TOUKOKUISTEN 2007 toukokuu


HELLOU!!!! :wave:

Kyllä aika kuluu hitaasti... No odottavan aika on pitkä niinhän sitä sanotaan... Täytyy taas tänään yrittää vaavia ulos ajella saunassa... Ois kyl niin ihana kun syntyis ilman käynnistystä (ja tietysti mahd pian!) ku se käynnistely voi kestää ja ne synttäritkin lähenee kovaa vauhtia :eek: . Aika hassu olo kun toisaalta tuntuu että aika loppuu kesken ennen niitä esikon synttäreitä (lahjat hommaamatta, mites kakku, ketä kutsutaan yms) ja toisaalta aika matelee kun vaavia ei kuulu!

On kyllä olleet nää pari päivää tosi hassuja kun tietää odottavansa poikaa ja siskotkin jo puhuu Kasperi vauvasta. Tytöt myös kyselee mitä kaikkee se pikku veli osaa tehdä ja onko se kiltti vai tuhma jne... Kyllä tytötkin nyt selvästi enemmän vauvaa odottaa kun se veli on uusi juttu kahdelle prinsessalle =) !

No joo pitää yrittää saada aika kulumaan jollain ihmeellä.
Jaksuja vielä kaikille!!!

Hepotyty ja toko 40+5
 
Hei vaan kaikille!

Minäkin nyt sitten ihan loppu metrien kunniaksi päätin rekisteröityä tänne ja ilmoittaa olemassaolostani :wave: Palstalla olen käynyt päivittäin lukemassa kuulumisianne parin kuukauden ajan ja ajattelin että olisi ihan hauska liittyä joukkoon.
Ja erityisesti lohduttaa Hepotytyä ettet ole ainut joka vielä odottaa. Mulla on äitipolille viikon päästä yliaikaiskontrolli ja olen kyllä asennoitunut niin että sillä reissulla jään synnyttämään, muuten mies ei pääse mukaan työnsä takia ja isommille lapsille on hankala järjestää jatkuvasti hälyytystilassa olevaa hoitajaa. Joten toivon todella että heillä sielä löytyy ymmärrystä ja käynnistävät lauantaina 9.6.
Muuten olen päättänyt nauttia näistä viimeisistä ajoista 3. lapsisena perheenä täysin siemauksin, kohta kun on taas pikkuinen vauva niin ainankin hetken aikaa taas kaikki on paljon työläämpää ja vaatii totuttelua. Siispä ajattelen asian näin että nyt kun synnytykseen ei todellakaan voi olla kuin max. viikko aikaa niin nautitaan nyt tämän hetkisestä kokoonpanosta. :)

Joku kyseli aijemmin ehkäpä n. viikko sitten että olisiko jollakulla käyttöä äitiyspakkauksessa tulleelle kestovaipalle, vieläkö se pyörii ylimääräisenä kaapissa? Meillä kestoillaan ja mielellään otan vaipan jos jollakulla muulla ei ole sille käyttöä. Tulisipahan ainankin hyödynnettyä ;)

Ansille haluan antaa oikein ison halauksen :hug: En osaa sanoin kertoa kuinka pahoillani olen puolestanne :flower:

Vielä me viimeiset jotka odottelemme, kirjoitellaan ahkeraan. On niin kiva käydä lukemassa kuulumisianne!
:wave:

Perunankukka :heart: masuvauva
 
Menin suihkuun olisko kello ollut 00.15 about kun tuli eka ihan kipee supistus. (olin siinä vaiheessa pessyt hiukset jo ja pistänyt hoitoaineen päähän) no se supistus sai mut niin jotenkin unohtaan mitä mä tein että pesin vaan sitten vartalon ja tulin pois. Tulin tähän koneelle odottaan että hiukset pikkasen kuivuis... pari kipeetä supistusta lisää ja sitten rupee vasta mieleen palaamaan että pesinkö mä sitä hoitoainetta pois...

