toista kertaa pappia kyydissä?

  • Viestiketjun aloittaja T-a
  • Ensimmäinen viesti
T-a
Hei, vieraileeko tällä palstalla ketään joka on saanut jo lapsen hoidoilla - ehkä useammankin kuin yhden? Meillä IVF tuotti tulosta viime keväänä, nyt lattialla pötköttelee ihana tytöntyllerö 3 kk ja heti mietityttää, tuleeko tytölle koskaan sisaruksia. Kuinka pitkään tulee yksityisellä puolella odottaa että pääsee hoitoihin uudestaan? Lääkärin mukaan meillä edessä ICSI, kun mitään ei jäänyt pakkaseen. Lisää lapsia toivoisimme kovasti! Soitin jo klinikallekin mutta siellä tuumattiin että ensimmäisen lapsen olisi hyvä olla vuoden ikäinen... Onko jollain kokemusta tällaisesta asiasta?
 
Meillä on nyt kaksoset hieman yli 2kk. Minäkin soitin jo meitä hoitaneelle lääkärille. Sovimme, että ensi kevääseen luomuillaan ja jos ei mitään tulosta niin sitten suunnitellaan PAS. Meillä jäi pakkaseen 13 alkiota.
Eli mieli tekee vielä lisää lapsia, mutta on varmasti hyväksi kasvattaa nuo kaksi nyyttiä hieman isommiksi ennen uutta vauvaa, josko sellaista meille vielä suodaan. Ja eihän sitä meidän kohdalla, josko luonnon luomu ihmeen sais, joka kyllä aika epätodennäköistä.
 
Hei,


Meillä on takana yksi onnistunut pas siirto neljä vuotta sitten ja silloin siirrettiin kaksi, mutta yksi syntyi. Nyt on juuri takana kolmas ivf ja kaksi alkiota siirrettiin ja ilmeisesti kaksi on tulokastakin tällä kertaa. Meillä oli näiden välissä yhden alkion pas siirto, mutta se epäonnistui. Nyt olen hieman pyörällä päästä jos meille tuleekin kaksi vauvaa enkä oikein tiedä mitä ajatella. Pää on todella sekaisin vielä asiasta. Onnellinen olen että hoito onnistui ja toivon todella paljon että kaikki menisi hyvin loppuun asti. Tiistaina on ultra josta ei välttämättä vielä syke näy, mutta se asia varmasti varmistuu montako tulijaa on.


Liinu
 

Yhteistyössä