TOUKOKUUN TOIVOTUT 2008 HUHTIKUUSSA 2010

Sarbba, hyvältä kuulostaa bileet =) pitäkäähän hauskaa! koita sinäkin rentoutua kaikesta huolimatta :/

Meillä tuli pepille viime yönä kurkunpääntulehdus. Ulkona oltiin pari kertaa, että oireet helpotti ja sitten pidin makkarin ovea useaan otteeseen yöllä auki. Onneks oli kylmä yö. Nyt sillä on ääni käheenä, mutta ei muuta. Kasperilla oli aikoinaan näitä ja näköjään tälläkin nyt taipumus. Sehän tuppaa uusiks tulemaan, kun kerran tulee.

Onnea Nemikan 2veelle!!!! :heart: :flower:
 
kurpitsa: Kiitos :) Huomasin tuolta etusivulta, että teillekin olisi tulossa perheenlisäystä? Kovasti onnea odotukseen ja kauniita ajatuksia teille! :heart:

Onnea täältäkin nemikan pienelle isolle miehelle 2-vuotissynttäreiden johdosta!
 
Nemikan pikkuisolle miehelle kovasti onnea toisesta ikävuodesta :heart:

Kiva kuulla Naukurista ja että hyvin menee =) Iso likka on jo linneakin vaikka vasta synty :eek:

Sarbba :kieh: Uskomattoman huono tuuri....

Miä oon nyt hiukan ymmälläni ton pojan suhteen.... jo kolmas yö kun yski limasesti alkuyöstä ja aamusta räkäsen olonen,ääni käheenä...mut sit päivällä ei mitään. Ei nuhasta tietookaan,eikä mistään limasuudesta muutenkaan... mitäköhän tää nyt sit on. Saa nähä miten tämä yö menee...
 
kiitoksia onnitteluista kovasti ja tsempeistä :heart:

viime yönä sit pikku mies oksenti eka kerran eläissään pari kertaa tuli kaikki pihalle ja sit loppu yön pysy kaikki sisällä. nyt täytyy toivoo ettei isompaan tartu ku on meillä huomenna se käden takia sairaalassa käynti..ja sit jos sairastuu nii on se sydänleikkauski siirrettävä.
koko talvi vältytty noilta taudeilta kaikilta. nyt sit kaikki tulee peräkanaa... :headwall:
ja mä oon nii laattakammone ku poden ihan sairaanloista emetofobiaa. eipä siinä tullu enää uni silmään ku en nukkua uskaltanu tän päänupin kanssa enää vaikka poika nukku ihan rauhassa...
kyllä ihminen voi olla hullu pelkojensa kanssa. ;)
 
Onnea Puliina!!!! :heart: :heart:

Meillä meni viime yökin pihinäksi. Kauhee kun ajattelin, että kohta se oikeesti tukehtuu. Ulkona taas rampattiin vähän väliä. Käytiin ea:ssa aamusta ja kortisonia tabletteina antoi sekä ventolinea pitäis alkaa antamaan tolla maskilla....babyhaler vai mikä onkaan. Mutta siinäpä se kuinka sitä saa annettua! kurkunpääntulehdus se on, mutta tuntuu nyt kestävän.

Kiva kuulla naukurista!

Sarbba, peruuntuko se nyt sitten? mikä niklaksella on?
 
Puliina onnea koko perheelle :heart:

Mukava kuulla Naukurinkin kuulumisia =)

Summer: Ei o viel tietoa joutuuko peruun, lastenvahti on edelleen kipeänä. :/ Niksulla ei onneksi kuumetta ole enää, nuhaa vain.
 
sarbba, Halliinko menette hyppimään? Mun miekkosen piti tänään lähteä sieltä Riikaan, mutta se reissu peruuntui. Kävikin mielessä että miten teidän käy jos sinne olette menossa.. mutta kai se on eri juttu kun ette pidempään (kai) ole lentämässä. Kivoja juhlia! :)

Puliina, onnea! :flower:

Aloitin jalkapallokauteen valmistautumisen ja hankin Eevalle Italian fanipaidan -tietysti-. Omaa joutuu tilailemaan luoja ties mistä, tässä maassa naiset ei ilmeisesti jalkapalloa katso. Miehille ja lapsille kyllä löytyy vaikka mitä.. on se taas niin väärin! Ja on mulla taas ongelmat..
 
