupin kanssa kunnolla
 
1. Kesto 1,5h (eka 8h), rv 40+0 (eka 40+5)
2. Ikäero 1v10kk
3. Illalla ennen nukkumaan menoa alkoi supistuksissa olla kipuja, mutta loppuivat. aamuyöllä valvoin 2tuntia supistusten kanssa, loppuivat sairaalassa klo.9.00... Iltapäivällä mulahti limatulppa ja alkoi tulemaan todella KOVIA supistuksia, mutta luulin sen olevan taas sitä samaa "pelleilyä" joten lähdin kävelylle, eikä ollut tietoakaan, että synnyttäisin vajaan 1,5puolentunnin päästä :D
 
"Juupaseipäs"
1. Kesto 7 tuntia ensimmäisistä supistuksista lapsen syntymään rv 39+2
2.Ikäeroa 5v 3kk. Alkoi supistuksilla, 3 tuntia kotona kärvistelin, sitten synnärille jonne tullessa olin 4cm auki, sain epiduraalin, kalvot puhkaistiin ja avauduin 3 tunnissa loput, ponnistusvaihe 15min (piti hidastella etten repeäisi). Kaiken kaikkiaan paljon helpompi kuin eka (synnytys käynnistettiin rv 40+6 ja kesti 10 tuntia, ponnistusvaihe 58min.
 
"Minx"
1 Kauan TOINEN synnytys kesti? Raskausviikko? Toinen kesti n. 5h (eka 13h), muistaakseni vko 41 tasan.
2.Paljon ikäeroa esikoiseen? 2,5v.
3. Miten alkoi? Supistuksilla, kuten muutkin. Oli paljon rajumpi kuin ensimmäinen.
 
"hui"
1. Kesto 2h ekasta supistuksesta, rv 40+4
2. Ikäero 7 vuotta
3. En saanut nukuttua kun koko ajan piti ravata kusella, ja sitten tuli supistus, josta tiesin, että se on nyt sitä ja kiire on, koska esikoinenkin syntyi vauhdilla.
 
"nelly83"
2h50min
ikäero 1v7kk
ya-kontrolliin menin raskausviikolla 41+5. supparita oli ollut enemmän ja vähemmän viikosta 38 asti. Käyrilläkin suppaili hiljalleen mutta aika pitkillä väleillä (n8min). lääkäri teki sisätutkimuksen ja toes mun olevan 4cm auki ja lapsivettäkin epäili tiputtelevan, joten laitto svolle kalvojen puhkasuun. n30min kalvojen puhkasun jälkeen alko tapahtumaan ja sit mentiinkin rytinällä.. ponnistusvaihe kesti reilun 30min ja päättyi imuvetoon asentovirheen takia.
 
"mie"
Alle 4 h kesti, ponnistusvaihe muutaman minuutin. Hyvin helppo synnytys. Esikoisen synnytys kesti 10h ja oli todella kivulias. Ikäeroa tasan 2v. (Kolmosen synnytys oli taas esikoisen kaltainen kun väliä lapsilla 5 vuotta).
 

Yhteistyössä