TOUKOKUUN TOUKAT 2010 ~~Elokuussa 2010~~

emv
Heippa naiset!

Meijän neito ei kyllä nykyään ole kovinkaan kiinnostunut nukkumaan päivisin ja sit kiukkuaa. Tosi vähän päivisin nykyään täällä nukutaan, yöt menee kyllä onneks yhä tosi hyvin. Eka pätkä aina oikeastaan 7½-8½h ja sit uni vielä jatkuu muutamalla tunnilla syönnin jälkeen ja sit seuraavankin syönnin jälkeen toisinaan. Yleensä yössä kertyy neidolle noin 11-12h unta. Äidille noin 8 :D. Päivisin tosiaan neito ei kyllä maltais nukkua. Vaunuissa parhaiten.

Vaunuissa meillä nyt viileämmillä ollut joko vk-puku tai ohut vanupuku ja ohut hattu hupun kanssa. Meillä kanssa toisinaan hatun pukemiseen liittyy neidillä turhautumista, mut yleensä tosi väsyneenä ja silloin kiukku voi kohdistua muihinkin ulkovaatteisiin.

Hyäkkäysvaunulle täältäkin tsemppiä allergioiden kanssa!

Raskauskiloja on yhä :headwall::kieh:mutta kovin raskaasti en sitä ota. Suurin osa kummiski lähtenyt pois. Syksyn myötä liikunta lisääntyy ja toivottavasti kilot karisee, vaikka vähitellen. Ja tosiaan niinkuin Seliskin sanoi, imetyksen takia ei vielä uskalla varsinaisesti laihduttaa.

zizilisko: Kiva oli lukea teidän vauvauinti kokemuksista, meillä alkaa kans ens viikon lauantaina.

Eipä kai tällä erää muuta kuin mukavaa tiistain jatkoa. :wave:
 
Heippa!

Raskauskiloista kaikki lähti mut sais vielä lähtee lisää mut pikku hiljaa hyvää tulee ;)

Hatun pukeminen täällä kans siitä kitistään. Muuten naureskelee ku laittaa päälle tai riisuu :)

Hyökkäysvaunu Tsemppiä allergioitten kanssa :hug:

Mut nyt ruoan laittoon jos toi ukko kultakin tulis kohta töistä.

baby dream ja Henkka
 
ulkovaatteiden pukeminen täälläkin välillä tuottaa neitille kiukkua, varsinkin lakin tai hupparin pukeminen.

typy on alkanu nyt kauheena liikkuun! :O ei mitenkään ryömiin sentään mut kääntyilee ja selällään sit 'hiissaa' itteään johonki suuntaan, saattaa hyvinkin olla pois leikkimatolta jos sen siihen on jättäny :)
sit jotenki kummasti riekkuu tuossa leikkimaton kaarissa, välillä näyttää et koittaa istumaan nousta, hurjaa menoa välillä ku äänitehosteetki on mukana :D

kiloja muutama edelleen jäljellä, välillä ärsyttää ne mut tyytyväinen olen silti pudotustahtiin..
enemmän nyt on alkanu vaivaan se ku maha on tuommonen löysä reppu, ei se taija ihan helpolla palautua vaikka kiloja lähtiski, ja sit alakerta, ei tod tunnu omalta :ashamed: en oo edelleenkään sitä sen kummemmin uskaltanu tutkailla:rolleyes:
mies ihmetteli ku sanoin et edelleen veskikäynti tuntuu ikävältä jos pitemmän aikaa joutuu istuun pöntöllä, tulee semmonen inhottava painen alakertaan, muilla?????:wave::whistle:
 
marjutti86 Sama homma. Painetta tuntuu jos joutuu pidempään oleen pöntöllä tai vielä pahemmalta jos pitää olla kyykyssä. Johtuu kuulemma siitä kun saattaa edelleen olla pientä turvotusta/nestettä lantion alueella. Korostuu ja hidastuu kun joutuu paljon olemaan pystyasennossa. Oletko huomannut et olis aamuisin parempi kuin iltaisin? Mulla ainakin niin eli päivän aikana kerää nestettä tai alkaa turvottaa niin et iltasin tuntuu ikävältä, aamulla ei edes huomaa.

