tuttipullot ja imuosat (pulloruokinta)

Aloin tässä kyseleen etku en voi imettää lääkityksen vuoksi niin joudun antaan korvikkeita, niin tuli sellainen kysymys mieleen et pitääkö tuttipulloihin ostaa erillaisia imuosia?? Kaverini joutu myös käyttään pulloruokintaa ja suositteli ostaa 15 pulloa.. Ensimmäinen pienokainen tulossa niin vielä vähän hakusessa nää hommat :) Maaliskuussa olis LA :heart:
 
Riittää alkuun ihan pari pulloa ja sit pari tuttiosaa. Silikoninen ei aiheuta allergioita ja jos niitä ei ole, voi kokeilla kumista tuttiosaa, joka pehmeempi. Tuttiosia on eri valmistajilla vähän erilaisia, sopiva löytyy kokeilemalla.
 
Viimeksi muokattu:
No tuo pullomäärä on ihan sitten jokaisesta itsestään kiinni. Kuinka usein niitä haluaa pestä. Minä varasin pulloja ihan reilusti, ja pesin ne sitten kerralla. Ei tarvi joka syötön jälkeen lutrata, huuhtoo vain kylmällä vedellä pesua odottamaan.

Ainakin Ainun pulloissa on mielestäni melko isoreikäinen tutti, josta voi tulla ihan pienelle vauvalle liian nopeaa sitä maitoa -->ilmavaivoja ja vatsanväänteitä tai sitten reiluja pulautuksia.

Meillä on ollut käytössä Aventin pullot, niihin voi ostaa sitten tutteja, joissa on reiät vauvan mukaan. Eli vastasyntyneelle pienireikäinen ja sitten isommalle isommat.
 
WOOOT??? 15 pulloa???? :D:DD
no mulle sanottiin esikoisen odotusaikana jo että sellaset 10 pulloo AINAKIN kannattaa ostaa jos ei koko ajan haluu olla pesemässä/keittämässä. JOs tietäisin valmiiksi että en voi imettää, niin hankkisin kyllä enemmän kuin pari pulloa.

Parit erilaiset imuosat kannattaa ostaa, toinen vauva tykkää toisenlaisesta kuin toinen, ihan omasta kokemuksesta tiedän tämän :)
 
kyllä sitä tulee varmasti ostettua enemmän ku pari pulloa, ei välttämättä jaksa koko aikaa olla pesemässä/keittämässä :) täytyy ostaa parit erilaiset imuosat ku eihän nuista aina tiiä mikä miellyttää :D hyvä ku jollaki kokemusta ja jakaa sitä :) vielä ku on ite niin keltanokka :D mut eiköhän sitä käytännön kautta opi asioita :)
 
Päädyit millaiseen pullomäärään tahansa (alkuun voisi 10 riittää, eihän sitä voi ennen vauvan syntymää edes tietää millaisista pulloista ja tuttipäistä kyseinen kaveri tykkää) on mun vinkkini ostaa ainun kertakäyttötuttipullo varastoon kaiken varalta, siinä on kymmeniä valmiiksi steriilejä maitopusseja mukana ja omat tuttipäät. Loistava apu siinä vaiheessa kun huomaat, ettet olekaan ehtinyt tiskata ja keittää pulloja :)
 

Yhteistyössä