Toivottavasti lapsistamme ei tule yhtä "mulle kaikki heti" samalla tavalla kun mieheni on!

  • Viestiketjun aloittaja "Tilli"
  • Ensimmäinen viesti
"Tilli"
Välillä ärsyttää todella paljon miehen käytös tuossa, että haluaa aina kaiken heti eikä jotenkin voi käsittää, että minäkin voin haluta yhtä paljon tehdä jotain. Varsinkin nyt kun on harvinaista, että ehdin jotain katsoa telkkarista tai lukea kun lapset vaativat huomiota kokoajan. Jos katson telkkaria tulee mieheni välittömästi kääntämään kanavan vaikka ohjelma jota haluaa katsoa alksisi vasta noin 15 min Kuluttua koska haluaa varmasti nähdä sen alusta asti (usein ei edes tiedä mitä muilta kanavilta tulee mutta haluaa katsoa jotain muuta), jos luen lehteä mieheni tulee repimään sen käsistäni koska minä kuulemma ehdin lukea sen myöhemmin, jos olen suihkussa tulee hän tönimään minut pois vaikka minulla olisi enää hoitoaineet huuhtelematta koska hän haluaa nyt suihkuun jne. Jos en anna periksi tulee asiasta ihan kamala riita jonka minä häviän koska mies on voimakkaampi eli saa kyllä väkisin tahtonsa läpi.

Millä ihmeellä saan lapsilleni opetettua, että muut pitää huomioida ja heidän isänsä käytös on itsekästä? Mies taas on sitä mieltä, että pitää oppia pitämään puolensa pienestä asti. Minusta taas tuollainen ei ole puolensa pitämistä vaan itsekästä.
 
"Tilli"
Ei kai alussa ollut tuollainen vasta jossain vaiheessa muuttui/ alkoi tuollaiseksi ja nyt lasten myötä tuo tapa on alkanut ärsyttää niin paljon, että harkitsen yhä useammin eroa. Varsinkin niinä päivinä kun tuota tapahtuu monta kertaa lyhyen ajan sisällä. Esim. Katson telkkaria -> mies tulee ja vaihtaa kanavan. No ajattelen mennä nettiin kun en saa telkkaria katsoa mies tulee välittömästi ottamaan minulta läppärin koska haluaa olla netissä samalla kun katsoo telkkaria.
 
[QUOTE="Tilli";28981861]Ei kai alussa ollut tuollainen vasta jossain vaiheessa muuttui/ alkoi tuollaiseksi ja nyt lasten myötä tuo tapa on alkanut ärsyttää niin paljon, että harkitsen yhä useammin eroa. Varsinkin niinä päivinä kun tuota tapahtuu monta kertaa lyhyen ajan sisällä. Esim. Katson telkkaria -> mies tulee ja vaihtaa kanavan. No ajattelen mennä nettiin kun en saa telkkaria katsoa mies tulee välittömästi ottamaan minulta läppärin koska haluaa olla netissä samalla kun katsoo telkkaria.[/QUOTE]

Ja sä annat sen läppärin? Mulla ei olisi edes ero harkinnan alla tuossa vaiheessa.
 
Niin toi
suihku homma eli sulla hoito-aineet päässä, ja äijä ajaa suihkusta pois? Menetkö vessaan huuhtelemaan hiukset vai miten?:eek:
Jotenkin järkyttävää ja epäuskoisena kirjoitustasi luin, vaikka sitä riitaa tulisi niin kyllä miehelle pitäisi pystyä pistämään vastaan noinkin törkeissä asioissa, mitä tarkoitat voimakkuudella riita tilanteissa, siis käykö fyysisesti käsiksi vai?
 