Kello oli varmaan lähemmäs yksi kun menin sitten uudestaan pesemään hiuksia kun niit supistuksia jatkui.. Ajattelin että kyllä hiusten pitää näyttää hyviltä kuvissa jos niitä pitää ottaa jossain vaiheessa...

Sen jälkeen yritin koneella istua mut joka kerta kun tuli supistus oli pakko päästä liikkeelle ja heilua ympäriinsä. Kello yhden jälkeen sitten soitettiin kätilölle supistukset tuli joka 3 minuutti suurinpiirtein ja kätilö tuli (15 min) ja sain ekan sisätutkimuksenkin raskauden aikana. Olin 3 senttiä auki. Kätilö totes että se voi mennä tosi nopeesti tai voi kestää kauankin. keskusteltiin sairaalaan menosta että jos haluan sairaalaan niin mun pitää mennä ajoissa kun ei ne anna kivunlievitystä sitten sielläkään jos on liian pitkällä synnytys. Sanoin että pärjään vielä, ja kätilö totes että hän menee sitten kotiin vielä, että soita heti kun tuntuu siltä että kivut on liian suuret tai että haluat mut takaisin tänne.

Tässä välissä selvisin kuuma vesipullon kanssa. Mies makasin mun takana ja se pullo välissä. joka supistuksen aikana keinuin kyljellä minkäpystyin. Jotenkin tuntuu että supistusten välissä olin jotenkin horroksessa. Tällä menolla mentiin 3.30 asti kun kuulin NAPS äänen ja jotenkin siitä tokenin että nyt varmaan meni vedet. No pikkasen paikat kostui ja oli pakko kiivetä ylös sängystä ja sitten rupes tuntuu pahalta noh pistettiin sitten se pala mikä mulla oli lakanan alla (miehen mummon vanha virtsan karkaus suoja sängystä... )että ei patja kastu ... Noh tässä vaiheessa pikkasen muisti jo hämäree kunnolla.

Noh 4.20 mies soitti uudestaan että nyt mä haluan kätilön paikalle. Kätilö oli 4.35 täällä. Siinä välissä tuntui jo että pitäis ponnistaa ja mies yrittää että kyllä sä voit aloittaa, mä karjun naama punasena että en varmaan, jos en oo kokonaan auki niin sitten tulee tuhoa.. (yllättävää että muistin tuon kipujen keskellä ) Noh kätilö teki sisätarkastuksen ja olin 7 cm auki. Liian myöhästä sairaalaan lähteä. kätilö kylmän rauhallisesti ilmoitti että sun vauva syntyy kotona (minä itku paniikki kohtaus enkä meinaa millään rauhottua.) Jossain tässä vaiheessa karjun tuskissani niin että esikko herää viereisestä huoneesta. Noh mies joutuu lähtee viemään sitä sitten vanhemmillensa naapuriin ja tuntuu että se kestää ikuisuuden. Komensin ottaan koirankin mukaan ei varmaan kovin hyvää tee koiralle mun karjuminen. 5.07 saan ruveta ponnistamaan ja tyttö syntyi 5.16.

Kätilö ei ollut tosin iloinen koska hänen hälyttämä hoitaja ei ehtinyt paikalle synnytykseen. Täällä siis kätilö hälyttää hoitajan synnytykseen kun tuntuu että on tarvis ja sen tekikin heti kun oli tehnyt sisätarkastuksen että olim 7 cm auki.. Hoitaja saapui puoltuntia synnytyksen jälkeen.

Mucho
 
TERVEHDYS!!!!

MOI IHANAINEN PERUNANKUKKA :wave: :wave:!
On tosi kiva että saan kärvistely kaverin joka käy täällä usein!!!!! On jo ollut aika hiljaista täällä meidän palstalla mutta eipä meitä montaa olekkaan jäljellä joten kirjoittelun harveneminen ei ole yllätys.

ONNEA MUCHO TYTÖSTÄ :hug: :flower: :flower: !

