Tupperwareasiantuntijat hoi!

Tupperilla on sellainen lasten lelu joka muistuttaa ulkoisesti palloa jonka sisälle törkätään erimallisia paloja.

Näitä on ollut jo iät ja ajat sillä olen lapsena itsekin moisella leikkinyt. Väriltään se on ollut sini-punainen.

Tänään kuitenkin törmäsin kirppiksellä lime-keltaiseen vastaavaan ja jäin pohtimaan jotta oliko sekin tupperin vai jonkun muun valmistajan?

Googlettelin tupperin tuotekuvastoa ja sielläkin pallo oli vain sinipunaisena eikä kuvaston tekstissäkään mainittu muista väreistä.
 
En ole asiantuntija, mutta joskus oli muistaakseni joulukuvastossa tarjouksessa noita erivärisiä. Eli on varmaankin ihan Tupperin tuote, mutta joskus on vain sesonkivärinä ollut lime-keltainen.
 
Ok..no pitänee se sitten sieltä noukkia pois. Oli nimittäin ihan iskemättömän näköinen ja jos tosiaan on jo yli 10v vanha tupte niin on kyllä jumankavita kestävä :)

Eikä todella hinta päätä huimannut.
 
Vielä muuten toinen tupperikysymys...mulla on tupperilta muutama kippo josta yhtä on vähän koira maistellut. Mahtaakohan tuhon saada uutta kantta? Miten pitkään on siis "varaosia" tuotteisiin saatavana?
 
Anoppilassa on 20v vanha semmonen sini-punanen pallo, eli kyllä ne kestää :) ja jos en ihan väärin muista niin kaveri sano että hänen lapsillaan (nyt 13v ja 15v) on ollut hänen oma palapallo lapsena. Ja tällä kaverilla ikää 40v :D
 

Yhteistyössä