[/B]Vaateongelmaisia[/B] ollaan mekin. Hatun saa kyllä laittaa mut sit haalarin laitto on se vihoviimenen juttu tai sit huppu. Herra ei tykkää yhtään, sitä talven haalarirumbaa siis odotellessa!!
 
marjutti Täällä paineen tunne on nyt vihdoin ja viimein hävinny (tai sitä ei oo ollu ainakaan viikkoon). Mulla se paineen tunne vaan tulee seisten tai kävellessä, tosi ikävä tunne ja sitä jo vähän säikähinki, luulin, että olisin palautunu. Kaveri on th ja sano, että ihan normaalia on, ettei vielä täysin oo alakerta palautunu.

Meillä tuota vaateongelmaa ei kauheesti oo. Vähän näyttää kurjalta kun bodyn pukee pään yli, mut ei onneks ala itkeen/kiukutteleen.

Meillä saatu tänään ekat rokotukset ja kyllä neiti on huomattavasti kitusempi mitä normisti. Suppoa jo laitoin, ku ei oo aamusta kunnolla nukkunu, nyt nukkuu tuolla tyytyväisenä. Onko muilla kauan kestäny rokotusten jälkimainingit?? Saas nähä tuleeko lämpöäkin... Toivottavasti nuo oireet olis kohta helpottamaan päin.
 
Alisa meillä rokotuksesta johtuneet jälkimainingit kesti rokotuspäivästä 2vrk, jonka jälkeen neiti on ollu aina oma aurinkoinen itsensä :)

Maira minäkin huomasin saman! :) Niinhän tää aika vaan menee niiiiiin äkkiä :heart:

Tänään neiti menee mun mummille hoitoon illaks, ja lähetään isännän kanssa kiipeilemään, jonka jälkeen ravintolaan syömään ja sitten vielä kruunataan ilta elokuvissa :popcorn: Iiiihanaa :heart:

Miikulainen ja Tirppa 3kk 2vko ja 6pvä :heart:
 
Nyt tarvis joltain fiksummalta apua!! En saa tehtyä uutta pinoa, tietääkö joku millä kikkakolmosilla sen sais tehtyä? Heittää vaan, että "virhe, liikaa merkkejä tekstissä..??" :headwall: :headwall: :headwall:
 
Marjutti mulla oli jonkun aikaa synnytyksen jälkeen, outoa paineen tunnetta, mut enempi silloin kun piti käydä kakalla :) sit se kyl hävis aika nopsaan (en tarkemmin muista) mut siitä oon kyl ihmeissäni miten hyvin muuten toi alakerta palautu synnytyksen jäljiltä, on jo pitkään tuntunu ihan samalta kuin ennenkin ja lihaksetkin palautu tosi nopsaan, sillon kun seksiä harastettiin ekaa kertaa miehen kans (siis tarkotan itse yhdyntää) joskus reilu 2vko synnytyksen jälkeen ja piti sit kysyä miehen mielipidettä, et tuntuko erilaiselta, ni sano et ihan samalta kuin ennenkin... :p esikoisesta kesti kauemmin, tosin sillon tehtiin eppari ja vauvakin paljon isompi...:)

Maira miekin olin ihmeissäni kun huomasin odotus puolella ton uuden toukokuisten ryhmän..:) piti ihan käydä onnitteleen kaikkia!

Täälläkin on ongelma kun vaatteita rupee pukemaan, tai kun tohon turvakaukaloon laittaa...ihan kauhee huuto ja kiljuminen alkaa heti kun pistää hatun päähän ja jatkuu niin kauan ennen kuin lähtee kaukalo liikkeelle...