Eihän tuo voi olla totta :O Tuollaisen mallin antaa lapsilleenkin. Jotain on tehtävä pian. Turha jälkeenpäin itkeä, että voi voi, kun lapsista tuli isänsä kaltaisia. Kyllä sinun on jollain keinolla tehtävä tuosta loppu. Jos ei puhe auta niin teot.
 
gte
Ei tämä voi olla totta,tuohan kuulostaa ihan joltain ala-asteikäisltä lapselta! Mitä sitten näet miehessäsi? Itse ajattelen että tuollainen käytös tuhoaisi kaiken muun alleen ja lähtisin lasten kanssa.
 
"Vieras"
[QUOTE="vieras";28981902]Eihän tuollaista voi olla? En todella katselisi päiväkään enää. Eroaisin![/QUOTE]

Sama.

Ei arvosta eikä kunnioita sinua pätkääkään, kävelee vain pokkana aina ylitsesi? Ja sinä suostut?
 
"Vieras"
Jos annat miehen kävellä ylitsesi niin lapset kyllä oppivat saman ja kävelevät myös ylitsesi. Jos miehellä ei tosiaan oo mitään kunnioitusta sua kohtaan niin pistä se pellolle.
 
"vieras"
[QUOTE="Vieras";28981946]Osta oma tv.
Lukitse suihkuhuoneen ovi.
Mene lukemaan lehti erihuoneeseen missä mies on.[/QUOTE]

peesi näille, tai jos multa vietäis kaikki "viihdykkeet" niin lähtisin vaikka kaverin luo pariksi kolmeksi tunniksi, siinäpä ihmettelis mihin se akka hävis?:D
Mikset sinä voi viedä miehesi käsistä tavaroita? Anna perskules samalla mitalla takaisin!!
 
"asd"
[QUOTE="vieras";28981980]peesi näille, tai jos multa vietäis kaikki "viihdykkeet" niin lähtisin vaikka kaverin luo pariksi kolmeksi tunniksi, siinäpä ihmettelis mihin se akka hävis?:D
Mikset sinä voi viedä miehesi käsistä tavaroita? Anna perskules samalla mitalla takaisin!![/QUOTE]

No siinäpä lapset saisivat hyvän mallin, kun molemmat vanhemmat heittäytyisivät uhmaikäisiksi mukuloiksi.
 
"vieras"
[QUOTE="asd";28981988]No siinäpä lapset saisivat hyvän mallin, kun molemmat vanhemmat heittäytyisivät uhmaikäisiksi mukuloiksi.[/QUOTE]

Valitettavasti joskus pitää antaa samalla mitalla takaisin vaikka se olisi kuinka lapsellista, on katsos sellaisia ihmisiä mitkä eivät ymmärrä muutoin?!:D
 
"Vieras"
Kaikkein pelottavinta tuossa tarinassasi on että mies voi tullla ja ottaa, töniä pois suihkusta jne 'koska on on voimakkaampi' mitä mies siis tekisi jos panisit hanttiin? Löisi?
 
"vieras"
[QUOTE="Vieras";28982026]Kaikkein pelottavinta tuossa tarinassasi on että mies voi tullla ja ottaa, töniä pois suihkusta jne 'koska on on voimakkaampi' mitä mies siis tekisi jos panisit hanttiin? Löisi?[/QUOTE]

mäkin jäin miettimään?:( Tuo miehen käytös on silkkaa alistamista, ja tuntuu vielä nauttivan siittä?
 
lähde nyt pois!
herranpieksut, guuglaa aiheesta NARSISTI. Olet narsistin puoliso, toimi sen mukaan. Ensin voit antaa ukaasin, ja jos (luultavasti ei tehoa) ei tehoa, lähde pois ennekuin kärsit ja lapsesi kärsivät enemmän. Paikkakunnallasi saattaa toimia narsistien puolisoiden vertaistukiryhmä, voit ottaa selvää.
 
jepssss
kyllä sattaa ainakin osasta lapsia tulla tommosia.. sanoisin että haluan erota etten halua lapsistammekin tulevan tuollaisia..mitäs mies siihen? haluaako muuttua vai uhkaa ottaa lapset itselleen?
 

Yhteistyössä