Mulle tuli tänä aamuna heti herättyä sellainen tunne että tää vauva ei omin voimin synny... (eli nyt pistän kaiken toivon siihen että saisin sen käynnistyksen silloin 7pv) Joka ilta ehdin luulla että nyt on kipeä supistus kun kiristää ja tuntuu vaikka miltä mutta joka kerta se tuntemus paljastuukin tokon venyttelyksi joka tuntuu tosi epämukavalta...(onkohan poju kasvanut kovinkin suureksi viime arvion jäljiltä kun tuntuu ettei mahaan mahdu!!!!) Huomenna taas neuvola käyntikin mut sekin on jo sitten viimeinen täällä käytävä kun sen jälkeen on sit se kontrolli (ja toivottavasti käynnistys!)

No täytyy yrittää saada aika kulumaan ja alkaa vaikka askartelemaan tytön synttäreille juhla hattuja. Neiti on niitä jo muutaman päivän kysellyt kun sitä huolettaa ettei äiti välttämättä ehdi niitä tehdä ennen juhlia. Muut kuulemma ei osaa tehdä niistä hyviä... =)!

No jatketaan odotusta! Jaksuja taas kaikille!

Hepotyty ja toko 40+6
 

Heipä hei :wave: !

Hiljaista on jo tällä palstalla.... Taitaa kaikki muut olla jo vauvoja hakemassa! No mäkin toivottavasti viimeistään torstaina pääsen nyyttiä tekemään kun on se kontrolli silloin. Siihenhän olis sit enää 3 päivää joten ei mene kauan kun mäkin poistun tältä palstalta.... Toisaalta tosi harmi kun täällä on ollut niin kiva jutella... Vauvojen kanssa on sit niin paljon vähemmän aikaa ettei voi niin aktiivisesti käydä vauva puolella kirjoittelemassa. Kyllä kuitenkin innolla odotan että vaavin saan ja että pääsisin vauva palstalle!

Nyt ei kyllä oikein enenpää asiaa ole ja sinne neuvolaankin pitää kohta joutua mut käyn taas kurkkailemassa vieläkö täällä joku muukin on!

Jaksuja kaikille!!!!

Hepotyty ja toko 41 tasan
 
Kiitoksia teille kaikille osanotoista!
Vauvan kuoleman on hyväksynyt, mutta ikävä on välillä tosi kova rakasta pientä poikaamme, perjantaina oli hautaan siunaaminen!Lapset ovat paljon kyselleet vauvasta ja ihmetelleet, välillä vaikea tuon ikäisille selittää asioita!
Sen verran voin synnytyksestä sanoa että se meni hyvin ja oli kaikkein helppoin tähän astisista synnytyksistä: kivutkaan eivät olleet mitenkään kovia!Kerkesin siinä ajatellakin että miten poika näin helposti syntyi, kun huomasimme heti napanuoran katkastua ettei kaikki ole kunnossa ja poika vietiin elvytyshuoneeseen, sieltä sit lähtivät ambulanssilla viemään isompaan sairaalaan ja matkan aikana poika sitten oli menehtynyt!Tunteet ovat kyllä vaihdelleet näiden viikkojen aikana paljon, mutta puhuminen on auttanut tosi paljon!
Nyt taidamme lasten kans mennä ulkoileen, kun niin kaunis!

Ja kaikille vauvan saaneille Onnea, nauttikaa nyt vauvasta oikein paljon!
 
Täällä vielä ollaan :wave:

On vaan niin kauniita ilmoja, ettei pahemmin sisällä malttaisi istuskella B)
Eilen oli taas todella kipeitä supistuksia ja niitä tuli aika tiuhaan tahtiin mutta lopahtivat sitten iltaa kohden :( Ajattelin jo pääseväni tositoimiin mutta odotus jatkuu... :headwall:

Mulla on kanssa torstaina tuo yliaikaiskontrolli mutta se on vasta kontrolli, joten en usko että sillon käynnistellään. Antavat varmaan ajan sitten johonkin ensi viikon alkuun... joten voipi olla, että notkun täällä ihan viimeisenä. Ärsyttävän paljon antavat täällä mennä yli lasketunajan ennen kuin mitään tehdään :/

Marjuskalle ja Mucholle onnea pikkuisista :hug: :flower: :flower:

Nyt täytyy mennä ruoanlaittoon.

