Toiveissa vauva 2021

Eikä! Miten piinaavaa odotusta! Minä sain hcg vastauksen aina samana päivänä? Toki mulla oli aina kontrolli ihan aamusta ja alkuviikolla. Ootko testaillut vielä lisää kotona?
En nyt eilisen jälkeen oo tehny testiä. Mulla on enää jäljellä digi.. Yritän kestää ilman testaamista:D

Kun asuu kaukana kaikesta, niin testituloksetkin saa vasta seuraavana päivänä. Meiltä päin kun näytteet lähtee niin ne on vasta kolmen aikaan keskussairaalalla, joten eivät soita niitä sitten enää :(
 
En nyt eilisen jälkeen oo tehny testiä. Mulla on enää jäljellä digi.. Yritän kestää ilman testaamista

Kun asuu kaukana kaikesta, niin testituloksetkin saa vasta seuraavana päivänä. Meiltä päin kun näytteet lähtee niin ne on vasta kolmen aikaan keskussairaalalla, joten eivät soita niitä sitten enää
Aivan, voi kurjuus. Varmasti piinaavaa aikaa odottaa! Mutta toisaalta kun tietää, että maanantaina se sitten tulee, niin ainahan sitä asennoituu siihen. Tsemppiä piinailuun <3
 
Aivan, voi kurjuus. Varmasti piinaavaa aikaa odottaa! Mutta toisaalta kun tietää, että maanantaina se sitten tulee, niin ainahan sitä asennoituu siihen. Tsemppiä piinailuun <3
Kiitos! :) Jotenki myös ajattelen niin, että eihän se tilannetta mihinkää muuta olisinko saanut tietää tänään vai maanantaina. Raskaana jokatapauksessa ollaan, olipa tilanne sitten se että arvo ei olis riittävästi normi käyrillä noussu. Aion olla viikonlopun onnellisesti raskaana, vuoto tuskin alkaa kun tukilääkitys käytössä.

Se vaan ärsyttää, että tiedän et maanantaina kukaan lapsettomuuspolin työntekijöistä ei ole puhelimen ääressä, kun ovat jossain koulutuksessa. Toivon, että sieltä vastaa kuitenki joku joka edes vähän tietää näistä hcg asiosta... :unsure:
 
Osaako kukaan kertoa oviksesta paremmin? Tämän kierron oviksen jälkeen ei ole tuntunut miltään. Ei nippailuja, juilimisia, ei yhtikäs mitään. Tähän mennessä vähintään oviksen aikana nippailee tujusti useamman päivän. Nyt yhden illan alavatsaolot ja tuju nippaus, ei muuta.
Onko kivullisilla ja kivuttomilla oviksilla eroa, parempi, heikompi, ei irronnut tms?
 
Olipas oudot kuukautiset olevinansa.
kesti vain 4 päivää, pari ekaa päivää oli runsas vuoto ja sit väheni.
Yleensä kestäny sen 5-7päivää.
Noh nyt taas uudessa kierrossa ja saa loppua kohden jännittää kuinka käy, kierrot ollu mitä sattuu niin ei yhtää tiedä mitä odottaa..

Kauanko muilla on menny kierukan poistosta, että kierto on tasaantunu?
Entä tärppiin?
 
Olipas oudot kuukautiset olevinansa.
kesti vain 4 päivää, pari ekaa päivää oli runsas vuoto ja sit väheni.
Yleensä kestäny sen 5-7päivää.
Noh nyt taas uudessa kierrossa ja saa loppua kohden jännittää kuinka käy, kierrot ollu mitä sattuu niin ei yhtää tiedä mitä odottaa..