Alisa84 mielelläni auttaisin jos tietäisin miten se tehdään..voiskohan sitä sit kysyä ylläpidolta tai laittaa ainakin viestiä, ni eiköhän ne jossain välissä sit vastaa...tms... :/
 
Viimeksi muokattu:
Munkin piti käydä lukee uusi toukokuisten pino ja onnitella kaikkia.

Tänne ei mitään uutta |O

Meillä ei oo tullu rokotuksista mitään ei tullu noille isommillekkaan koskaan mitään.

Alisa laita ylläpidolle viestiä tai sit tonne mitäs nyt jos siellä vaikka joku osais auttaa.

Illan jatkoja!

baby dream ja Henkka
 
Enpä ole paljon ehtinyt taas kirjoitella, mutta lukea kuitenkin.

Meillä neiti oppi viikko sitten kääntymään mahalleen ja nyt sitten kääntyillään koko ajan. Leikkimatolla on ihan hetkessä jo eri paikassa kuin hetkeä aiemmin. Kohta ei enää pysy koko matolla...

Meille ei tullut mistään rokotteesta mitään oireita, tai ehkä heräsi yöllä kerran enemmän kuin normaalisti.

Kuinka paljon teidän lapsoset nukkuu vuorokaudessa? Meidän neiti kun tuntuu nukkuvan lähes koko ajan, eli varmaankin sellaiset 16-17h vrk:ssa ainakin, ellei enemmänkin. Tuntuu vaan kauhean paljolta. Nukkuu noin kolmet päikkärit, joskus useammatkin. Esikoinen nukkui paljon vähemmän samanikäisenä. Tämä neiti nukkuu myös yöt hyvin, eli sellaiset 10-11h, toki syö yöllä, mutta nukahtaa heti uudelleen ja rintamaidolla mennään edelleen. Ikää on nyt 3kk ja 9pv. Kai on hyvä että nukkuu, mutta ihmetyttää vaan tuo määrä.
 
apua onko jo muka uudet toukokuiset, miks musta tuntuu niin haikeelta vaikka tuo oma toukokuinen nukkuu tuolla pinniksessä? :D

turvakaukaloon laittaminen on muuten meilläkin pahempi ku vaatteet, välillä se menee hyvin ku saa vauvan huomion juttelemalla muuhun mut joskus on kyl semmosta kiukkua et hävettää yleisellä paikalla neitiä kaukaloon laittaa... :whistle:
luulevat vielä et tahallaan vauvaa kiusaan : / oonki miettiny jo kaukalosta seuraavaa istuinta, jos tytöllä olis sellasessa mukavampi matkustaa.

'kiva' et muillakin samaa ongelmaa ja normaalia on, pitää koittaa alakertaa jumppailla, jospa tää tästä =) nyt kun ajattelen kun kysyit mimmu, niin taitaapa ollakkin niin että aamulla helpompaa ku illalla...

minä kans kysyin mieheltä et miltä tuntu :D (sexin jälkeen ) sano et yhtä hyvältä ku ennenki tai jopa tiukemmalta, en tiiä sanoko vaan:D musta ei tunnu samalta, alapää on jotenki tunnottomampi.......:|
 
magdalena on kyl hyvin nukkuva vauva teillä:)
meijän tyttö nukkuu yöt hyvin, noin 9-10 tuntia, päiväunet on aika vähäiset, yleensä 3 alle tunnin pätkää, eli vuorokaudessa unta tulee jotain 12-15 tuntia, vaihtelee vähän :)
onkohan tää sit vähän 4kk ikäselle?? :wave:
 
Yritin ettiskellä Alisalle & Toukomammalle vastausta.. Yhden löysin..

"Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja Ruttana Näytä viesti
Kuvarajoitus edelleen melko alhainen. Ei pääse aloittamaan uutta ketjua kun viesi on liian pitkä. Mikä on merkkirajoitus viestille? Ja kuvia on meidän (huhtikuiset 2009) ketjussa 126 ja sallittu 70. Eihän tuo siis riitä millään tai siis tulee todella pliisu aloitus jos yrittää saada riittämään."