Räppänä rv 41+4
 
Heippa!Täälä minäkin vielä"heilun"masuni kanssa :wave: Vähän aika sitte oli neuvola ja sain ajan torstaiksi Kanta-Hämeeseen,yliaikaiskontrolliin.Voi kun nyt kuitenki syntyis ennen sitä,ihan omilla suppareilla tms.Pikkusen on nyt nuo helteet tehny sitä turvotusta meikäläisellekin :/ Toinen nilkka turvoksissa ja oikeen käden keski-ja nimetön sormi tuntuu silleen tunnottomilta välillä :( Neuvolantäti vaan sano että semmosta se usein on kun menee yliaikaseks ja noin helteet vielä.Muuten vaavin sydänäänet oli napakat ja paukutteli sellasta 130 :heart: Ja itellä pissa oli puhdasta ja paineet samaa luokkaa kun mulla yleensäkin.
Eilen illalla kyllä vihlo NIIIIN vietävästi alakertaa että olin jo sairaalakassiani täyttelemässä ja varma että nyt lähetään...mutta taas sitä vaan yö vaihtu aamuun ja odotus jatkuu... |O :) Mutta kyllä ne vaavit sieltä tulee kun niitten aika on =)
Nyt huilimaan ja sit illalla anoppilaan grillaileen!Tai sairaalaan?!Kuka sen tietää...?! ;)

Äippäliini-73 ja vaavimasussa 41
 

MORJENS!!!!

Mäkin siis kävin tänään neuvolassa ja kaikki oli hyvin! Paineet hyvät, pissa puhdas ja kaikki muukin kunnossa... Mäkin sain ajan kontrolliin torstai aamuksi mut vielähän tässä ois pari päivää aikaa ennen sitä... Mun oma neuvolan täti sanoi että pahimmillaan voivat venyttää käynnistyksen maanantaille asti joten ois siis vielä VIIKKO vaavin saantiin mut toivon kyl tosi paljon että tulis ite mahdollisimman nopeaan...

Esikon synttäri juhlat siirrettiin pidettäväksi 18.6 että ehtii varmasti tän vaavin ensin tehdä ja silloin on myös kauempana asuva täti täällä niin saadaan sekin virallisille juhlille mukaan. 18 pv onkin sitten menoja täynnä kun ensin aamulla sankari viedään hammaslääkäriin sitten 4v neuvolaan ja sitten illalla juhlat!

No mut jatketaan me vaan odottamista! Kyllä meidän vaavit aika piakkoin kuitenkin tulevat!!!!

Hepotyty ja toko 41 tasan!
 
Heipä hei!

Täällä vielä minäkin jatkan odottelua. Soitin tänään sairaalaan ja kyselin että kun lauantaina olisi se yliaikaiskontrolli niin onko toiveitakaan saada jäädä samalla reissulla synnyttämään. Selitin tilannettamme että mies joutuu otta
a pekkasia voidakseen tulla mukaan synnytykseen ja hoitaakseen isompia kotona mun sairaalassa ollessa ja jos hän nyt ne viikonlopuksi varaa niin ne on myös käytettävä ja käytännössä ensi viikolla ei ole mahdollista hänen saada sitten vapaata. Että josko mies uskaltaisi jo ilmoittaa työnantajalleen loman tarpeesta ettei mene sitten hukkaan nekin vapaat niin kuin kesäloma joka päättyi tänään. Sitäkään ei saanut siirrettyä kesäkuulle joka olisi varmasti ollut ihan tarpeellista kun vauvakin tulee ja on jo 3. lasta ennenstään.
No kumminkin, sairaalasta sanottiin vain että jos salit on täynnä tai osastoilla on ruuhkaa niin ei ole mitään mahdollisuutta käynnistykseen jos vauvalla kaikki ok. Että koittakaahan vain saada seuraavallekin viikolle jotenkin järjestymään lastenhoito, että voi olla että sielä käydään muutamanakin päivänä eikä välttämättä käynnistellä. Että sillälailla. Joskus tuntuu että KAIKKI tässä elämässä on niin hankalaa!
Onneksi oma olo on vielä ihan hyvä, ettei ole sitäkin rasitteena että olisi hankalaa olla. Soitinkin jo tänään tästä kaikesta turhautuneena vyöhyketeraterapeutille ja kyselin hoidon mahdollista vaikutusta synnytyksen käynnistykseen, hän antoi toisen terapeutin nimen ja numeron ja kehoitti soittamaan tälle kun ei itsellään ollut kokemusta tämän tyyppisestä hoidosta. Päätin että tänään vielä hieron oikein tarmokkaasti itse jalkoja ja jos mitään ei huomiseen iltapäivään mennessä ole tapahtunut niin varaan torstaille ajan. Ja toivon hirmu kovasti että joutuvat ottamaan mut synnyttämään viikonlopun aikana, olipa tilaa tai ei :LOL:

Onko kenenlläkään kokemusta vyöhyketerapiasta synnytyksen käynnistyksessä?
Itsellä vain sen verran että kun viimeksi odotin niin viikolla 41+6 hieroin illasta 10 min. kumpaakin jalkapohjaa ja 2 tunnin kuluttua rupesi supistaa ja näillä supistuksilla nuorimmainen syntyi. Mutta tiedä häntä olisiko tyttö syntynyt muutenkin sinä yönä :/

Ja nyt jätskin kimppuun, ihana kun on lämmintä niin voi hyvällä omalla tunnolla syödä helteistä oloaan helpottaakseen vaikkapa jätskiä :)
 
hihhii
Meille syntyi poika 1.6 klo.17.23. kiireellisellä sektiolla se sitten loppujen lopuksi otettiin maailmaan, niinkuin edellinenkin. Poika syntyi viikoilla 41+4 ja pituus oli 51 cm ja paino 3395 g ja päänymp.34. Just tultiin kotiin!
 
Oho! onpa sivut muuttuneet...en ehdi nyt lukemaan muiden juttuja, yritän myöhemmin...Meille syntyi torstaiaamuna poika rv 41+1, 51 cm ja 3620g. Synnytys oli ihan siedettävä, kerron siitä sitten myöhemmin. Kiltti poika on, syöja nukkuu ilman itkuja, ainakin toistaiseksi :)

Onnittelut muillekin vauvansa saaneilla ja kyllä te loputkin vielä perässä tulette!! :flower:

niin siis syntyi 31.5. eli ehdinpä toukokuussa :)
 
Alkuperäinen kirjoittaja Tiitteräinen:
Tässäpä uusi ketjumme TOUKOKUULLE. Syntyneet lukee listassa alimmaisena, onnea vain heille :)

Toukomasuihin kuuluvat tällä hetkellä:

************************************************************

28.4.
Kipinä-77, 2. lapsi, OYS/Raahe

30.4.
cailin, 1. lapsi, OYS

2.5.
jerianna77, 3. lapsi, Vaasan ks
Tiitulii, 3. lapsi, KYS
Onnellinen 1970, HUS
Anne76, 2. lapsi, TAYS

3.5.
Vieras, 1. lapsi
dinas, 2.lapsi, OYS

4.5.
ELSA, 3. lapsi, NKL
hömppis, 1. lapsi, TAYS

5.5.
Lucia, 1. lapsi, NKL
Anniina, 1. lapsi, Kätilöopisto
redwaldemar, 3. lapsi, HYS
maria
Sartsu, 1. lapsi, Kätilöpisto
mimosa 3.lapsi

6.5.
BlackDiamond, 2. lapsi, LKS
Onnellinen, 1. lapsi
sieppo, 5. lapsi, L-PKS
Maeve, 2. lapsi

7.5.
jenanna, 2. lapsi, SATKS

8.5.
Zinnah, 2. lapsi, KYS
Riks, 2. lapsi, TYKS, ultra: tyttö

9.5.
Iituliini79, 1. lapsi

10.5.
sinna, 2. lapsi, OYS
Sokuri, 2. lapsi, SeKS
minnapj000, 3. lapsi, Lappeenranta
Mansikkamäki, 3. lapsi

11.5.
solifer, 3. lapsi, TAYS
venlukka83, 2. lapsi, OYS

12.5.
Jennie, 1. lapsi, PKKS

13.5.
ninni, 1. lapsi KSKS

14.5.
Onneli, 1. lapsi, KAS

15.5.
Mammuska, 6. lapsi, TAYS
muumi, 2. lapsi, Kätilöopisto

16.5.
agafiina, 2. lapsi
Creeker, 1. lapsi, TAYS

17.5.
äipyli79, 3. lapsi, KH-KS
Siilisopuli, TYKS

18.5.
Jonna81, 2. lapsi, TYKS
Minsku, 1. lapsi, SEKS

19.5.
Matron, 1. lapsi, KAKS
likka-90, 1. lapsi, KYS
aplia, 3. lapsi

20.5.
hippimamma, 2. lapsi, OYS, ultra: tyttö
lumio, 1. lapsi, Jorvi
Sofia78, 1. lapsi, poikaolo
Touko07, 1. lapsi, PKKS

21.5.
Zandalee, 1. lapsi, Naistenklinikka
mamaa, 2. lapsi, ultra: tyttö

22.5.
Kaisa, 2. lapsi, Savonlinnan ks
Neitinoita Alisa, 1. lapsi, KAKS
Mari26, 2. lapsi, SatKS

23.5.
tyttö83, 1. lapsi, PHKS, ultra: poika
mari26, 2. lapsi
StiinaS, 1. lapsi, K-SKS

24.5.
Räppänä, 3. lapsi, TYKS, ultra; poika

25.5.
canim, 3. lapsi, PHKS
Marika, 3. lapsi, PHKS
mie vaan
Liljaa, 1. lapsi
hepskukkuu, 2.lapsi, kätilöopisto

26.5.
Nanna

27.5.
Tiitikkä-85, 2. lapsi, Naistenklinikka

28.5.
FANG-ANN-75, 2. lapsi, TAYS
miuku, 1. lapsi
mamma80, 1. lapsi
äippäliini -73, 5. lapsi
Hepotyty, 3. lapsi P-KKS

29.5.
Krisse83, 2. lapsi, SeKS

30.5.
äiti x8, 9. lapsi, Keski-Pohjanmaan KS
Sohvi2, 1. ja 2. lapsi, SAS
papana
äippä84, 2. lapsi, SeKS
lobelia80, 3.lapsi, OYS

31.5.
polle80, 1. lapsi
kesälumi, 31.5. TAYS
Bonnie, 2. lapsi

???
NannaJo, 4. lapsi
Taavetti, 2. lapsi
Leenu85, 2. lapsi, SatKS tai Vammala
vinci, 2. lapsi, TAYS


*************************************************************

Commander on aloittanut vauvapuolelle uuden ketjun vauvan saaneille toukokuisille, joten siellä voi sitten jatkaa keskustelua vauva-arjesta, ja saa toki tännekkin kirjoitella kuulumisia.

