Turhauttavaa, kun puolivuotias koira osaa vain istu-käskyn!!!

  • Viestiketjun aloittaja "hihihi"
  • Ensimmäinen viesti
"hihihi"
Se näkee vain sen namipalan ja menee ihan tohkeiseksi. Koira tulee sivulle, menee maahan, seuraa yms yms. vain ja ainoastaan käsimerkein ohjaamalla, eli käytännössä menee sinne, missä se palkka on.

Onhan se ihanaa, että koira on ahne ja innokas tekeen asioita, mutta kunpa saisin sille nuo käskyt taottua päähän muulla tavoin kun kädellä ohjaamalla. :snotty:

Monet puolivuotiaat vetää tottista jo ihan täysillä mukana, mulla on tuollainen vajakki. :D
 
"Maikki"
Kannattaisi miettiä naksuttimen käyttöä palkkaamiseen. Meillä vahvistan toimintaa koirilla sillä, ja palkka tulee sen jälkeen. (mm agility,toko) Juuri opetin samaa naapurin 7kk labratorinnoutajalle ja tämän omistajalle. Lenkitkin heillä helpottuneet huomattavasti kun koira tottelee paremmin ja nopeammin. Kannattaa lukea naksutin kirja ja poimia sieltä itselleen sopivimmat asiat käyttöön. Itsellä bordercollieita ja spanieli.
 
"joopajoo"
Se on puoli vuotias, ja kuitenkin osaa jo nuo namin kanssa.. Pikku hiljaa vähennät namin antoa, muttet kuitenkaan kokonaan, niin koiran motivaatio säiyy.. Ja tosiaan muista, että se koira on puoli vuotias, eikä sen oppiminen katoa mihinkään, malttia!
 

Yhteistyössä