Kauanko muilla on menny kierukan poistosta, että kierto on tasaantunu?
Entä tärppiin?
Minulla on kierukan poiston jälkeen kuukautiset olleet 5-7pv ja tullut säännöllisesti. Mutta heti poiston jälkeen tuli tyhjennysvuoto ja sen jälkeen vasta 2kk päästä. Mutta sen jälkeen tulleet säännöllisesti. Varmaan riippuu miten häviää hormonit kehosta. Ja meille tuli yllätysplussa helmikuun kierrosta,kierukka poistettu lokakuussa. Me ei tosiaan alettu vielä yrittää joten se on vähän eri juttu. Tosin tämä meni kesken, luultavasti oli kemiallinen. Kuukautiset alkoi 9pv myöhässä (oli aiemmin plussana testissä muttei yhtä vahva kuin kontrolliviiva).
Tsemppiä yritykseen!
 
  • Tykkää
Reactions: Toiveikas1992
Mahtuuko mukaan? Huomenna olis ollut rv 10+0, mutta viikolla ultrassa todettiin alkio kuolleeksi. Keskeytynyt keskenmeno kyseessä ja kunhan kohdun tyhjennys on ohi, voisi alkaa haaveilla uudesta raskaudesta... Skeptinen olo, vaikka tämä keskeytynyt raskaus alkoi ekasta kierrosta, että miten onnistunee jatkossa, pysyykö mukana vaikka plussaisikin...

Ikää mulla 30, esikoinen 7v aiemmasta suhteesta
Pahoittelut keskenmenosta. Toivotaan pikaista tärppiä! Mullakin esikoisen raskaus alkoi heti keskenmenon jälkeen.
 
Hei, mites muilla, kohduntyhjennyksen jälkeiset menkat, ei siis tyhjennysvuoto vaan seuraavat. Eli mulla on nyt ekat menkat kohduntyhjennyksen jälkeen, ja lisäksi samaan kiertoon toi kemiallinen raskaus.
Menkat on todella todella paljon runsaammat ja kipeämmät kuin normaalisti. Joulukuussa oli varhainen km, ja siihen nähden vuodan paljon enemmän ja kipuja enemmän. Vuodan huomattavasti enemmän kuin kohduntyhjennyksessä, vaikka sillon olin rv8.

Vuoto alko siis edellisyönä, ja tänään aamulla tuli niin paljon että kun nousin ja menin vessaan niin holahti pitkin reisiä ja lattiaa. Lisäksi mulla on nyt kolmatta päivää alaselkäkipuja ja varsinkin eilen illalla tykytti kovasti toista puolta vatsassa (munasarjaa?).

Normaalimenkat mulla on vuorokauden ajan kohtalaisen runsaat, mutta kivut menee ilman lääkkeitä ohi tunnissa-kahdessa. Nyt syön toista päivää jo särkylääkkeitä.

Niin ajattelin että liittyykö jotenkin kohduntyhjennykseen, eli onko yleistä että sen jälkeen menkat ovat runsaammat / kivuliaammat?
Tsemppiä sinnekin! ❤ Mulla on ollut tosi runsasta vuotoa kemiallisen raskauden jälkeisessä kierrossa, mut ei kyllä ihan noin paljon tullut. Ihmettelin sitä vuotoa, kun ensin tiputteli 5 päivää, ja sen jälkeen tuli oikea Niagara. Mut ei ihan sun oireisiisi täsmää kuitenkaan.

Myös keskenmenon tyhjennysvuoto oli runsasta. Luulen että jos sulla oli runsas tyhjennysvuoto keskenmenon jälkeen, ja vielä kemiallinen perään, tuo runsas vuoto johtuisi ihan siitä kemiallisesta raskaudesta kuitenkin. Kyllä niinä ekoina päivinäkin jotain tapahtuu, kun muistan sen meillä kesken menneen ensimmäisen raskauden ajalta sen, että jo ennen testiä oli rinnat ihan turvoksissa ja muitakin outoja oireita. Silloin maltoin testata vasta testipäivänä.
 