"Hei, hyvä että raportoit. Säädimme asetuksia ja kuvamäärää on nyt nostettu reippaasti. "

Toi viesti oli laitettu tänään? Että jos joku kokeilis uudestaan yrittää tehä uutta keskustelua?
 
Aha nyt näyttää pelittävän.

Otetaas uusiks.

magdalena meillä kans Henkka nukkuu paljon. Käy illalla nukkuu 20-21 maissa ja nyt ku aloitettiin soseet,ni on heränny yöllä 1kerran syömään. Eli herää yöllä 4-6 välillä syömään ja siitä nukkuu tonne 9-9.30. Sit ollaan hereillä jonkin aikaa ja otetaan maitoa ja sit pienet unet. Sosetta syödään n.12 aikaan ja sit päälle maitoa ja käy nukkuu tossa 13-14 välillä ja nukkuu tonne 17-19 ja sit seurustellaan ennen ilta syömisiä ja unille menoa.

marjutti meillä kans on hankaluuksia turvakaukaloon laittamisella nyt varsinkin ku on tota vaatetusta enemmän. Mä vaihdoin tolle meidän 2 vuotiaalle 9kk.iässä isomman istuimen. Ei enää mahtunut kaukaloon. Mä varasin jo Henkalle meidän naapurilta brion penkin. Meinattiin ostaa samallainen britaxin two way elite penkki kuin tolla 2v.on,mut niitä jos laittaa 2kpl takapenkille,ni tulee aika ahdasta ku noi penkit on aika leveitä. Ja tuo brion penkki on kapeampi.

Mut nyt laittaa tota 2vuotiasta päikkäreille ja itse pääsen kattoo eilistä kauhukeittiötä ;)

baby dream ja Henkka joka vetelee nytkin unia.
 
Viimeksi muokattu:
Apua, siel tosiaan on toukokuisten pino! Mihin tää aika menee?? Tuntuu et vasta tein testiä ja juttelin kaverin kanssa puhelimes ja siihen pärähti kaks viivaa. Mieskää ei vastannu puhelimeen kun kursseilla oli ja laitoin viestin "susta tulee isi" =) Katoin just puhelimesta koska oon ottanu raskaustestistä kuvan, päivämäärä oli 20.8 ja kuvia löyty kolme ja kuvis oli jopa kaks testi tikkua :D
Monesti on miehen kanssa naurettu kun ollaan katottu nukkuvaa Eetua "siin se meidän valeraskaus makaa". Kaks viikkoa lääkärit toitotti että valeraskaus, ei siel mitään ole ja ihana pian 4kk ikäinen poika tuol sängys nukkuu :heart: Tämmösiä muistelmia tähän väliin :)

Pipo ja turvakaukalo saa meil pojan huutamaan kurkkusuorana, vaikka autossa viihtyykin toosi hyvin :)

Viihytäänkös teillä vaunuissa hereillä olessa? Meil Eetu laitetaan tyynyillä kohotettuna puoli istuvaan asentoon, kuomu alas et herra näkee mihin mennään.

Koskakohan saapi istuttaa? Meil poika pysyy istumas lattialla hetken ilman tukea, syöttötuolia kokeilin hetken, istu ku tatti siinä :) Eikä mene edes lyttyyn.
 
Tosta uudesta pinosta minunkin mielestä vois vaik seuraavan pinon tehä niin, että laittas otsikoks pelkän toukokuun toukat 2010... ni ei sit tartteis joka kuukaus olla sitä tekemässä ja kun näitä ongelmia aina on..=)

Mut jos Alisa kerkee ja haluaa, ni jos voisit kokeilla taas onnistuuko se kuvien laitto...tms..
 

Yhteistyössä