Turun seudun kullanmurut...

Heippa! Joukkoonne ilomielin liittyisi viikon päästä 6kk täyttävä neitokainen kera äitinsä. Asustelemme itäisessä Turussa, kaipaamme äiti-lapsiseuraa, kestovaippailemme, haaveilemme musiikkileikkikoulusta, osallistuisimme mielellämme esimerkiksi piknikeille tms.

-pikkutiikuri ja vielä pienempi tiikuri!
 
Uusi turkulaisten kerho perustettu: jos jotakuta kiinnostaa tutustua ja jutella ym. salasanan takana, niin tervetuloa mukaan. Kerho on nimeltään Turku ja lähikunnat, ja salasanan saa minulta. Tällä hetkellä jäseniä on aika vähän, ollaan tuolta Turun seudun pallomahoista jatkettu. Mukaan sopivat sekä odottajat että vauvalliset/lapselliset. :)
 
hei kaikille...

Pakko tulla ilmottamaan ja juhlistamaan, että meille on tullut ensimmäinen hammas pari päivää sitten... ihanaa ja samalla hieman haikeaa... meidän pikkumiehestä on tulossa kovaa vauhtia iso... =)

Sitä piti myös kysyä, että onko joku käynyt seurakuntien järjestämissä perhekahviloissa?? entä kenelle kaikille toi marakatti on tuttu tai käy siellä... me ollaan käyty marakatissa, mut nyt jostain syystä ollaan hieman tultu laiskan puoleiseksi, mut kaipa sitten ensiviikolla raahaudumme sinne taas vaikka väkisin.... :LOL:
 
Huhuu ketjulaiset :wave:
Kuinkas teidän kesä on alkanut? Aika hurjat nää helteet! Meillä tyttö selkeesti kärsii näistä keleistä, varsinkin nukkumaan menemiset ja syömiset on viime aikoina olleet aika taistelua..
Oliskos piknikille lähtijöitä? Hyvinä paikkavaihtoehtoina vois olla vaikka samppis tai kupittaanpuisto!
 

Yhteistyössä