Osaako kukaan kertoa oviksesta paremmin? Tämän kierron oviksen jälkeen ei ole tuntunut miltään. Ei nippailuja, juilimisia, ei yhtikäs mitään. Tähän mennessä vähintään oviksen aikana nippailee tujusti useamman päivän. Nyt yhden illan alavatsaolot ja tuju nippaus, ei muuta.
Onko kivullisilla ja kivuttomilla oviksilla eroa, parempi, heikompi, ei irronnut tms?
Mulla ei ole yleensä ollut mitään oviskipuja, ja aikaisemmat raskaudet ovat alkaneet helposti. Eipä tuohon varmaan mitään yleismaailmallista ohjetta ole, vaan jokainen myös tuntee oviksen (ja ylipäätään) oman kroppansa eri tavoin.
 
  • Tykkää
Reactions: Piipuni
Mulla loppu eiliseen se todella runsas kirkas valkovuoto ja vuoto muuttui voidemaiseksi valkovuodoksi. Olin jo ehtinyt ajatella, että se kirkas vuoto olis ollut merkki plussasta. Vielä 5 päivää ennen kun menkkojen pitäis alkaa ja ei oo tullu oikeestaan mitään oireita, niin en usko tässäkään kierrossa tärppiin. Tallettelut onnistui tässä kierrossa hyvin. Flunssan oireet tukkoisella nenällä alkoi dpo 5, mutta voi johtua koronasta. Lämpöjä olen seurannut, mutta korona aiheuttaa todella voimakasta lämpöjen heittelyä (paljon alilämpöä, 35 tai alle) nii ei voi seurata lämpökäyriä sen vuoksi. Erilaisia nippailuja ja mahatuntemuksia oli dpo 3-6 ja ne on vähän liian aikaisin ajatellen mahdollisia kiinnittymisiä.
Onpa kiva kuulla ettet ole kauhean kipeänä. ❤ Eihän tuosta tiedä. Mulla ainakin valkovuodon koostumus vaihtelee, enkä kyllä osaa sanoa, mikä "muoto" siitä ennustaisi raskautta. Nyt on aika paksua, ja eilen vaalea plussa testissä. Tämän päivän testiin keräilen rohkeutta.
 
  • Tykkää
Reactions: KirJoh89
Kylläpä harmitti kun huomasin ettei mulla ole enempää herkkiä testejä kaapissa, vaikka luulin olevan. Mutta nyt näkyy selkeä toinen viiva myös rfsu:n tavallisella testillä. Olo on niin helpottunut, vaikka samalla epäuskoinen. Voiko tämä meidän ahdistava piinamme viimein päättyä? Juuri kun olin jo luovuttanut henkisesti ja alkanut pohtia, että olisiko meidän lapsilukumme sittenkin tässä, kun jatkuva yritys ja pettymys tuntui niin karvaalta tämän kaiken surun keskellä.
 
V A U V A 2021

Jos haluat listalle, ilmoitathan tietosi PUNAISELLA Ilmoitathan
PUNAISELLA päivityksesi, jotka haluat listaan.
Lista päivitetään kerran päivässä. Kuka vain voi päivittää listan, vaihdellaan vuoroa : )

★★★★★★★★★★★★★★★★★

20.3.2021 Lauantai

Nimi ★ yritys aloitettu ★ monesko lapsi ★

Zanma,ya 10/16, 1.lapsi
Persikka123, ya 5/17, 1.lapsi
Myytta, ya 12/17, 2.lapsi
Haaveilija-31, ya 5/18, 4.lapsi
Hipposka, ya 8/18, 1. lapsi
Malia, ya 8/18, 1. lapsi
+ Kikkakolmas, ya 8/18, 3.lapsi (miehen 1.lapsi)
+ Mohan, ya 9/18, 1. lapsi
+ Amadecasa, ya 9/18, 2. lapsi
Sabs, ya 9/18, 1.lapsi
+ Hope91, ya 10/18, 1.lapsi
Keisarinna85, ya 10/18, 4.lapsi
+ haaveistatotta, ya 11/18, 3 lapsi
Futurmama, ya 1/19, 1. lapsi
+ Jjenn, ya 1/19, 1.lapsi
Minttuni, ya 2/19, 1.lapsi
Hennuliini86, ya 5/19, 6. lapsi (miehen 1. lapsi)
+ Titi-Love, ya 5/19, 2. lapsi
+ Kasikuus, ya 5/19, 4.lapsi (miehen 1.lapsi)
Kirjoh89, ya 6/19, 1.lapsi
lulube, ya 6/19 , 1.lapsi
+ Helmiii, ya 7/19, 1.lapsi
+ Eliana, ya 7/19, 1.lapsi.
Ilona Eloisa, ya 7/19, 1.lapsi
Eeva650, ya 7/19, 2. lapsi (miehen 1.lapsi)
Taikinatonttu, ya 7/19, 1.lapsi
Millimetrii, ya 8/19, 1. lapsi
+ Mirella92, ya 8/19, 1.lapsi
Minouche, ya 8/19, 1.lapsi
Töppönen_, ya 9/19, 4.lapsi
Masu90, ya 9/19, 3.lapsi
+ Shibali, ya 9/19, 1. lapsi
illusia_, ya 9/19, 1.lapsi
+ Deneb, ya 10/19, 1.lapsi
+ Mimmi92, ya 10/19, 4.lapsi
+ Enerisa3, ya 10/19, 1. lapsi
+ Napsunen, ya 10/19, 2.lapsi
Zennuli, ya 11/19, 2.lapsi
Krippis, ya 11/19, 1.lapsi
Piipaa93, ya 11/19, 1. lapsi
+ Matilda!, ya 12/19, 2. lapsi
+ Masunen, ya 12/19, 1. lapsi
+ Jusperi, 12/19, 1.lapsi
+ Lilmi89, 12/19, 2.lapsi
Hamsteri20, ya 12/19, 1. lapsi
Kurkumainen ya 1/20, 1.lapsi
Sinisilmät, ya 1/20, 1.lapsi
+ mandariinilohko, ya 1/20, 2.lapsi
Bellaella22050909 ya 2/20, 2.lapsi
+ Vesinokkaeläin, ya 2/20, 2.lapsi
+ Riama, ya 2/20, 2.lapsi
+ Lilje ya 2/20, 2. lapsi
+ Brunet82, ya 2/20, 4.lapsi
+ Päärynä5, 3/20, 4.lapsi
+ Mysteerio, 3/20, 2.lapsi
Wanti, ya 3/20, 7.lapsi
+ Uudarimama, ya 3/20, 2. lapsi
Mans115, ya 3/20, 2.lapsi
+ Elviira86, ya 3/20, 2.lapsi
+ Rimaleli ya 3/20, 2. lapsi
Mamtobe ya 3/20, 1. lapsi
+Mäyh, ya 3/20, 1.lapsi
+Chai89, ya 3/20, 2.lapsi
+ Luumumuumi, ya 3/20, 1. lapsi
Spekulaattori82, ya 4/20, 3. lapsi
Petronella09, ya 4/20, 5.lapsi
+ Bebe2021, ya 4/20 , 3.lapsi
+ Puolu, ya 4/20, 3. lapsi
Iinanen, ya 4/20, 2.lapsi
+ Lillanna, ya 4/20, 3.lapsi
+ Santso, ya 4/20, 2. lapsi
Esba, ya 4/20, 2.lapsi
+ 3milia, ya 4/20, 1.lapsi
+ Pioni89, ya 4/20, 1.lapsi
+ Tiukuliina89, ya 4/20, 6.lapsi
+ Nokare, ya 4/20, 1.lapsi
Wbä, ya 4/20, 3.lapsi
Goodway, ya 4/20, 1.lapsi (miehen 3.lapsi)
+ Paatuska, ya 4/20, 1.lapsi
Äitimamino, ya 5/20, 4.lapsi
+ Hannaah, ya 5/20, 3.lapsi
lovecoco, ya 5/20, 1.lapsi
+ Sofia90, ya 5/20, 2.lapsi
Vohvelitohveli, ya 5/20, 1.lapsi
+ Melissa86, ya 5/20, 2.lapsi
+ -Lounatuuli-, ya 5/20, 1.lapsi
Iinesankka82 ya 5/20, 2.lapsi
+ Mansikka3, ya 5/20, 3.lapsi
+ Rougemoux ya 5/20 2.lapsi
+ Rust ya 5/20, 2.lapsi
+ helmikorvakoru, ya 6/20, 1. lapsi
+ pikkumyyläine, ya 6/20, 1.lapsi
+ Pumpuli1, ya 6/20, 1.lapsi
Syyskuu-08, ya 6/20, 3. lapsi
+ Aniaj, ya 6/20, 3.lapsi
+Tiukuna, ya 6/20, 1. lapsi
+kakkulapio, ya 6/20, 1.lapsi
Haavekuvia, ya 6/20, 2. lapsi
Toive23, ya 6/20
innap, ya 7/20, 2.lapsi
+ Heemilia, ya 7/20, 4.lapsi
+ AnnMariii, ya 7/20, 2.lapsi
+ Nipsuneiti83, ya 7/20, 3.lapsi
+ Pandanen, ya 7/20, 2.lapsi
+ Hermitcrab, ya 7/20, 1.lapsi
+ Kansallisrotta, ya 7/20, 1. lapsi
+ Coguine, ya 7/20, 2. lapsi
Ewa87, ya 7/20, 2. lapsi (miehen 1. lapsi)
+ Rubikinkuutio, ya 8/20, 3.lapsi
+ nobelius, ya 8/20, 3.lapsi (miehen 4.lapsi)
kaaliperhonen, ya 8/20, 4.lapsi (miehen 2.lapsi)
SS, ya 8/20, 4. lapsi (miehen 1. lapsi)
Bb-8, ya 8/20, 3.lapsi
Huumis, ya 8/20, 2. lapsi
+ Hisulius/ ya 8/20 / 2.lapsi
Soffia29 ya 8/20, 1. lapsi
+ 5xäiti, ya 08/20, 6. lapsi
Kuumeilija40, ya 08/20, 2. lapsi
+ Inkivilla, ya 09/20, 4.lapsi (miehen 2.lapsi)
+Liljannuppu, ya 9/20, 2. lapsi
Suhveli, ya 9/20, 4. lapsi
Opiskelijamimmi, ya 9/20, 1. lapsi
SannuB, ya 9/20, 2. lapsi
+Tuttelituu, ya 9/20, 3. lapsi
Meemuli, ya 9/20, 1.lapsi
+ Lillium, 9/20, 3. lapsi
+ Elviira32 ya 9/20, 3. Lapsi
+ Nuorena äidiksi, ya 10/20, 1.lapsi
Henkkuliini, ya 10/20, 2.lapsio
Lilaaa, ya 10/20, 2.lapsi
Chili,ya 10/20, 3.lapsi
+ Talvilintu, ya 10/20, 2. lapsi
Mansikka_maanantai, ya 10/20, 1. lapsi
SandraB, ya 10/20, 2. lapsi
+ Kimallus, ya 10/20
Toivojatintti, ya 10/20, 2. lapsi
+ Loree, ya 11/20, 1.lapsi
+ Satsuma_, ya 11/20. 2 lapsi
+ Rosmarin, ya 11/20, 3.lapsi
Daisy01, ya 11/20
Lavender_,ya 12/20
Nuunuu-84, ya 12/20
+ Huuma 40+,ya 12/20
Samppa40,ya 12/20, 3.lapsi (miehen 1. lapsi )
Scarletta, ya 12/20, 1.lapsi
Sdff, ya 1/21, 2.lapsi
+ Liilja, ya 1/21, 3.lapsi
Toiveikas1992, ya 01/21, 1.lapsi
Jennie_, ya 2/21, 1.lapsi
Neitperhoinen, ya 2/21, 5.lapsi
+Äitionnellinen ,ya 2/21? 3. lapsi
Hulda_84 ,ya 2/21? 3. lapsi
Marsku88 ,ya 2/21, 3. lapsi
Alocasia,ya 2/21, 2. lapsi
Leonida, ya 2/2021, 1. Lapsi