Syntyneet :heart:

Himmeli 22.2. Poika rv 29, 1500g/41cm
Rasse04 29.3. Tyttö rv 32+6, 1105g/35cm
Lumikko 14.4. Tyttö
Parasta aikaa 17.4. Tyttö rv 37+5, 3920g/52,5cm
Commander 17.4. Tyttö rv 38+5, 4100g/51cm
vauvahaave 17.4. rv 38, Poika A 46cm/2550g, Poika B 46cm/2620g
RPM 17.4. rv 36+1, Tyttö 3200g/50cm
MikaelaEster 18.4. rv 37+5 Poika, 48cm/2850g
Tirlittan81, 20.4. rv 36+5, Poika A 51cm/3130g, Poika B 51cm/3110g
Sykkyrä 24.4. rv 39+4, Poika 3780g/50cm
Maisa75 25.4.rv 39+1, Tyttö
helinää helskettä 25.4. rv 37+6, Tyttö, 3360g/50cm
SATU27 25.4. rv 39+2 Poika
Siljuska, 26.4. Tyttö rv 38+1, 3100g/48cm
Sammakko 26.4. Poika rv 38+0, 3280g/48cm
miam 26.4. Poika rv 37+6, 3390g/52cm
gismo 26.4. Tyttö rv 39+4, 3470g/50cm
Ihanaa-81 26.4. Poika rv 38
MissH, 27.4. Poika rv 38+5, 50cm/3450g
Melli74 27.4. Tyttö rv 40+3
Kojo, 28.4. Tyttö rv 39+3, 49cm/3370g
Gabria 1.5. Poika rv 39+0, 50cm/4110g
noju 1.5. Tyttö rv 40+0, 4210g/51cm
TuiKKu 2.5. Poika rv 37+5, 2796g/46cm
Heba 2.5. Tyttö rv 38+2, 49cm/3780g
Pullenah85 2.5. Poika rv 39+3, 50cm/3114g
HissunMyy 5.5. rv 39+1, 50cm/3550g
ElliEtikka 5.5. Poika rv 40+3, 51cm/3675g
virpi1980 6.5. Tyttö rv 40+4, 51,5cm/3995g
Vaniljatäti 6.5. Poika rv 40+2, 54cm/4550g
Minnihiiri 7.5. Tyttö rv 39+0, 46cm/3060g
Ilona 7.5. Tyttö rv 40+3, 47cm/3220g
riiviöiden äiti 7.5. Poika rv 40+4, 52cm/3615g
ninzu81 7.5. Poika rv 38+3, 52cm/3780g
eltsu-80 7.5. Poika rv 39+2, 51,5cm/4540g
emppuliinit 7.5. Poika rv 40+3, 50cm/3795g
metsänhenki 7.5.Poika rv 41+4, 48cm/2820g
Balou 7.5. Poika rv 39+1, 49,5cm/3150g
Pähkinä75, 7.5. Poika
mennis 8.5. Tyttö rv 40+2, 53cm/3890g
Neeastiina 8.5. Tyttö rv 39+2, 48cm/2850g
Meea 8.5. Tyttö rv 39+4, 50cm/3600g
Toukomamma07 9.5. Poika rv 39+0, 50cm/3030g
Peuhu 9.5. Tyttö rv 39+6, 50cm/3130g
Heitar 9.5. Poika rv 39+6, 52cm/3805g
Hemppu81 10.5. Tyttö rv 40+6,
maissikas 12.5. Poika rv 41+6, 54cm/4520g
Kaukomaija 12.5. Poika rv 41+1, 51cm/3575g
äitix8 13.05. Tyttö rv 37+5, 47cm/3140g
emmi06 13.5. Tyttö rv 38+4, 50cm/3315g
Viivi-76 14.5. Tyttö rv 40+1,
Tyttöni Tuulispää 15.5. Poika rv 40+2, 49,5cm/3275g
Miesku 16.5. Tyttö rv 42, 52cm/3965g
maitsu83 16.5. Tyttö rv 42, 51cm/3635g
anri82 16.5. Pieni Enkeli Poika
sallinen 17.5. Tyttö, 49cm/3870g
maha-asukki07 17.5. Tyttö rv 40+4, 53cm/4060g
Tiitteräinen 18.5. Poika rv 41+3, 53cm/4440g
suzu1981 18.5. Poika rv 41+5 55cm/4830g
Peppi78 18.5. Poika rv 41+6, 52,5cm/3540g
JabbaTheHut 19.5. Tyttö rv 40+3, 52cm/4695g
Bianca85 20.5. Tyttö rv 42, 53cm/4480g
alexandraana 20.5. Tyttö rv 41+3, 48cm/3200g
Bruschetta 20.5. rv 39+3 Poika, 51cm/3730g
roosa78 20.5. Tyttö, 53,5cm/4335g
HeLinä-83 21.5. Poika
Hanna-77 23.5. Poika 52cm/3870g
jubby 23.5. Poika, 53cm/3775g
klaava 23.5. Tyttö rv 40, 51cm/3695g
jurristi 24.5. Poika rv 40+5, 52cm/3860g
mmamaa 25.5. Poika rv 39+6, 50,5cm/3310g
MayaM 25.5. Poika rv 39+1, 50cm/3520g
Moonlight-80 25.5. Poika rv 40+6, 51cm/3660g
Vilmis82 26.5. Poika rv 40, 51,5cm/3880g
marjuska81 26.5. Poika rv 40+2, 52cm/3980g
KNiinKuinKirppu (Mutteri) 27.5. Tyttö
Maji 28.5. Poika rv 40, 50cm/3845g
mucho 29.5. Tyttö
olava 30.5. Tyttö 51cm/4000g
hihhii 1.6. Poika rv 41+4, 51cm/3395g