Puliina: Onnea vauvasta ! :) :flower:

Meille ei sen ihmeempiä. Yöt olleet taas vähä levottomia, ei oo nyt reilu 2viikkoon halunnut nukahtaaomaan sänkyyn kun tottui kipeenä nukkumaan meidän sängyssä, tai että siihen saa nukahtaakkin. Päätin että olkoot vieressä nyt niin kauan kun ens viikolla muutetaan niin sit saa opetella taas nukkumaan omassa sängyssään.

Sarbba: Oliko hauskat juhlat ? :)

Jaa-a jospa sitä lähtis pesemään keittiön mattoa ja pukemaan neiti ulos isänsä kanssa. J tykkää nykyään yli kovaa keinua, ei tarvinut aamupuurollakin sanoa että syöppäs nyt reippaasti puuro niin mennään keinumaan, niin johan aukes suu ! ;)
 
jälleen pikainen kuikkaus =)

puliinalle hurjasti onnea :heart: ja myös kurpitsalle onnea :heart:

meillä huomenna sit kädestä vielä keskussairaalasta kontrolli ja sit tiistaina pitäis jo olla helsingissä. sitä en tiedä millä kokoonpanolla lähdetään mut siellä tarkoitus olla ja keskiviikkona sit pojan leikkuu.
kauheeta häsläystä ollut. mahatauti kierti vielä tän kaiken keskellä tän sakin.

univelkaa ja stressiä piisaa tästä kaikesta yllin kyllin..mut vapuksi pitäis kaiken olla onneks ohi..ja sit alotan aamuni siiderillä kyllä :LOL:

 
Katris,onnea Avalle :flower:

Nyt on sit viikonpäivät kestänyt pojan öinen limailu... Sellasia pienmuotosia yskänkohtauksia alkuyöstä,räkä siellä rohisee ja ääni on välillä maassa päivälläkin. Mut ei nuhaa tms.Päivällä ei myöskään yski.
Nukkuu suht hyvin,mut on kyl levottomampi. Éi taho rauhottuu takas unille kun on herännyt alkuyöstä yskimiseen..
Jos nyt viel tän viikkoo kattois,sit meil on se reissukin et oikeestaan pakko käyttää lekurissa ennen sitä jos ei ala tokeneen.
 
Repa: :hug: Just tollasta meilläki oli + yski kyllä päivälläkin, tai sai sellasia yskäkohtauksia että oksensi limaa ulos. Saatiin sit ventolinea ja se onneks auttoi meillä.

Katrinaisen Avalle onnea ! :) ois muuten kiva lukea taas pitkästä aikaa kuulumisia ! :wave:
 
Nyt on sitten Synttarikausi taas aluillaan! Onnea Nemikan pojalle ja Katriksen tytolle! :heart: Siirrytaankos me nyt sitten tuonne leikki -ikaisiin?

Naukurin kuulumisia oli kiva lukea ja Onnea Puliinalle :flower:

Unilelu No ei F:lla ole, mutta silla on sellainen pehmolelu Myyra (se siita piirretysta), jota kylla hoidellaan paivisin. Ja Joskus ilatisin kun en ole kotosalla on tarkeeta saada sankyyn mukaan sellainen elefantti valokuvakehys, jossa on kuva minusta ja Freyjasta. Muuten sanky on taynna nallea ym pehmolelua joka siella vaan paivasta toiseen makaa omissa oloissaan.

Kielen kehityksesta sanoja tulee kokoajan uusia. Muutama lausekin jo mahtuu mukaan numerot hallitaan 10 asti ja tunnistetaan. Tavarat luokitellaan Freyja's, mami's or daddy's ja minua komennetaan Ullaa jos en heti vastaa mamii huutoon :D . Nyt tanaan on eka kerran kayttanyt sanaa yes ja suomeksi sanoo etta Freyjan. Saas nahda kuin suomen kieli kehittyy kun mummo ja pappa tulee kaymaan ens viikolla.

Marmotta Ma olisin niin halunnut ostaa F:lle jotain futis juttuu kun kaytiin Etela Afrikassa, mutta se nyt jai. Kaipa me laitetaan (kummiseta varmaan) englannin paita. ois ollut hienoo ostaa Bafana Bafana paita (Etela afrikka) F:lle etta vois kannustaa "omaa tiimiaan".

nyt uutisten pariin.
 
Onnea Katrinaisen Avalle :heart: :flower:

Majj, kuinka te saitte ventolinen annettua? kun me saatiin siihen kurkunpääntulehdukseen viime viikolla ja eihän siitä antamisesta meinannut tulla sitten yhtään mitään.
 

Yhteistyössä