★★★★★★★★★★★★★★★★★★

Nimi ★ Kiertopäivä ★

Wanti.........................kp 78/35-48
Toive23.......................kp 68/27
Neitperhoinen...........kp 66/30-31
Daisy01.........................kp 52/34
Persikka123.............kp 37/33
Alocasia....................kp 36/?
Mamtobe................kp 33/28
Toivojatintti............kp 28/28
Jennie_................kp 26/31?
Kirjoh89...............kp 24/28
Ewa87...................kp 22/28
Scarletta.............kp 21/27-28
Sinisilmät......…kp 21/30
Krippis...........kp 18/22-24
Meemuli............kp 18/35-43
Nuunuu-84..........kp 16/30
Kuumeilija40.........kp 13/
Petronella09.........kp 11/25-27
Hulda_84.......kp 11/26-30
Iinanen.........kp 10/23-24
Chili_..............kp 9/28-29
Suhveli..........kp 8/27
Toiveikas1992.....kp 7/24-36
Lavender_........kp 7/25
Marsku88..........kp 6/31
Leonida.......kp 3/29-30

★★★★★★★★★★★★★★★★★

Kirjoh89..........dpo 9
Jennie_...........dpo 8
Scarletta.........dpo 8
Krippis................dpo 7
Iinanen...............dpo1
Kuumeilija40.....dpo 0

★★★★★★★★★★★★★★★★★★
 
Viimeksi muokattu:
Valitettavasti ei vielä tämäkään vuosi tuonut meille vauvaa. Mutta vihdoin olemme jo hyvin lähellä ivf-hoitoja. Mietityttää, miksi ei ole löytynyt syytä. Toisaalta muistelen lääkärien sanoneen, että viidesosalla pareista syytä ei löydy. Se kuulostaa aika isolta osalta. Ja silti heistäkin suuri osa saa lapsen hoitojen avulla. Nyt pitää kärvistellä nämä kivut ohi ja löytää positiivista mieltä :)
 
Miten pitkään odottaisitte kuukautisia jos on ollut tilanne,että joko kemiallinen tai keskenmeno, ennenkuin otatte yhteyttä lääkäriin? Onko siitä mitään haittaa jos vain odottaa eikä mitään kuulu? On kyllä vähän kramppailua/alaselkäkipua.
Mulla alkoi vuoto kanssa kunnolla kaksi päivää keskenmenosta. Tai oikeastaan vajaa viikko keskiviikkona hcg arvo alhaalla ja kunnon vuoto maanantaina. Mutta odottaisin viikon jos ei vuoto ala. Ohje mulla oli että jos vuotaa 2 vko niin sitten yhteyttä lääkäriin. Tiedän tapauksen jossa vielä 2 kk keskenmenon jälkeen vasta pääsi kaavintaan. Aina vaan tyhjennys pillereitä ja lopulta lääkäri vaan sanoi eihän tää edes vielä haise .
 
@toivojatintti Hieno viiva ja saa innostua! Onnea! :love:

@minttuni Meilläkään mitään syytä lapsettomuudelle ei oo löytynyt. Tsemppiä tulevaan! Oon usein pohtinut, että auttaisiko se tilannetta, jos jokin syy olisi. Toisaalta kun syytä ei ole, niin toivoakin on.. Toki meillä jotain yrityksiä raskauden alkamisen suhteen on takana.
Kiitos :) Eipä se tietenkään tilannetta muuttaisi. Jos hoitomuoto sama ivf, niin diagnoosilla ei väliä? Joillakin kavereilla syy ollut selkeä. Luomuna ei voi onnistua, mutta ivf on sitten heti onnistunut, kun saatu hedelmöittyminen tapahtumaan ja alkio kohtuun. Teille myös tsemppiä odotteluun ❤
 

Yhteistyössä