Totuus julki: mikä on munavoin oikea rakenne? Tasainen vauvamössömainen vai isot rakeiset munaklöntit?

  • Viestiketjun aloittaja Tutkimus tämäkin
  • Ensimmäinen viesti
Tutkimus tämäkin
Taas oppi uutta tuosta munavoikeskustelusta. Että tässäkin asiassa on näin suuria koulukuntaeroja :)

Kertokaahan siis, minkälaista on teidän mielestä oikeanlainen munavoi. Sauvavatkaimella sileäksi mössöksi vai varovasti veitsellä niin, ettei munat vaan muussaudu liikaa?
 
rakkaudesta ruokaan
Alkuperäinen kirjoittaja mummero:
haarukalla litsattu tottakai.
juur näin. eikä haittaa kokkareet :D

munavoissa voi olla myös raejuustoa keventämässä sitä ja persiljaa tai tilliä tuomaan lisämakua. muitakin tuoreita yrttejä voi käyttää. :p

 

Yhteistyössä