Elikkä meille syntyi tyttö äitienpäivän aamuna klo 07.06. Painoa oli 3140g ja pituutta 47cm. Sairaalassa viivyimme yhden yö ja maanantaina olitiin kotona. Synnytys kesti 3t8min.
 
Aurinkoista päivää B) :wave:

Kuuma on mutta silti mun olo on ihmeellisen hyvä. Maha on niin alhaalla, että hengittäminen sujuu hyvin.
Huomenna olisi sitten se yliaikaiskontrolli. Enpä olisi uskonut, että tästä odotuksesta tulee NÄIN pitkä. Tuntuu, että olen jo monta viikkoa hokenut, että eipä tässä enää kauan mene kun on itelläkin nyytti kainalossa...mutta nyt ei oikeasti voi mennä enää kauan. Kaipa sitä jo viimeistään viikon päästä... =) :heart:

Olipa taas monta uutta pienokaista syntynyt. Onnea kaikille =) :flower: :flower:

Nyt taas pihalle.
Räppänä 41+6
 
Onnea sofialle Tyttövauvasta :flower: :flower: Sinullakaan ei poikaolo pitänyt paikkaansa, mutta samapa tuo, molemmat on ihania.

Kovin on tämäkin palsta hilejntynyt, taitaa olla jo viimeisetkin vauvanhakureissulla =) Minäkin vaan käyn kattomassa aina onko tullut uusia vauvoja päivittelen listaa :)

Meillä "Elmeri" jo 2vko ja 3pv :heart: Ja kiltti Poju edelleen.
 

ONNEA VAUVAUTUNEILLE!!!!! :flower: :flower: :hug:

Meidänkin pikku prinssi syntyi tiistai yönä! Paino 3835g ja pituutta 51.5cm rv siis 41+1!

Täs lyhyesti myös synnytys kertomus: Heräsin noin klo2.45 sellasiin vähän napakoihin supistuksiin. kuuntelin niitä noin tunnin kunnes herätin ukon. Sitten alkoikin välittömästi kovat ja tiheät supistukset ja pyysin isiä soittamaan ambulanssin. Autoa odotellessa mentiin ulos ja valahdin istumaan maahan kun alkoi tulla ponnistuksen tarve. Ambulanssiin kun pääsin niin sanoin että tekee tosi kovasti mieli ponnistaa. Kuski soitti kätilölle joka haettiin kyytiin ja mentiin Lieksan terveyskeskukselle. Siellä poika melkein välittömästi syntyikin ensiavussa. Kaikkinensa toimitus kesti 1.5 tuntia; ponnistus vaihe kesti vain minuutin!

Mut nyt poju kutsuu...

Hepotyty ja Kasperi 2vrk
 

Yhteistyössä