Tuli paha mieli

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja vierailija, 25.10.2019.

 1. vierailija

  vierailija Vieras

  Muistelin sitä kun vaihdoin viidennellä luokalla koulua ja siellä oli yksi mukava luokkakaveri, joka tuli heti juttelemaan ja olisi alkanut kaveriksi. Muut luokkalaiset tietenkin huomasivat tämän ja tulivat välitunnilla sanomaan, että ei sen kanssa kannata olla se on ihan tyhmä. Meistä ei koskaan tullut kavereita.

  Harmittaa kun lapsena menee mukaan kaikkeen tuollaiseen paskaan. Sekin tyyppi oli yksinäinen ja vähän kiusattu vain sen takia, että siitä oli joskus päätetty tehdä sellainen. Mitään vikaa siinä ei ollut muuta kuin oli hiljainen eikä varmaan olisi vetänyt ketään turpaan niin kuin esimerkiksi itse olisin tehnyt, jos uudessa koulussa joku olisi yrittänyt kiusata.
   
  #1
 2. vierailija

  vierailija Vieras

 3. vierailija

  vierailija Vieras

  Lapset osaavat olla toisilleen vähintään yhtä julmia kuin aikuiset. Koulukiusaaminen lapsena on miljoona kertaa pahempaa kuin aikuisena hakatuksi tuleminen.
   
  #3
 4. vierailija

  vierailija Vieras

  Luepa kirjoja niin ymmärrät joskus, jos jaksat lukea. Katso, kun aikaa kuluu, täytyy itse ymmärtää ottaa selvää kaikesta:
  "Eläintutkimuksissa todettiin lisääntymistoksisuutta liittyen rivaroksabaanin farmakologiseen vaikutusmekanismiin (esim. verenvuotokomplikaatioita). Alkion ja sikiön toksisuutta (postimplantaation menetys, hidastunut/edistynyt luutuminen, multippelit vaaleanväriset läikät maksassa) ja yleisten epämuodostuminen lisääntynyttä esiintymistä sekä istukan muutoksia havaittiin kliinisesti merkittävissä plasmapitoisuuksissa. Rotilla tehdyssä pre- ja postnataalitutkimuksessa havaittiin jälkeläisten elinkyvyn heikkenemistä annoksilla, jotka olivat toksisia emoille."
  Meillä vanhuksille syötetään tuommosta.
   
  #4
 5. vierailija

  vierailija Vieras

  Mitä tämä tarkoittaa?
  "Euroopan lääkevirasto on myöntänyt lykkäyksen velvoitteelle toimittaa tutkimustulokset Xarelto-valmisteen käytöstä yhden tai useamman pediatrisen potilasryhmän laskimotukoksen hoidosta.

  Euroopan lääkevirasto on myöntänyt vapautuksen velvoitteelle toimittaa tutkimustulokset Xarelto-valmisteen käytöstä kaikkien pediatristen potilasryhmien hoidossa laskimotukoksen ehkäisyssä ks. kohta Annostus ja antotapa ohjeet käytöstä pediatristen potilaiden hoidossa."

  Mitään merkitystä noilla haitoilla, kun on kallis lääke eikä kukaan huonontuneen muistin takia ymmärtänyt ilmoittaa haitoista?
   
  #5
 6. vierailija

  vierailija Vieras

 7. vierailija

  vierailija Vieras

 8. vierailija

  vierailija Vieras

  Selvis tuo, eton lastenlääkärin alaa, mutta ajatelkaa, miten helppo on kusettaa suuria joukkoja, jotka eivät enää muista valittaa mistään mitään:ninja:
   
  #8
 9. vierailija

  vierailija Vieras

  "Vaikka verenhyytymisen rutiininomaista mittausta ei tarvita, esimerkiksi verenkuvaa ja munuaisten toimintaa tulisi seurata säännöllisesti (7). Verenvuodot ovat apiksabaanin, edoksabaanin ja rivaroksabaanin yleisimpiä haittoja (28–30). Niitä voi olla missä tahansa kudoksessa ja niiden vaikeusaste vaihtelee, osa voi olla kuolemaan johtavia. Hyytymistekijä Xa:n estäjille ei ole vastalääkettä, jolla niiden vaikutuksen voisi kumota esimerkiksi äkillisissä verenvuototilanteissa. Vuotojen tyrehdyttämiseen voidaan mahdollisesti käyttää kirurgista hemostaasia, jääplasmaa, punasolutiivistettä, rekombinantti tekijä VIIa:ta tai protrombiinikompleksikonsentraatteja. Rivaroksabaanilla yleisiä haittoja verenvuotojen lisäksi ovat myös maha-, suolisto- ja vatsakivut sekä dyspepsia." -Teija Koivula Helsingin yliopisto-
   
  #9
 10. vierailija

  vierailija Vieras

  näin on nähtävä:cool:
   
  #10
 11. vierailija

  vierailija Vieras

 12. vierailija

  vierailija Vieras

  "The clinical trials for Xarelto did not prove the drug to be superior in efficacy to Warfarin, only “non inferior.” It was not a better drug from an efficacy stand point. Doctors had no reason to switch patients to Xarelto because it “worked better” than Warfarin.

  Xarelto is exponentially more expensive that Warfarin, so doctors had to reason to switch patients to Xarelto based on cost." täällä
   
  #12
 13. vierailija

  vierailija Vieras

  Joko sulla on tuo?
   
  #13
 14. vierailija

  vierailija Vieras

  Onhan aikoihin eletty, 10-kertaisella hinnalla muka säästöjä???
   
  #14
 15. vierailija

  vierailija Vieras

  eikä kukaan vastaa tuohon:alien:
   
  #15
 16. vierailija

  vierailija Vieras

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti