Toukokuussa Bulgariaan?Vai minne?

  • Viestiketjun aloittaja tuplamami
  • Ensimmäinen viesti
tuplamami
Hei!

Suunnitellaan matkaa toukokuulle ja mahdollisesti Bulgariaan.Matkalle lähtee 2 aik. ja 2 lasta (2v ja 4v).Onko siellä hyvät ilmat vielä silloin?Vai suunnatako matka muualle?Kanarialle kannattaisi varmaan lähteä näin helmi-maaliskuussa mieluummin.Touhua pitäisi löytyä niin muksuille kuin miehellekin.Kertokaas kokemuksia ja vinkkejä.Kiitos!!
 
Äityli-72
Hei,
Käsittääkseni Bulgariassa voi olla vielä toukokuussa epävakaisempaa kuin esim. kreikassa tai turkissa. Tuttavaperhe oli pari vuotta sitten bulgariassa kesäkuun alussa ja ilmat olivat melko epävakaiset - mutta se on sattumankauppaa. Me olemme menossa Kreetalle. Käsittääkseni siellä on jo kesä pidemmällä tuolloin kuin Bulgariassa...
 
Me ollaan lähdössä Kreikkaan toukokuun alusta B) isolla köörillä eli minä, mies ja poika (sit 10kk) sekä mun vanhemmat.
Toivottavasti aurinko paistaa ja linnut laulaa =)

Onko kellään kokemusta etelän matkoista? mitä pitäis ottaa huomioon? otanko Suomesta joitain ruokia ja vaippoja mukaan? :wave:

Me varattiin huoneistohotelliin vauvapaketti, johon kuuluu pinnasänky, syöttötuoli ja sateenvarjorattaat :hug:

Lennotkin osuu sopivasti päivään, paitsi kotiin tullaan vasta puolenyön aikoihin. :'(

:wave: Hyviä matkoja kaikille reissaajille B)
 
matkailija
Minäkin lähtisin mieluummin Kreikkaan! Hyvä varsinin toukokuun alussa kun sesonki vasta aluillaan eikä kovin ruuhkaista missään. Silti kelit ihan mahtavat. Lisäksi Kreikka on huomattavasti siistimpi kuin Bulgaria, joskin hieman kalliimpi. Mukavaa matkaa teille, minne sitten päädyttekin!
 

Yhteistyössä